Basın toplantısından sonra iyi teklif geldiği zaman ve Fenerbahçe'nin lehine birşey olduğu zaman transfer olacak. Bu da Lugano'nun 3.5 m a gitmeyeceğini gösteriyor.
Basın toplantısından sonra iyi teklif geldiği zaman ve Fenerbahçe'nin lehine birşey olduğu zaman transfer olacak. Bu da Lugano'nun 3.5 m a gitmeyeceğini gösteriyor.
TariboWest
İyi de Lugano'da 3.5 milyon euro gelirse gider maddesi yok mu
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
lugano gitmiyorum derse gitmez.
hyurekli haluk yurekli
Lugano 3 mılyon euro bonservısle PSGde
3 M karşılığında Lugano PSG'de .
Dalga mı geçiyorlar yahu bizimle. 3 m bize nasıl bir katkı sağlayacak. Oyuncu ayrılmak istiyor deyin anlarız.
TariboWest
Fenerbahçe Kulübü ile PSG'nin, Diego Lugano'nun transferi konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Fenerbahçe Kulübü, daha önce, transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı Diego Lugano için Fransa'nın Paris Saint Germain takımı ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
NTVSpor'un Son Dakika haberine göre; tarafların, 3 milyon euro karşılığında anlaştığı bildirildi.
Detaylar birazdan...
Screw you guys, I'm goin' home
Asla unutmayacağım onu.Neden gitmek zorunda kaldığını da.
Lugano 3 mılyon euro bonservısle PSGde
ucuza gitmis lugano en az 4-5m eder
Bence de 3 MN euro çok az bir mebla olmuş. Lugano'ya yeni takımında başarılar ..
Lugano'da serbest kalma maddesi vardı diye biliyorum ben. Ondan dolayı ucuza gitmiş olabilir.
Emre ve Volkan'in da dedigi gibi Fenerbahce'nin menfaati icin gitti 3 milyon euroya
Sahada biçerdöver efsanesiydi
Fransa liginde rahat rahat faul yapar artık.Gitme konusunda Zafer'e katılıyorum.Her yıl gitmeye uğraştı ama burdaki parayı alamayınca hep kaldı.
Serdar Kesimal ne güne duruyor .
Onun gibi hırslısını - agresifini zor buluruz. PSG'de başarılı olur umarım.
Ucuza gitti psg için iyi transfer
Lugano'ya kim ne derse desin adam canla başla mücadele etti gitmek istediği de bir sene kulüp aradı onda da yaptığı açıklamaları dikkatle okumanızı tavsiye ediyorum , hırsından dolayı gitmek istediği çok iyi anlaşılıyor , kaldı ki bu sene de her sene haber çıkıyor ama ben burdayım dedi , şartlar bu duruma getirdi , hayırlısı olsun
lugano ya biçerdöver denmiş. sadece komik.. rıdvan dilmenin bir sözü var: stoper dediğin forvet yanına gittiğinde çekinmeli.. o da öyleydi.. bir de bu lugano son dünya kupasında puyol ve pique ile turnuvanın defansına seçilmiş Luganodur.
haber doğrulandı mı ? miktar kesin mi ?
iyi futbolcudur lugano, kimse aksini iddia edemez.
Savunmada bizim Bülent kaptan gibi sert,agresif ve takımı için herşeyi yapan bir oyuncuydu.Fenerbahçe için kayıp,PSG için çok yerinde bir trasnfer olur eğer haber dogruysa.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc