Maddede ne yazıyorsa yazıyor.Lugano zaten her transfer dönemi çektirdi bize , hayırlısı olsun hakkında.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Akıl var mantık var arkadaşlar hangi takım 3 milyona serbest kalan oyuncuya daha fazlasını verir.
Gökhan ın ederinin 8 olmadığını hepimiz iyi biliyoruz. O rakama gövdesini belki alırlar
Alex10combr Alex10.com.br
tribundergi tarafından
Diego Lugano,sana PSG'de cok basarilar dilerim...
Yuzuncu yilin baslangicindan beri beraber calistigimiz 'Diego Lugano' , nam-ı diger 'Tota' ile vedalasiyoruz.. S.Güzel
Onu hiç unutmicaz Türkiye'nin en iyi stoperiydi ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
2006-2007 sezonundan bu yana Profesyonel Futbol Takımımızda forma giyen Uruguaylı futbolcumuz Diego Lugano, Fransa’nin Paris Saint Germain takımıyla sözleşme imzalamıştır.
Kendisine bugüne kadar Kulübümuze yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında sonsuz başarılar dileriz.
Fenerbahçe camiasi Lugano’nun çubuklu formamız için akıttığı teri, sahada hiç bitmeyen enerjisini ve o cesur yüreğini hiçbir zaman unutmayacaktır.
Yolun açık olsun Diego...
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
TariboWest
güle güle futbol savaşçısı, çirkef ve sempatik insan...
Herkes gider kulüp kalır. Bu olaylar olmasa gitmezdi. Kendisi istedi yada mecburen elden çıkarıldı çok önemli değil. Ama 2007'de Kezmanla birlikte sağlık kontrolünden geçişini FBTV'de izlerken çok heyecanlanmıştım. O zamanlar yüzü daha genç ve çocuksu saçları daha kısaydı. Nereden nereye. Ama gerçek olan birşey varki transferlerdeki yüksek başarı yüzdemiz. Ancak bu şartlarda ayrılıyor oyuncular.
FBTV de basın toplantısı vardı. Onun o coşkulu gelişini gördükten sonra böyle ayrılmak burukluk yaratsa da Tota'nın dediği gibi kulübümüz yeni bir taraftar kazandı.
TariboWest
Gidişi böyle olamamalıydı.Çok üzülüyorum acı çekiyoruz süründürüyorlar
_selcuksahin Selçuk Şahin
lugano gitti ama taraftarimiz kulubun baslattigi kampanyalara ilgi gostermeye devam ederse baska hicbir oyuncumzun gitmesine gerek kalmazz
Selçuk'u akrabalarımın çoğu tanır, geçenlerde babam buluştu ama habersiz olduğu için gidemedim. Kaç zamandır çağırıyor, kısmet olmadı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Lugano'nun ayrılışı zaten zoruma gidiyordu. Bir de basın toplantısının sonunda Aykut Kocaman'a o içten sarılışını, onu sarsmasını ve masaya 3-5 kez hırsından vurmasını görünce daha da zoruma gitti. Lugano kaliteli bir stoper olmasının ötesinde taraftarın sahaya yansımasıydı. Tribündeki bir taraftarın kendini sahada görmesiydi. Yerini doldurmak mümkün değil. Yeni dönemde Santos - Serdar - Orhan - Gökhan şeklindeki dörtlüyü denemek gerek.
Güle güle Diego Alfredo Lugano Moreno..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lugano'yu bir daha çubuklu forma altında izleyemeyecek olmanın acısı kelimeleri boğazıma diziyor,üzüntümü ve başımıza bu işleri açanlara karşı öfkemi kat kat arttırıyor.
Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi defans oyuncularından birisi.Fenerbahçe taraftarlarının sonsuza kadar kalbinde olacak.Seni unutmayacağız Tota,yolun açık olsun ..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Güle güle psikopat...
Her Alex kornerinde bir Lugano kafası arayacağım... Olmadığını görünce bizi bu hale getirenleri hatırlayıp anacağım....
Tota yarın sabah 11:00'de Atatürk havaalanından uğurlanıyormuş. Taraftarlar gidecekmiş, fırsatı olan İstanbullulara duyrulur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Luciano gittiğinde de üzülmüştüm ama Tota ayrı bir acı bıraktı yahu. Luciano'nun yerine daha da psikopatını bulmuştuk. Onu da kaybettik.
TariboWest
http://www.tuttosport.com/calcio/cal.../08/27-141650/
Lugano'nun haberi Tuttosport'ta da yer almış. Anladığım kadarı ile Juve'nin ilgilendiği Luganonun PSG ile anlaştığını ve bizim kulübün internetten yaptığı açıklamayı koymuşlar...
Vay be gitti süper stoperimiz bu adam gibisi bulunmaz
Lugano'dan daha pskopatını zor buluruz gibi geliyor. Çok iyi bir stoperdi umarım onun gibisini bulabiliriz.
Nedved Juventus küme düşürüldüğünde "Oyuncular gider, futbolcular kalır." demişti. Lugano'nun gidişine üzüldüm ama yolu açık olsun, verdikleri için sonsuz teşekkürler.
Psikopat ama bizi en zor günümüzde bıraktı o nasıl olacak?
Zannedersin Puyol arkadaş ya bu kadarda abartmayın adam bizi sattı yarı yolda bıraktı hala sevgi gösterisi yapıyorsunuz, iyi günde herkes herkesin yanında olur, önemli olan zor günde ayakta kalanlardan olmak daha ilk sarsıntıda adam uzay oldu gitti..
Bazen sevmekte ayrılmayı gerektirir. Biz buna severek ayrılanlar deriz. Futbolda da profesyonellik olduğu unutulmamalı. 5 yıl en üst düzey şekilde kanını akıtarak oynadı Lugano ve Tuncay'dan bile daha yararlıdır benim gözümde çünkü bu külübe para kazandırarak ve sevilerek ayrılmıştır.. Helal olsun diyorum bu yüzden. Gidişi asla isteyerek olmadı bundanda eminim.
sattı derken? adamın zaten serbest kalma maddesi var. ayrıca gitmesi de gerekliydi.