Transferde son gün yarın öyle değil mi? 1. Eylüle kadar teklif geldi geldi yoksa başka satamazlar.
Transferde son gün yarın öyle değil mi? 1. Eylüle kadar teklif geldi geldi yoksa başka satamazlar.
Son gün 5 eylül transferde
Hmm o halde bunlar tümünü satar emin olun...
Off daha satmasalar bari ya bilica serdar olmaz defans yoboyu bari 1 sene daha kiralasalar .
Bu oyuncular yüksek maliyetleri yüzünden satılıyorsa mantıken baktığımızda şu anda bundan sonra satılacak bir oyuncu olursa bu Niang olur gibi geliyor.Stoch ve Dia'nın öyle yüksek maaşları yok çünkü.Aykut Hoca da bu isimlerin gitmesini istemez.
Niang'ı satacaklarsa Güiza'yı bari satmasalardı.Sahaya kimle çıkacağız onu anlayamıyorum,Semih Şentürk 34 maçta da oynar ya ne olacak diyorlarsa tamam izleyip görelim ama bu saçma fikire inanmıyorlarsa,Niang'ın satışı daha sonraki ihtimallerden olmalı.
nasıl bir olaydır kardeşim şimdi yatacağım ve kalktığımda bütün takım gitmiş olabilir.. fenerbahçe bunu asla unutmayacak !!
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bence bu moral bozuklugu bu oyuncu kayıplarıyla ligi ilk 4te kapatırsak iyidir.Şu Belçikalı Avukat kendinden çok emin konuşmalar yapıyor inşallah konustuklarını yasal ortamda da gerçekleştirebilir de hakettiğimiz tazminatı kazanabiliriz .
chemedya Ahmet Ercanlar
Ali Koç 2 gün önce Fenerbahçe taraftarına acı ve göz yaşı vaadetti.Karşılığında da destek istedi.Bu desteği Fenerbahçe taraftarı vermeli..
Fenerbahçe kulübü, Brezilyalı orta saha oyuncusu Andre Dos Santos'u İngiltere Premier Lig kulüplerinden Arsenal'e sattığını açıkladı.
Fenerbahçe Brezilyalı kanat oyuncusu Andre Santos’u da 7 milyon avro bonservis bedeliyle Arsenal ekibine gönderdi.
Kaynak AA
Coeantrao'nun 25 milyona transfer olduğu Avrupa piyasasında 7 milyon bence çok az.Aklıma Fenerbahçe yönetiminin sezon içerisinde yüksek ihtimalle ligden düşürüleceklerini bildikleri için oyuncularını bu kadar ucuza satmış olabileceği fikri geliyor.TFF geçen sezonu tescillemişti.ŞL kararına kadar bir sıkıntı yok gibi gözüküyordu.Eğer gerçekten geçen sezonun lig gelirlerini de alamadılarsa (öyle bir haberde çıkmadı gerçi bildiğim kadarıyla) bu da ucuza satılmak zorunda olmalarının sebebi olabilir.
So what?
Saike
Kendi oyuncularını hak ettiği değere satamayıp, bununla Santos'un fiyatını/satış değerini belirmeye çalışanlara sözüm.Biraz empati yapmayı deneyin ve çıkarın üzerinizden şu formayı yorum yaparken.Hele ki şu günlerde, Fenerbahçe taraftarının tabir-i caizse canı burnundayken.Kendiniz ceza gruplarına alışkın olabilirsiniz ama başkalarınıda yakmayın.
Bugün 10 yaşında çocuğa sorsanız Santos'un bu fiyata satışının tam bir transfer fiyaskosu olduğunu söyleyebilecekken, saçma sapan sebeplere dayanıp bu fiyatın gayet geçerli bir bedel olduğunu iddia edenler beni hayrete düşürüyor.Juventus 2006'da Serie B'ye düşürüldüğünde İbrahimoviç'i Inter'e ne kadara verdiğini biliyor musunuz acaba?25M$.Fenerbaçe'nin şuan küme düşmüşlüğü yok.Tamam tam bir kaos ortamı var.Tamam biri İbra, diğeri Santos.Bunları göz ardı etmiyorum.Amiyane tabirle biraz harbi olmayı deneyin derim bu tip konularda.
Arda-Santos kıyaslamasına gelirsek; Arda kesinlikle değerinin altına satıldı.Hele şu transfer piyasasında bana göre en az 17-18 gibi bir rakama satılmalıydı.Önümüzde güzel bir kıyaslama yapabileceğimiz bir örnek işte buyrun; Coentrao.Ama Coentrao'nun 30M€ ettiği bir piyasada, Santos'un fiyatına 7M€ gayet normal diyen bir zihniyete ne anlatılabilir ki?Vakit kaybı olur sadece.
Santos'un normalde fiyatı 15M ederdi.Klübün şuanki durumu göz önünde bulundurulduğunda en kötü 10-11M'a verilmeliydi.Hele ki Corinthians'a %35 falan ödeyeceğimiz haberi doğruysa geçmişler olsun.
Benim için en çok satılmasını istemediğim futbolcu ilk başta gitti.Onun için bu saatten sonrası çokta koymaz.Ama şuan en çok kalmasını istediğim oyuncu Dia.Çünkü onun potansiyeli çok yüksek.Şu haliyle bile ligi süpürecek yetenekte.Stoch'un gönderilmesine ise çok soğuk bakmıyorum.Geçen sezon çokda etkili değildi genel olarak.Tabi fiyat konusunda Santos-2 vakası yaşarsak (ki şaşırmam) o zaman üzülürüm.
Niang'ın gitmesi ofans gücümüzü müthiş kırar.Özellikle Süper ligde devam edersek Semih'le olmaz bu iş.Hoş takımı öyle bir dağıttılar ki mental olarak sağolsunlar, Torres'i de getirsen olmaz bu iş bu saatten sonra.
GG veya başka bir yerli oyuncumuzu gönderileceğini düşünmüyorum ki inşallah böyle olur.Göbekte Serdar-Orhan denenebilir.Bilica'ya tercih ederim en azından Orhan'ı.Bank Asya'ya düşürülürsek Yobo ekstra olur ki geleceğinide sanmam.Ama Süper ligde devam edersek yeniden kiralanması mantıklı olur bu bağlamda.Solda Caner'i görmektense Cristian'ı tercih ederim, o denli yani.Uğur solda idare eder bu sezon.
İnşallah 1 oyuncumuzu daha kaybetmeyiz.Ama görünen o ki daha giden(ler) olacak.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kaos ortamında olduğu için bu paraya gidiyor olabilir ama 7 milyon iyi bir rakam falan değil Andre Santos için.![]()
Ben kesinlikle Coentrao'dan daha iyidir diyen falan olursa katılmam ama onun 30 ettiği yerde Andre Santos da 15 falan ederdi. Zaten normal şartlarda satılıyor olsa Fenerbahçe elindekileri öyle ucuza veren bir kulüp değil.Galatasaray yönetimi olsa 7 milyona sattık diye sevinirdi kesin ama Fenerbahçe'de öyle olmuyorAllahtan Emenike'yi erken satmış Fenerbahçe,yoksa bu hafta satılsa o da 5 milyon € falan ancak ederdi. Bakalım Dia ve Stoch için neler olacak. Bu olayı türk oyunculara da sıçratırlarsa Gökhan Gönül ve Volkan Demirel'e de mutlaka talip çıkar ve aynı yabancılardaki gibi ucuza kapatmaya çalışırlar. Avrupa kulüpleri leşkargası gibi çöktü resmen Fenerbahçe'nin tepesine. TFF'de durdu öyle izliyor uzaktan....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tam bu dediklerimden sonra webaslan'a girdim ve manşette "Baros için Zenit'ten dev rakam" yazıyordu. Rakam 7,5 milyon €Yani bu Türkiye'ye has sanırım bu olay. Eldekilerin en iyisi 10 milyon €. Sonra ordan aşağıya doğru in. İlk 11'in vasat oyuncular 2-3 milyon € ediyor işte. Demekki ibizim takım değerleri 40-50 milyon € falan
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe, Andre Santos'u alırken kaç para verdi ki 7 milyon az bulundu?
Bu kadro iş yapar. Volkan, Gökhan Gönül, Serdar, Bilica(Yobo), Caner, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk(Cristian), Dia (Stoch), Alex, Niang (Semih)
2 önemli fbahçelinin ellerini ceplerine attıklarını duydum.. henüz doğrulatamadığım için paylaşmıyorum..
FB6: Niang'ı isteyen Araplar ile fbahçe rakamda anlaşmış ama Niang kararsız.. "Buradaki düzeni bozmak için çok iyi para isterim" demiş..
FB5: Stoch'a kiralık teklifi varmış.. Dia'yı Lille istemiş.. Ama ikisinin de gitmesi çok zor gözüküyor..
FB3: Kocaman bile şaşırmış.. Santos idmandan sonra gelip "Arsenal beni istiyor" demiş.. daha önce hiç emaresi bile yokmuş gideceğinin..
FENERBAHÇE1: yöneticilerin eli ceplerine girmeye başladı galiba.. Lugano'nun yerine adam alınmasına karar verilmiş..
FB2: Yobo, eğer o olmazsa Marsilya'dan Diawara gündemde.. solbeke ivedi adam düşünülmüyor.. caner ve uğur'u yeterli görüyor aykut hoca..
elimizde kalıcak adamlar bunlar yedeklerde yeterli gençlerimizde var alternatiflerde var tamam gerçekçi olalım öyle fark atamayız galibiyet serileri yapamayabiliriz ama bu kadro bile üst sıralara oynar.Uğur boral eski haline biraz olsun dönmüşse çok çokda işimize yarar ayrıca baronide biraz olsun kendine gelse belki beklentinin üstünde orta sahamız olur alexle semih iyi anlaşan bi ikili zaten senelerdir. defans da eksiklilklerimiz var biraz.
Bilica gitsin diye dua eden Fenerbahçe taraftarı şimdi Bilica'ya muhtaç kalmış görünüyor. Hayat çok garip gerçekten...
I'm back...
Gelen bu para malesef kar değildir. Fenerbahçe bu oyuncuları ne kadar yüksek satarsa takım için o kadar iyi ama şuan elde edilen gelirler bu süreçte kaybedilen paranın yanında devede kulak kalıyor. İyi bir çözüm yolu bulunması lazım. Hem para açısından rahatlanmıyor hem de oturmuş takım dağılıyor.
Bilica yine gitsin zaten. Hatta mümkünse amatörede gitsek Bilica oynamasın bu takımda. Orhan ile Serdar göbeği idare ederki transfer söylentileri var. Bence Bilica'yıda elden çıkaralım.
Benim anlamadığım bu lig için neden bu kadar hevesliyiz? Nasıl olsa bu senede gitti.
cok komik rakamlara takimin 2 önemli oyuncusunuda biraktilar.. yaziklar olsun böyle yönetime.
Ortada Şampiyonlar liginden men edilen bir takım var
Küme düşme tehlikesi olan bir takım var
Borsada değerleri düşmüş bir takım var
Bu karmaşada 7 m a santosu satmak başarı haa % 35 başka ekibe gidecekse bu Aziz Yıldırımın beceriksizliği ne biçim transfer anlaşması yapmış derler adama
20-25 m eurolar kayıp olmuşta ekonomik sıkıntı varmış falan hikaye bunlar,yönetimdeki adamlar için bu paralar çerez parası diye tabir edilir
Olası bi küme düşürülmede adamlar bedavaya gideceğine böyle paralara gitsinler ki dünya kadar maaş ödeniyordu bunlara
Sil baştan bir takım oluşturulmalı bunuda yapıyorlar satsınlar hepsini hiç üzülmedim
Aziz Yıldırımın pislikleri biz taraftarlar futbolcular camia olarak ödüyoruz ikide bir çıkıp çıkıp hala duygu sömürüsü yapıyor.Kendi dahil birkaç ismi karışan yönetici İstifa etseydi kulüp kurtulacaktı Aziz kendini düşünerek bunu reddetti takımıda kendiyle birlikte yakıyor senin gibi Fenerli olmaz olsun yaktın kulübü.Yaptığın tesislerin hiçbir hükmü yok şimdi
zararına satışlar başlamıştır.
kapatıyoruz.
![]()
Andre Santos'a 7 Milyon € çok komikSırf Brezilya Milli Takımı Sol beki etiketi bile 10 Milyon €'dan başlar bence.
Caner ve bilicadan çok çeker Fenerbahçe
caner den hiç korkmuyorum. uğur da gerekirse bek oynar. ama santos un gittiği para kabul edilemez.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.