Yayın: Ntv
Yayın: Ntv
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kazanmalıyız , kazanırız , kazanacağız . Kazanamazsak biteriz .
Fark atarız.
Bir zahmet.
Sadece futbol istiyorum artık.Mümkünse 5-0,6-0 gibi bir skor istiyorum.Futbolu çok özledim.Fark bekliyorum milli takımımızdan.
3-0 kazaniriz
4-0 5-0 kazanamazsak gitmeyelim zaten şampiyonaya falan.İnşallah 1-0 2-0 gibi zorlama galibiyetler almayız.
Estonya maçının tıpkısının aynısı bir maç bekliyorum...3-0 alırız.
Maç bizim sahada mı (yani TT Arena'da mı ?)
Edit : Tarihe baktım da sorunun önemi kalmadı o tarihte İstanbulda değilim. Maça gitmek için sormuştum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rahat bir galibiyet bekliyorum. Aynı sırada A Milli basketbol maçı da var, değişmeli olarak izleriz artık.![]()
Gene ıslıklanmaz inşallah birileri.
Bana kazanacağız ama kazanırken zorlanacağız gibi geliyor.Rahat bir galibiyet alırız umarım.Rahat almamız gerekiyor zaten.
So what?
Saike
GG oynayamayacak. Kaynak NtvSpor
Milli havaya girdim bile .Maça gitsem mi acaba ?
1-0 olsun bizim olsun, bu dönemde başka isteğim yok. Zaten iyi oynadığımız resmi bir maç hatırlamıyorum son zamanda. 3 puanı alalım da nasıl olursa olsun.
1-0 alalım ama iyi oynayalım .İyi oynamadıktan sonra neyleyim farkı ?
3-0 veya 4-0 gibi skorla kazanırız bence artık her maç final.
Kazaklar Başımıza Kazak Örecek Güveniyoruz Takımımıza, Gönlümüz Kafkaslardan Yana
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Litvanya basket maçı olduğu için gitmeyi uygun görmedim. İlk yarısını izlerim sadece inşallah işi ilk yarı koparırızda ikinci yarı bir daha geri dönmek zorunda kalmam maça.
Litvanya-Türkiye maçı başladığı an bu maçı kapatırım. Hele zaten ilk yarı 2 gol flan bulamazsak ve saçmalarsak direk kapatırım. Basketbol a acayip ısındım şu milli takım sayesinde. En azından söz sahibi olduğumuz bir takıma sahibiz ve onu izlemek hem keyifli hemde sonucunda gelibiyet var. Gidipte Malta basket takımına yenilmiyorlar...
Yeneriz.(nokta)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İlk yarıda 1-2 gol buluruz sonra basket maçına geçerim ordan![]()
Arena'da ilk 11'ler
EURO 2012 Elemeleri A Grubu'nda Milli Takımımız Kazakistan ile karşı karşıya gelecek.
02 Eylül 2011 Cuma - 19:17
Sporx.com
A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki yedinci maçında bu akşam Kazakistan ile karşılayacak.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını Michael Annonier ile Laurent Stien yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Olivier Thual.
İLK 11'LER
TÜRKİYE
Volkan Demirel
Hakan Balta
Serdar Kesimal
Emre Belözoğlu
Selçuk İnan
Mehmet Ekici
Arda Turan
Egemen Korkmaz
Burak Yılmaz
Kazim Kazim
Sabri Sarıoğlu
KAZAKİSTAN
Aleksandr Mokin
Aleksandr Kirov
Yuri Logvinenko
Mukhtar Mukhtarov
Mark Gurman
Kairat Nurdauletov
Heinrich Schmidtgal
Marat Khairullin
Ulan Konysbayev
Marat Shakhmetov
Sergei Gridin
Kadro güzel .
Koskoca Türkiye'den bir tane santrafor çıkmıyor mu yahu ? 2 tane çeyrek forvetle maça çıkıyoruz olacak iş değil .
Gerçekten şu yıllarda forvet kıtlığı yaşıyoruz.Semih formda değil Nihat kayboldu Burak tam forvet değil Mevlüt Milli Takım'a alınmıyor Kazım'da tam forvet değil ama işi o götürüyor o da nereye kadar ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kadro kötünün iyisi... Forveti olmayan milli takımın kadrosu ne kadar iyi olursa o kadar iyi...