Sayfa 517 / 896 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
15,481 ile 15,510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    serbest kalma maddesi 3 milyon olduğu için bu rakama gitti.
    Bu adam ben burda kalmak ıstıyorum dıyordu.O maddeyi kullanmayadabilirilerdi.Hem o 3.5 milyon değil mi ben mi yanlış biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu adam ben burda kalmak ıstıyorum dıyordu.O maddeyi kullanmayadabilirilerdi.Hem o 3.5 milyon değil mi ben mi yanlış biliyorum.
    Evet 3.5 Milyon.
    Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 27.Ağustos.2011 at 21:52

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Evet 3.5 Milyon.
    Haluk Yürekli 3.5 milyon diye biliyorduk maddeyi ama 3 milyon euroymuş dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maddede ne yazıyorsa yazıyor.Lugano zaten her transfer dönemi çektirdi bize , hayırlısı olsun hakkında.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güle Güle Tota

http://youtu.be/md0Uk6aPO9I
    TariboWest

Akıl var mantık var arkadaşlar hangi takım 3 milyona serbest kalan oyuncuya daha fazlasını verir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan ın ederinin 8 olmadığını hepimiz iyi biliyoruz. O rakama gövdesini belki alırlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alex10combr Alex10.com.br
    tribundergi tarafından
    Diego Lugano,sana PSG'de cok basarilar dilerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yuzuncu yilin baslangicindan beri beraber calistigimiz 'Diego Lugano' , nam-ı diger 'Tota' ile vedalasiyoruz.. S.Güzel

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Onu hiç unutmicaz Türkiye'nin en iyi stoperiydi ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

2006-2007 sezonundan bu yana Profesyonel Futbol Takımımızda forma giyen Uruguaylı futbolcumuz Diego Lugano, Fransa’nin Paris Saint Germain takımıyla sözleşme imzalamıştır.

Kendisine bugüne kadar Kulübümuze yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında sonsuz başarılar dileriz.

Fenerbahçe camiasi Lugano’nun çubuklu formamız için akıttığı teri, sahada hiç bitmeyen enerjisini ve o cesur yüreğini hiçbir zaman unutmayacaktır.

Yolun açık olsun Diego...

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

güle güle futbol savaşçısı, çirkef ve sempatik insan...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herkes gider kulüp kalır. Bu olaylar olmasa gitmezdi. Kendisi istedi yada mecburen elden çıkarıldı çok önemli değil. Ama 2007'de Kezmanla birlikte sağlık kontrolünden geçişini FBTV'de izlerken çok heyecanlanmıştım. O zamanlar yüzü daha genç ve çocuksu saçları daha kısaydı. Nereden nereye. Ama gerçek olan birşey varki transferlerdeki yüksek başarı yüzdemiz. Ancak bu şartlarda ayrılıyor oyuncular.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

FBTV de basın toplantısı vardı. Onun o coşkulu gelişini gördükten sonra böyle ayrılmak burukluk yaratsa da Tota'nın dediği gibi kulübümüz yeni bir taraftar kazandı.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Gidişi böyle olamamalıydı.Çok üzülüyorum acı çekiyoruz süründürüyorlar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

_selcuksahin Selçuk Şahin
    lugano gitti ama taraftarimiz kulubun baslattigi kampanyalara ilgi gostermeye devam ederse baska hicbir oyuncumzun gitmesine gerek kalmazz

Selçuk'u akrabalarımın çoğu tanır, geçenlerde babam buluştu ama habersiz olduğu için gidemedim. Kaç zamandır çağırıyor, kısmet olmadı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lugano'nun ayrılışı zaten zoruma gidiyordu. Bir de basın toplantısının sonunda Aykut Kocaman'a o içten sarılışını, onu sarsmasını ve masaya 3-5 kez hırsından vurmasını görünce daha da zoruma gitti. Lugano kaliteli bir stoper olmasının ötesinde taraftarın sahaya yansımasıydı. Tribündeki bir taraftarın kendini sahada görmesiydi. Yerini doldurmak mümkün değil. Yeni dönemde Santos - Serdar - Orhan - Gökhan şeklindeki dörtlüyü denemek gerek.

Güle güle Diego Alfredo Lugano Moreno..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Lugano'yu bir daha çubuklu forma altında izleyemeyecek olmanın acısı kelimeleri boğazıma diziyor,üzüntümü ve başımıza bu işleri açanlara karşı öfkemi kat kat arttırıyor.

Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncularından birisi.Fenerbahçe taraftarlarının sonsuza kadar kalbinde olacak.Seni unutmayacağız Tota,yolun açık olsun ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güle güle psikopat...

Her Alex kornerinde bir Lugano kafası arayacağım... Olmadığını görünce bizi bu hale getirenleri hatırlayıp anacağım....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tota yarın sabah 11:00'de Atatürk havaalanından uğurlanıyormuş. Taraftarlar gidecekmiş, fırsatı olan İstanbullulara duyrulur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Luciano gittiğinde de üzülmüştüm ama Tota ayrı bir acı bıraktı yahu. Luciano'nun yerine daha da psikopatını bulmuştuk. Onu da kaybettik.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

http://www.tuttosport.com/calcio/cal.../08/27-141650/

Lugano'nun haberi Tuttosport'ta da yer almış. Anladığım kadarı ile Juve'nin ilgilendiği Luganonun PSG ile anlaştığını ve bizim kulübün internetten yaptığı açıklamayı koymuşlar...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay be gitti süper stoperimiz bu adam gibisi bulunmaz

Lugano'dan daha pskopatını zor buluruz gibi geliyor. Çok iyi bir stoperdi umarım onun gibisini bulabiliriz.

Nedved Juventus küme düşürüldüğünde "Oyuncular gider, futbolcular kalır." demişti. Lugano'nun gidişine üzüldüm ama yolu açık olsun, verdikleri için sonsuz teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Lugano'dan daha pskopatını zor buluruz gibi geliyor. Çok iyi bir stoperdi umarım onun gibisini bulabiliriz.
    Psikopat ama bizi en zor günümüzde bıraktı o nasıl olacak?

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Vay be gitti süper stoperimiz bu adam gibisi bulunmaz

Zannedersin Puyol arkadaş ya bu kadarda abartmayın adam bizi sattı yarı yolda bıraktı hala sevgi gösterisi yapıyorsunuz, iyi günde herkes herkesin yanında olur, önemli olan zor günde ayakta kalanlardan olmak daha ilk sarsıntıda adam uzay oldu gitti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Zannedersin Puyol arkadaş ya bu kadarda abartmayın adam bizi sattı yarı yolda bıraktı hala sevgi gösterisi yapıyorsunuz, iyi günde herkes herkesin yanında olur, önemli olan zor günde ayakta kalanlardan olmak daha ilk sarsıntıda adam uzay oldu gitti..
    Kulübün maddi durumu, oyuncunun maaşı ve ileride olabilecekler düşününce hem kulüp hem de Lugano için en doğrusu buydu. Satmak, yarı yolda bırakmak tarzı şeylerin ağır olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bazen sevmekte ayrılmayı gerektirir. Biz buna severek ayrılanlar deriz. Futbolda da profesyonellik olduğu unutulmamalı. 5 yıl en üst düzey şekilde kanını akıtarak oynadı Lugano ve Tuncay'dan bile daha yararlıdır benim gözümde çünkü bu külübe para kazandırarak ve sevilerek ayrılmıştır.. Helal olsun diyorum bu yüzden. Gidişi asla isteyerek olmadı bundanda eminim.

sattı derken? adamın zaten serbest kalma maddesi var. ayrıca gitmesi de gerekliydi.

Mesaj Yetkileri