futbolcu ıcın 2 yer verılmıs ıkısındede becerıksız yanı ıyı oldugu bır mevkı yok .. anlıyacagın adam becerıksızın tekı
futbolcu ıcın 2 yer verılmıs ıkısındede becerıksız yanı ıyı oldugu bır mevkı yok .. anlıyacagın adam becerıksızın tekı
Ben de İlk Defa Görüyorum - Satmakta Fayda Var - Alacaklarmı BAKALIM
çok ilginç bir adammış bundan hemen bi tane istiyorum![]()
peki bu adam be işe yarıyor
So what?
Saike
antröner yap bakalım :d
iyide bu adam nasıl dmc oluyor kırmızı .....Yeşil renkte olmasaı lazım
bu adam kararsız kalmış defansın önünde mi oynasam defansta mı oynasam diye
ya var boyle adamlar bir ornek verirsek recoba ; adamın gercek bir yeri yok accomplished var en fazla ama bu garip olmus bunda ole bişe bile yok. Aklıma şey de gelmiyor diil sen buna defans ogretirken dmc si gitmesin bunun oluyo bazen unutuveriyor adam pozisyonunu.
Originally Posted by batuhan1907
malzemeci falan yap yoksa cürür gider bu adam
![]()
bu adama benzer hiçbir yerde normal oynamayan iki futbolcu gördüm
bunlar recoba ve portolu lucho gonzalez di
abi fenerde appiah la selçukta sadece dm o zaman bu adam futbolcu olabilir :P
aslında böle adamlar oyundada olmamısı gerek
sat gitsin gerçi kim alır sen en iyisi bunu futbolculuktan al klübe hademe yap
ben her hafta cezalandırıydım
para gitmesin
bende ferhan kutluca diye bir adam var o da kelek çıktı
beyler bu garip bişi deil. bende liverpool ile oynarken dünya nın orasından burasından topladıgım genclerin de iki tanesi böyle idi.cokii özellikleri vardı. sonra düzeldiler. tavsiyem yanında yazan mevkiye yakın mevkilerde antreman ver sen buna. o belli bi olgunluga gelince yeşillenir renk gelir yüzüne. ama özellikleri kötü ise hiç ugrasma kovala gitsin. futbolcular mevki deiştirebilir. gercek hayattan örnek: luciano dc koyu sarı, forvet ise acıksarı, 1 yıl ugrassan Golkralı olur. tanju yu tahtından indirir.
heheh hakkaten ya onu belkide oraya koyulyolardır tıo çarparsa gitmesin diyeOriginally Posted by jee_han_86
![]()
bence bu sadece saha açık oynar
ben istediğim yerde takılırım siz bana bakmayın diyo adam
bu arada adam kalbur üstü bir defans oldu milli takıma filan seçildi(1 kez seçildi ama seçildi mi seçildi)
e bunda bişey yok ki defans we defansif orta saha oynuo işte![]()