1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    ilk önce lig için tebrik ederim ve bu kadar golü nasıl atmayı başarabildin tabi buna alışmak içinde baya bir süre lazım herhalde peki ben sizden şöyle bir ricada bulunsam benim taktiğim 2-2-2-3-1 çok atıyorum ve sürekli kontra yiyorum acaba bu kontraatağı önlemem için ne yapmam gerekebilir???????
    Taktiği yanlış mı yazdın yoksa böyle mi oynuyorsun bilmiyorum. Eğer böyle oynuyorsan savunmayı 4'lü hale getirirsen daha iyi sonuç alabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kupada tekrar finalin adı oldum. Yerel kupalar için başarılı olmaktan ziyade artık başarısız olmamak için mücadele veriyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Taktiği yanlış mı yazdın yoksa böyle mi oynuyorsun bilmiyorum. Eğer böyle oynuyorsan savunmayı 4'lü hale getirirsen daha iyi sonuç alabilirsin.
    yok hocam taktik aynen doğru yalnız okları çıkardığım ve hücum ağırlıklı oynattığım zaman çok üst düzeyde oynuyordum ilk sezon sonra bu üstün oyunum 3 senede kaybolmaya başladı daha sonra bu taktik öyle idare taktiği oldu şimdi 2019 2020 yılındayım ne olur bir yardımda bulunsanız rica etsem

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hazırlanan taktiklere karşı rakipler zamanla çözüm üretiyorlar. Bizlerde başladığımız bir taktikle 15-20 yıl gidiyoruz. Seni bu alana yönlendireyim. Sorunlarına çözüm bulabilirsin.

http://forum.turksportal.net/vb/show...=100346&page=3

Mesaj Yetkileri