1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Polat istifa edebilir!

Default Polat istifa edebilir!

Galatasaray'da bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısı büyük önem taşıyor. Başkan Özhan Canaydın ile fikir ayrılığı yaşayan Başkan yardımcısı Adnan Polat ve bazı yöneticilerin istifası gündemde. Futbol Şubesi'nin başındaki Adnan Polat'ın haberi olmadan Fransız futbolcu Laurent Robert'in İstanbul'a getirilmesi, Polat'ın yeniden takıma kazandırmak istediği Okan Buruk'un transferine Canaldın önce onay verip daha sonra karşı çıkması ve Canaydın'ın Polat'a verdiği bazı sözleri yerine getirmememis nedeniyle Adnan Polat ve kendisine yakın yöneticilerin bugünkü yönetim kurulu toplantısında da uzlaşma sağlanamaması durumunda görevlerin istifa edebileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2005
    Yer
    ev

iyide Polatın dediği zaten oldu Okan geliyo takıma Robert alınmadı niye istifa etsin hala sanmıyorum Polatın GS'yi bırakacağını şu anda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okan'ın gelmesindense Adnan Polat'ın istifa etmesini tercih ederim. Adnan Polat çok iyi bir Galatasaraylı ve iyi bir yöneticidir ama Galatasaraylılık ilkeleri kişilerden daha önemlidir. Okan gelirse şimdiki genç futbolcularımıza nasıl bir örnek teşkil edeceğini düşünmek lazım bu noktada. "Sen takımını defalarca sat, nasıl olsa geri dönersin." mesajı verilir eğer Okan geri dönerse ve ben dahil birçok Galatasaraylı buna tamamen karşı Galatasaray'ın etik değerleri nedeniyle.

gravity'nin dediği herşeyi katılıyorum. gerekirse hepsi gitsin yönetimini 10 tane adnan polat gitsin ama bu okan gelmesin

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

gs gündem yaratmaya çalışıyor.Daha başlığı okuduğumda güldüm zaten....

gündemle ne alaksı var ki? bunu söylemendeki gerekçeler neler. bizim gündem yaratmaya ihtiyacımız yok

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Kulübün başkanı özhan gibi gözüksede çoğu kişi kulübü yürütenin adnan polat olduğunu biliyor.O yüzden bir fikir ayrılığı yüzünden istifa etmesine ihtimal vermiyorum...

bu belli olmaz adam bırakır bırakır bunu gündem yaratmaya bağlamak bence yanlış

Del Piero_10 Misafir

ben tarafsız biri olarak adnan polat'da giderse özhan canaydın'a yuh derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

böyle küçük oalylardan sebeb istifa edecekse bi dk durmasın

bu adam istifa etmez...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

istifa etmedi tolga seyhan ve okan buruk'un galatasaray'da olduğunu açıkladılar
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

hayırlısı olsun başkana zaten tepkili olan taraftar bakalım okan transferinden sonra yönetime karşı nasıl tepki verecek?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by senderson

yok canım ne gündemi,
    sadece şey yapacaktı,
    sabah-istifa ettim
    öğlen-taraftar istiyor ama dönmem zor
    akşam-görevimin başındayım
    bunun neresi gündem Allah aşkına...

Nesil
    2006

polat giderse galatasaray için büyük kayıp olur bence bu sezonki şapiyonluğu polatın yönetime ve oyunculara verdiği güvenle aldılar galatasaray eski sıkıntılararına dönebilir

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by senderson
    şimdide sana ben güldüm şampiyon olan bir takımın gündem yapmaya ihtiyacı yok istifalar (!) gibi...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ne istifa gündemde nede polat gündem yapmaya çalışıyor, basın yazıp çiziyor o kadar...

Adnan Polar Istıfa etmek ıcın bu göreve gelmedı. Bence bu haberler tamamen uydurma.

Arkadaşlar zaten ciddi birşey değildi haber arayan insanların çorba parasını çıkarmak için yaptıkları bir haber işte Okan ile Tolga Seyhan Galatasaray'ımıza geldi.Haberi Star Tv Son Dakika'da verdiler

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

basının tamamen doldurma bir haberi olduğu belli, öyle birşey olduğunu kesinlikle sanmıyorum...

Mesaj Yetkileri