Lerato Chabangu İle Röportaj

Muhabir: Öncelikle bizimle röportaj yaptığınız için teşekkürler. Feyenoord'a ilk geldiğinizde sizi eleştirenler vardı. Ama performansınızla herkesi şaşırttınız? Neler söyleceksiniz?

Lerato Chabangu: Güney Afrika'dan gelen bir isim olarak beni ilk etapta kabul etmeleri imkansızdı. Ama hoca bana güvendiğini ilk görüşmemizde söylemişti. Ben de bu güvenle buraya geldim ve formanın hakkını verdiğimi düşünüyorum.

Muhabir: Peki transferiniz nasıl gelişti? Çünkü Ümit Boğa da Türk. Afrika'daki futbolcular hakkında bilgi sahibi olması gerçekten ilginç.

Lerato Chabangu: Hocamız Feyenoord'un başına geçtikten sonra Afrika'dan isimler almak istediği için arkadaşı Muhsin Ertuğral ile bir görüşme yapmış. O da benim ve diğer arkadaşların isimlerini söylemiş. Daha sonra Mokotjo ile bağlantıya geçtim ve Feyenoord hakkında bilgi aldım. Böylece transferim gerçekleşti.

Muhabir: Şu anda Hollanda ve Avrupa basınında siz konuşuluyorsunuz. Attığınız gollerle hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde Feyenoord'u sırtlayan isimlerden birisiniz. Kariyerinizdeki planlamanız nasıl olacak?

Lerato Chanabgu: Bana bu şansı veren hocamıza ve Feyenoord taraftarına vefa borcum var. Beni bu kulüpte istemedekleri zaman giderim. Yoksa futbol hayatımı Feyenoord'da sürdürmek istiyorum.

Muhabir: Röportaj için teşekkürler. Umarım bu performansınızı uzun senelerce devam ettirirsiiniz.

Lerato Chabangu: Asıl ben size röportaj için teşekkür ederim.