Sayfa 49 / 447 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Para almadan oynarım olacak o

Andre Santos'da yasananlarin problem olmadigini yeni bir eve tasindigini ve cocugunun istanbul'da dunyaya gelicegini hatirlatti..

Tabi ki tum bu aciklamalar uzerine kulubun istedigi fiyati veren olursa bazi isimlerle yollar mecburen ayrilacak..

A.Yıldırım (NTVSPOR)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Alex: Gerekirse 1 yıl para almadan oynamam

ligtv muhabiri loran vaylovan
    düzeltme yapayım ''oynarım'' olacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne olmuş yani milyonlarca dolar zarar ettiysek? Alt tarafı bir kaç forma daha fazla alırız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Darağacındayız ve son sözümüz Fenerbahçe.

Alex, heykelini dikiyorlar, umarım bu ülkeyi terk etmez ve bu camia içinde kalır. Bugün takımı bırakıp gitmeyen, kalmak isteyenler şimdiden Fenerbahçe tarihinin efsaneleri arasına adlarını yazdırdılar.

Yarın federasyon muhtemelen bizi düşürmeyecek, düşüremeyecek ve kendisiyle bir kez daha çelişecek. Bu durumda maçlara çıkmayacağız kararı almalarını bekliyorum ya da cezası ne olursa olsun havuzdan ayrılmalarını.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk ayrilan isim belli oldu...

yazdı twitterdan Senad Ok acaba kim bekliyorum şuanda yazmasını...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Cristian Baroni : Brezilya'da 5 senede kazanacagim parayi bu kulup bana 1 senede verdi. Gerekirse sozlesme sonuna kadar bedava oynarim.

ne derece doğru bilmiyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lugano'nun PSG'ye gittiğini söylüyor Senad Ok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

doğru olabilir.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Lugano artık gerçekten gitsin bende bıktım var elimizde idare edebilecek stoperlerimiz yeterlidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3.5'e gittiğini söylüyor. Tabi ne kadar güvenilir orası size kalmış ama sonuçta bir haberci. Yolu açık olsun...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Gidene laf etmemek lazım güle güle deriz teşekkür ederiz katkıları için gider.Kalanlarda adını geçmişe çok iyi yazdırmış olucak klüp tarihinde.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Ne olmuş yani milyonlarca dolar zarar ettiysek? Alt tarafı bir kaç forma daha fazla alırız !
    Çok güzel dedin Ahmet abi. Borsada değer kaybetmiş olması beni ilgilendirmez ama şu günlerde bu çubuklunun değeri dahada arttı gözümde.

Bu yazdıklarımı insanların okumalarını rica ediyorum.

Şampiyonlar liginden men edildik belki ama şöyle bi gerçek varki birinin mutsuzluğu başkasınıda mutlu etmez. 2000 senesinde çocuk aklımla kahveye gidip Galatasarayın maçlarını seyrederdim o derece inanırdım Türk Futbolunun gelişeceğine ve onların başarısından kendimede bir nebze pay çıkarıyordum en nihayetinde bizim en büyük rakibimizdir ama o parçalı formasında ay-yıldız vardı bu kulüp bizim ebedide dostumuzdur bide böyle bişey var. Ben bunları 8 yaşlarında falan o çocuk aklımla anlıyordum ama şimdi bakıyorumda bizim mutsuz oluşumuzla mutlu olanlar var. İsim vermeye gerek yok ama sırf insanların damarına bile bile basan çok arkadaş var burda kendilerini Allaha havale ediyorum. Hayatta kalp kırmayı sevmem ama kendimi şu satırları yazarken zor tutuyorum cidden kötü şeyler yazmamak için.

Bu olaylar olurken hep geri planda kaldım yorum yapmamaya çalıştım çünkü gerçekten kapl kırmak istemediğimdendir. Ama Sağolsun bizi anlayarak yazan bi kaç insan var onlara burda bi teşekkür etmek istiyorum. Birincisi uAburak adlı arkadaştır. Kendisini çok fanatik Galatasaraylı böyle Fenerden nefret eden biri zannederdim ama şunu anladım bu sitede gerçek Galatasaraylı bir kaç arkadaştan biridir kendisine hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde hiç anlaşamasakta aynı hassasiyeti göseteren Burak Abi ( Disco ) ya teşekkür ediyorum birde yazdığı bi yazı vardı yanılmıyorsam Mali nickli bi abimiz onada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bize bu zor zamanımızda yeri geldiğinde destek oldukları için. Onun haricinde şu durumda '' Vurun abalıya '' tarzındaki tutumlarından dolayı bazı arkadaşlarıda Allah'a havale ediyorum.

Son olarak geçen demiştim yine söylüyorum. Bu takımda yabancılardan Alex hariç hepsi gidebilir gram üzülmem. Takım ikinci lige düşer yine üzülmem. Üzüldüğüm tek şey Fenerbahçe olmadan Galatasaray olmaz aynı şekilde Galatasaray olmadan Fenerbahçe olmaz gerçeğini bilmeyen arkadaşlardır.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ağustos.2011 at 09:36 Reason: yazım yanlışı giderildi.

İhtiyaç var şu an, gereken her futbolcu satılsın. Gökhan Gönül takımdan ayrılmak istemiyor ama maalesef yönetim onu satmak zorunda para kazanmak için, çünkü iyi para edecek bir futbolcu.

Niang, Lugano, A.Santos ve G.Gönül gidecek diyorlar. Gitsinler, yabancılara üzülmem ama bir G.Gönül'e üzülürüm, üzülsem de gideceği her yerde onu desteklerim. İlerde Fenerbahçe'ye kaptan olarak döner umarım bir gün... Yolu açık olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan Gönül'ün bu şekilde ayrılması çok koyar. Abartmıyorum Fenerbahçe'nin en mücadele eden aldığı parayı en çok hakeden 1. ismi Gökhan ve Alex'tir. Ama GG77 bana göre Alex'ten bile daha fazla hakeder o parayı çünkü istatistiksel olarak başarılı olmanın yanında sakatta olsa çıkıp çatır çatır mücadele ediyor. En çok onu göremeyeceğim için sağ kulvarda üzüleceğim. Diğer yabancılardan biri hariç hiç birisi gözümde değil çünkü dünyada yabancıdan bol ne var bastırır parayı alırsın iyi olduğun dönemde? Ama gel gör ki işte bazı şeyler paraylada kazanılamıyor.

GG77 giderse onun yerine şu dönemde Okan'ı monte edebilmeliyiz. Tek ona güveniyorum Tr'deki sağ bek açığını kapatabilecek isim olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nihat Özdemir Aziz Yıldırım'a ligden çekilelim teklifi sundu. Aziz Yıldırım ise "hayır kalıp savaşın" dedi. Bu konuda fikir ayrılığına düşünce de Nihat Özdemir istifasını verdi.

Serdar Ali Çelikler
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@ A.FaruK

Sağolasın dostum, ben de sana teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.

Tarihinin en iyi kadrolarından birini kuran ve belki de yapacağı takviyelerle bunu geliştirecek olan Fenerbahçe takımı dağılacak yani şimdi, Ali Koç'un açıklamalarına bakılırsa. Bu soruşturma sonucunda Fenerbahçe aklanırsa, en ufak bir suçu bile olmadığı ortaya çıkarsa bu ülkede yer yerinden oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Juventusta zamanında düştü dağıldı vs. Bişey olmaz merak etmeyin düşer çıkar yoluna devam eder.Akıllarda kalan tekşey şike olur.Herkesin başına gelebilrdi fakat işin arka planında ne olduysa olay fenere patladı.Yazık!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lugano borsaya bildirilmiş. 3.5 m € ya mı gidecek.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Görmeyenler vardır diye tekrar koymak istedim izleyin arkadaşlar.

UEFA ile tekrar görüştüm. Mektubun içeriğini öğrendim. Merak eden renkdaşlar vardı UEFA'nın Fenerbahçe'ye tazminat ödeyeceği şeklinde MAA'nın açıklaması ile ilgili.

Görüşmeyi telefona kaydettim bu sefer:

Ben Emilia ile görüşebilir miyim?

UEFA Media Cnter Officer: Şuan ben yerine bakıyorum. Aynı konulardan sorumnluyuz. Lütfen ben yardımcı olayım size.

Ben: UEFA Türkiye Futbol Federasyonuna 'Eğer Fenerbahçeyi CL'den yasaklamaz iseniz Türkiye'ye, 8 yıl ceza vereceğiz' dediniz mi? UEFA'nın böyle bir bildirisi oldu mu TFF'ye? Türkiyenin UEFA'dan dolayı 8 yıl ceza alacağı doğru mu?
    UEFA: (Özetliyorum sadece) Size TFF'ya gönderdiğimiz mektubu kontrol edip, böyle bir şeye değinilmiş mi hemen cevap vereceğim. Hatta kalın lütfen. Evet mektubu okuyorum şimdi, UEFA şunu diyor, 'Şu anda verilecek ceza hakkında birşey tahmin etmemiz gerçekten imkansız.' Kesinlikle UEFA'nın bu şekilde bir ceza vereceği iddiası spekülasyon. Tamamen spekülasyon. Ancak mektupta şuna değinilmiş, daha önceki cezalara göre bir karar vermemiz imkansız. Size şunu tavsiye ederiz ki zamanında A kulübü 8 yıla kadar ceza almış. Ama bu size de bu cezayı vereceğiz anlamına gelmez. Mektupta 8 yıl ile ilgili geçen konu bu ama,UEFA'nın bu söylediği tamamen spekülasyon. Biz 8 yıl ceza vereceğiz diye bir baskıda asla bulunmadık.

Ben: Peki UEFA eğer Fenerbahçenin suçsuz olduğu ispatlanırsa biz tazminat ödemeye hazırız dedi mi TFF'ye?

UEFA: Mektuba bakıyorum şaun..Hayır asla böyle birşey demedik TFF'ye. Bu doğru değil. Bu suçlamayı kabul etmiyoruz.

Ben: Fakat TFF başkanı heryerde bunları diyor. Biz size email olarak bu konuşmaları gönderdik. Lütfen bir Türk tercüman bularak bunları deşifre ediniz. Dava tamamen siyasidir. Trabzon 300 bin kişilik küçük bir şehirdir ama, 80 tane milletvekili vardır mecliste. Siyasette çok güçlüdür. Son 8 aydır şampiyon olmak için TFFya her türlü siyasi baskı yapılmıştır. Fenerbahçe kurban edilmiştir. Bunun bedelini hem TFF hem UEFA ödeyecektir.

UEFA: Dediklerinizi dikkatle dinliyorum.

Ben: TFF Başkanı açık ve net şekilde iki konuda yalan söylemiştir. Lütfen UEFA bu konuyu incelesin. Bu arada, bana çok yardımcı oldunuz. Bu yalanları sizin sayenizde ortaya çıkardık. KONUŞMALARINIZI KAYDETTİM VE FENERBAHÇE KULÜBÜNE GÖNDERECEĞİM ŞİMDİ!

UEFA: Derin bir sessizlik........

Bu telefon konuşması kesiti Forum 12 Numaradan The Last Canary adlı arkadaşımıza ait olup UEFA YETKİLİSİYLE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.

Forum 12 Numara olarak The Last Canary'e teşekkürü borç biliriz.

Bu konuşma bi seferde yapılmamıştır bu kayda alan kişi sadece 1 sefer konuşmadı bunu yapan arkadaş yaklaşık 5-6 kere arayıp daha öncedende konuştu bende Forum12'de üyeyim herkes bişeyler yapmaya çalıştı konuşmanın türkçe çevirisi aynı şekilde yazıyor yalan,dolan yok o forumda hep beraber yürüttük işi kaydı Fenerbahçe Klübüne gönderdiler.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Vay be. UEFA yetkilileri istediğimiz her belgeyi telefondan okuyabiliyorlar mıydı?

Acilen arayacağım ve UEFA maceramızın kayıtlarının bulunup bulunmadığını soracağım.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam"

Fenerbahçe’nin anlaştığı Belçikalı ünlü avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli kulübün Avrupa’ya gönderilmemesinin yanlış olduğunu savunarak, "Büyük bir hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.

26 Ağustos 2011 Cuma - 11:56
    Haberturk.com

Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe, dünyaca ünlü Avukat Louis Dupont ile anlaştı.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Dupont, Fenerbahçe’ye verilen yasağın büyük bir hata olduğunu söyledi.

Fenerbahçeli yöneticilere “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” dediği öne sürülen Avukat Louis Dupont’un CAS’ta açacağı davadan da çok ümitli olduğu bildirildi.

Bosman davasının ünlü isminin sarı-lacivertliler’e “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF büyük hata yaptı” dediği öğrenildi.

Son olarak Real Madrid’in hocası Mourinho’nun avukatlığını yapan Louis Dupont’un Futbol Federasyonu’na 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro’luk dava açacağı ifade edildi.

Avukat Dupont’un davada elini güçlendirmek adına Türkiye’den Bursa, Gaziantep ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel, Legia, Bilbao ve Benfica ile de temas kuracağı bildirildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu adam UEFA'ya ters bir adammış bakalım neler olucak önümüzdeki günlerde görecez...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Twitter'da yazıldığına göre eski oyuncumuz Deniz Barış şu an arkadaşlarına destek olmak amacıyla Samandıra'daymış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar ligini oynatmam demiş vay be.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bakalım dedi mi böyle birşey. Medya taraftarın suyuna göre haber yapıyordur. Ayrıca demişse bile boş laftan öte birşey değil bence, itibar etmeyelim.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Twitter'da yazıldığına göre eski oyuncumuz Deniz Barış şu an arkadaşlarına destek olmak amacıyla Samandıra'daymış.

adamsın Deniz Barış.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Gidecek oyunculara şimdiden teşekkür etmeliyiz. Kalanlar da ömür boyu unutulmayacaktır ve Fenerbahçe tarihinde yerlerini efsane olarak alacaktır. Volkan'ın dediği gibi "Bank Asya değil amatör de olsa ben ömrüm yettiğince Fenerbahçe'deyim. Hiçbir yere gitmiyorum."
    TariboWest

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @ A.FaruK

Sağolasın dostum, ben de sana teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.

Tarihinin en iyi kadrolarından birini kuran ve belki de yapacağı takviyelerle bunu geliştirecek olan Fenerbahçe takımı dağılacak yani şimdi, Ali Koç'un açıklamalarına bakılırsa. Bu soruşturma sonucunda Fenerbahçe aklanırsa, en ufak bir suçu bile olmadığı ortaya çıkarsa bu ülkede yer yerinden oynar.
    Eğer bu soruşturmanın sonucunda Fenerbahçe suçsuz bulunursa.Dediğiniz gibi ülke karışır.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ağustos.2011 at 20:24 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bugünkü basın toplantısının ardından yarın Aykut Kocaman da ifadeye çağrılır sanırım. Sen bizim Kocaman gururumuzsun Aykut Hoca.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok doğru konuştu Aykut Kocaman, baktılar biz dimdik ayakta duruyoruz, herhangi bir olumsuzluk yok hatta takımda camiada ayrı bir kenetlenme var, ŞL'den men ettiler, eğer biz, oyuncular, taraftarımız bu şekilde duruş göstermeye devam ederse, biz maçları kazanmaya devam edersek küme düşme kararı verecekler, bu kesin.

Gurur duyuyorum böyle bir oyuncu topluluğu ve teknik direktöre sahip olduğumuz için. Bu duruş olduktan sonra amatör kümeye bile düşsek 55 bin taraftar o stadı doldurur, desteğe devam eder.

Mesaj Yetkileri