Gökhan 8 e 9 a bırakılacaksa hiç gitmesin. Taraftar kartı 1 alacağımıza 2 alırız.
Gökhan 8 e 9 a bırakılacaksa hiç gitmesin. Taraftar kartı 1 alacağımıza 2 alırız.
Elde avuçta bişey kalmadı be.
Vay Be Gökhan'da mı Gidiyor
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şimdi gideni çok olur da, geleni pek olmaz buraların, olsun!
Fenerbahçe artık daha da büyük!
Sonunda ayrılık varsa bu yolun, yolun açık olsun..
Yolun açık olsun Lugano !
![]()
Fiyat çok çok düşük Lugano kalitesinde bir DC için. Hatta Minimum Release Free değerinden bile daha düşüğe gitmiş,olmamış...
Volkan Demirel ve Gökhan Gönül Fenerbahçe Bank Asya'ya düşecekse takımdan ayrılması gereken oyunculardır. Yoksa Milli takımı EURO 2012'de görmemiz biraz hayalcilik olur .
Bu ülke F.Bahçe'ye muhtaç değil ki ?
Milli takım değil Euro2012 20 yıl hiçbir turnuvaya katılamayacak olsa da bu oyuncular Fenerbahçe'de kalmalı. Kaldı ki oyuncuların Fenerbahçe'de kalmasıyla milli takım başarısı arasında direkt bağlantı kurmak pek doğru değil.
Gökhan'ı öyle 8 milyon €'lar için gözden çıkaracaklarsa kulübün kapısına kilit vursunlar daha iyi. Coentrao Gökhan'ın 4 katı futbol mu oynuyor da 30 milyon €'ya satılabiliyor ? Maddi açıdan bazı zorluklar olabilir ama bunun karşılığı değerli oyuncuların basit rakamlara elden çıkarılması olamaz. Lugano bir nebze anlaşılabilir; çünkü adamın sözleşmesinde madde var, maddi olarak zor durumda olsak da olmasak da 3.5 milyonu getiren zaten her türlü alabiliyordu. Yönetimin Gökhan'ı ucuza satabileceğini sanmıyorum, düşünmek istemiyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Arda 13 ediyorsa Gökhan en fazla 8 eder. Coentrao ilede kıyaslamak yersiz. Avrupadaki türk pazarı ile portekiz pazarı farklı. Mesutta yanlış hatırlamıyorsam 15 milyona transfer olmuştu
Mesut sözleşme yenilemiyordu. Bedelsiz gitme tehlikesi vardı. Mesut ile de kıyaslamak yersiz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Küme düşmek için başvuruda bulunarak kimse kusura bakmasın ama bütün takımı ateşe atmış oldular. Oyuncların değeri yarı yarıya düşecektir. Bu durumda da kimsenin sızlanmasına gerek kalmayacaktır.
Benim bildiğim 3,5M€'ydu serbest kalma bedeli.
Screw you guys, I'm goin' home
anlaşılmayan şeyler var.
futbolcuların hiçbiri gitmek istemiyormuş, ama satılanlar fenerbahçe'nin menfaati için satılıyor. ali koç ''üzülerek değerlendireceğiz'' derken bunu kastetti. bu sabah emre ve volkan da aynı şeyleri söyledi.
ama hala yanlış lanse edenler var.
(/s)
pardon ben soruşturma konusu diye yazdım![]()
Takımda 3 yabancı kalacağına göre, bi kere kökten 5 yabancı satılacak. En iyi yerli oyuncularımız da satıldığı taktirde Selçuk-Topuz Uğur Boral Bekir İrtegün Semih gibi oyuncularla olası bir lige - puanla başlama cezasında 2. ligden bile çıkmamızın zor olduğunu düşünüyorum. Yabancı oyuncular gittiği taktirde onların çok yüksek maaşlarından kurtulma dolayısıyla ( Niang 4M, Alex 3.5M vb) Volkan Gökhan gibi oyuncular gerekirse yeni kontratlar imzalanarak mutlaka elde tutulmalı diye düşünüyorum. Bir Emre'nin yeri dolar, Semih'in yeri dolar ama Volkan ve GG77'nin asla...
bence de kiralanma seçeneği düşünülmeli, düşünülüyordur da. sonuçta bize şuan da para oyuncuların ödemeleri için lazım.o yüzden stoch, dia kiralanabilir. niang satılmalı. hem maliyetli hem yaşlı. andre santos iyi bir paraya satılamıyorsa kiralanabilir.
ama gg nin 13-14 ten aşağı satılacağına inanmıyorum. çünkü; piyasanın nasıl yüksek olduğu belli. şike soruşturmasından yararlanmak isteyebilir diğer kulüpler ama gg konusunda tok satıcıyız. adam 1 sene para almadan oynarım diyor. daha ne ?
Ben Milii oyuncuların, Avrupa'da iş yapabilecek oyuncuların transfer olması fikrindeyim. Eğer kulübe iyi paralar kazandıracaklarsa bizi oralarda temsil etmeleri hoşuma gider. Özellikle Gökhan ve Volkan'ın.
Gökhan'ın satılacağına imkan vermiyorum.
Şu durumda başka hiçbir oyuncu satışı olacağını sanmıyorum şu an. Basının dedikodularına kulak asmayın.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
yabancilardan sadece alexin kalacagina inaniyorum gerisi büyük ihtimalle gider yerlilerden oyuncu satilacagini sanmiyorum..
Haber doğruysa üzüldüm, çok kalite bir stoperdi.
Dünya'nın en iyilerinden dediğiniz Lugano 3 milyon €'ya gitti.Gökhan kötü oyuncu değil ama 8 falan anca verirler.