Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı Kim Kazanır

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Barcelona kazanır

20 76.92%
  • Porto kazanır

6 23.08%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Barcelona 2 - 0 Porto | UEFA Süper Kupa 2011

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ne yalan söyleyeyim, ben seviyorum oyunlarını.Eskiden beri hep Barcelona'nın tarzı buydu zaten.Ben küçükken de buydu şimdi de bu. Futbolun içerisinde var olan PAS kelimesinin karşılığını sahada tam olarak veren takım Barcelona.Henry Arsenal'deyken bir ara onların da stili de baya benziyordu ama tempo olarak daha hızlıydı Gunners Ama rakibi çaresiz bırakan bu yapının bir antisi oluşturulmazsa adamlar 5-6 sene daha tüm kupaları temizlerler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Dani Alves'in bindirmelerine hastayım.Deli gibi koşuyor adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya tamam Barca iyi oynuyorda bedavadan gol atınca deli oluyorum. İlk gol mahalle maçında olsa sayılmaz beleş gol yok diye
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gole kadar Pedro'nun aşırtması dışında pozisyonunu hatırlamıyorum Barça'nın. Bedavadan atılan bir gol ve sonrasında klasik oyunu hakimiyetine alan Barça. Çok basit aldılar gerçekten kupayı. Guarin'e verilmeyen bariz penaltı da cabası.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hayrettin Abi'nin dediğine sonuna kadar katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Şu BarceLona nın maçLarını izLerken benim kadar sıkıLan başkaLarı da varmı acaba. AdamLarda tempo yok, sadece aL-ver, aL-ver iLe rakibi bir anda uyutup atıyorLar goLü. Onun dışında ne adam gibi rakip kaLede baskı, ne sürekLi goL pozisyonu. BiLemiyorum..
    eee senin gibi amatördende bu beklenirdi zaten futbolun basiti olan pası yapıyorlar sonra bizim türklerde çok biliyormuş gibi bireyselliğe kaçıyorlar adamlar bireyselliği silmiş herkesin oynucağı futbolu takım oyununu kendilerine ilke edinmişler sonra yok sıkılıyom bilmem ne tabi 30 metreden vursan keyifli olcak demii...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    eee senin gibi amatördende bu beklenirdi zaten futbolun basiti olan pası yapıyorlar sonra bizim türklerde çok biliyormuş gibi bireyselliğe kaçıyorlar adamlar bireyselliği silmiş herkesin oynucağı futbolu takım oyununu kendilerine ilke edinmişler sonra yok sıkılıyom bilmem ne tabi 30 metreden vursan keyifli olcak demii...

Ben futboL izLeyicisiyim. Ben oyuna bakarım. HeLe Avrupa da bir takım maç yapıyorsa nasıL kazandığı beni iLgLendirmez, nasıL oynadığı iLgiLendirir. Ben geneL oLarak izLediğim hiç bir BarceLona maçından zevk aLmıyorum. AnLatmak istediğim o. Yoksa adamLar zaten basit oLan zoru yaparak bu başarıLarı eLde ediyorLar. Ama ben sevmiyorum ve sıkıLıyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fabregas 18 dakikada 2 kupa kazandı

27 Ağustos 2011 00:35 | NTVSpor.net
    Barcelona ile resmi olarak sahaya çıktığı 2 maçta, 2 kupa kaldıran Cesc Fabregas, 8 senelik Arsenal kariyerindeki başarıları şimdiden yakaladı.

Barcelona kupaları kaldırmaya devam ederken, transfer ettiği oyuncuların da kariyerlerini taçlandırıyor.
    8 senelik Arsenal kariyerinde 2 kupa kaldıran Cesc Fabregas, Barcelona formasını resmi olarak 18 dakika giymesine rağmen şimdiden 2 kupa kaldırdı.
    Henüz 16 yaşında Barcelona'nın alt yapısında Arsene Wenger tarafından keşfedilen Fabregas, İngiliz ekibine transfer olmuştu. 8 senelik İngiltere macerasında, FA Cup ve İngiltere Community Shield Kupası'nı kaldıran Fabregas, Barça'da ise İspanya Süper Kupası'nı ve UEFA Süper Kupası'nı kazandı.
    Real Madrid ile oynanan İspanya Süper Kupası'nın 82. dakikasında oyuna giren yıldız oyuncu, bu maçta 8 dakika forma giyerek kupaya uzandı. UEFA Süper Kupası'nda ise 80'de oyuna dahil olan Fabregas, bu maçta da 10 dakika sahada kaldı ve 2'inci kupasını kaldırdı.
    Fabregas, son yıllarda kupalara adeta ambargo koyan Barcelona forması ile önümüzdeki dönemlerde kaç kupa daha kazanacak, bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barça konusunda bende Hayrettin abi gibi düşünüyorum. Barça maçlarını izlemiyorum ben. Sıkılıyorum, uykum geliyor. İyi top oynuyorlar ama sıkıcı top oynuyorlar. Son 3-4 sezondur uykum gelmeden izlediğim 2 maçı var Barcelona'nın onlar da bu sezon ki İspanya Süper Kupa maçları. O maçlarıda eğlenceli hâle getiren Real'in baskılı, istekli futboluydu zaten.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sonuna kadar katılıyorum.Gayet sıkıcı bir futbol oynuyor Barcelona ama ne hikmetse kazanıyorlar 2-3 gol pası sonucu atılan goller ile

Adamların taktikleri zaten bu.Lan yeter be deyip hurra dalıyorsun bir zaman sonra.O zamanda messi reyiz çıkıyor ortaya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Özetten çıkarabildiğim kadarıyla Porto baya çaba göstermiş ama şansız bir şekilde ilk golü yemeleri maçı kaybetmelerinde büyük rol oynamış.Barcelona kesinlikle en güçlü takım şu an dünyada,ancak şu da var,şansları da genelde yaver gidiyor.(ilk gol tamamen piyango) Bu şekilde de yenilmeleri çok çok zor.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fnGTwTkBdvA"]Geniş Özet[/YOUTUBE]
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Ağustos.2011 at 08:48
    So what?
    Saike

ilk yarı porto biraz daha şanslı olsaydı eğer zaten 2 farkı yakalardı. barca dünya üzerinde ki en mükemmel, en komple takım. ama madrid maçlarında da bu maçta da, ne messi ne alves ne başkası. en çok şans.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir takım düşünün... Kadrosuna kattığı oyuncular sisteme uymuyorsa adı İbrahimoviç bile olsa göderen... İlk 11'inde alt yapıdan en az 6-7 tane oyuncu bulunduran...Genç yetenekleri erken yaşta kulübe kazandırarak oyuncuya yeteneğinin yanısıra Barcelona Futbol takımının kültürünü ve oyun yapısını yıllar boyunca nakış nakış işleyerek onu A takıma hazırlayan....Sonra sahada dünya üzerinde yenmedik rakip ve almadık kupa bırakmayan Sonra birileri gelip bunu şansa bağlasın. Meyve veren ağaç taşlanır ifadesinin karşılığı gibi bu olay. Adamların oyun stili bu. Nasılki İngiliz takımları kanatları etkili kullanıyor ve hızlı hücum yapıyorsa Barcelona da hızlı ve seri kısa paslarla rakibi uyutup ya da sinirlendirip savunmadaki açıklara top atarak gol buluyor. İzlemekten keyif almıyorum yorumu normal fakat Barcelona şans ile maç kazanıyor dersek biraz haksızlık etmiş gibi oluruz bence. Adamlar topa hükmettiği sürece tabiki maçta şans da yanlarında olacak. Porto dün gerçekten çok iyi oynadı fakat en dikkatimi çeken olay orta alanda çok pas hatası yaptılar.Demekki her isteyen yapamıyor bu pas olayını. Yani bakarken kolay gibi görünsede uygulamada bunu başaran tek takım Barcelona ve sonuçlar ortada... O kadar dar alanda ve baskı altındayken öylesine basit bir şekilde çıkıyorlarki o alandan valla ben şaşırıyorum. Tamam belki sağlı sollu hücumlar,uzun toplar,kenardan ortalar falan gelmiyor ama dediğim gibi bu da Barcelona oyun karakteri...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben maçı kazanmalarını tamamen şansa bağlamadım.Sadece şansın da yanlarında olduğunu söyledim.Ve zaten dünyanın en iyisi bu takımken,şanslarının da yanlarında olmasının yenilmesi imkansız bir takım haline getirdiğini söylüyorum.Benim düşüncem böyle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Porto'dan ve özellikle de Helton'dan nefret ediyorum, bir Barca hayranı olarak sevindim bu galibiyete. Forza Barca.!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

-> UEFA, Barcelona'nın 2012 yılında alacağı kupaları düzenlenen bir törenle basına tanıttı...

her şeyi özetleyen zaytung iletisi
    hadi realciler fm ve pes başına
    bu arada ben barçacı falan değilim ben kim gol atarsa onu tutarım (dedemden öğrendim bu sistemi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben futboL izLeyicisiyim. Ben oyuna bakarım. HeLe Avrupa da bir takım maç yapıyorsa nasıL kazandığı beni iLgLendirmez, nasıL oynadığı iLgiLendirir. Ben geneL oLarak izLediğim hiç bir BarceLona maçından zevk aLmıyorum. AnLatmak istediğim o. Yoksa adamLar zaten basit oLan zoru yaparak bu başarıLarı eLde ediyorLar. Ama ben sevmiyorum ve sıkıLıyorum.
    tabi reis senin güçlü şutların ve araya verdiğin zehirlerin varken bende olsam ayağa pası tercih etmem

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri