arkadaşlar şöyle 2. 3. liglerden yada daha aşağıdan bir takım çalıştırmak istiyorum...Geliştirilmesi kolay ve zevkli bir takım biliyorsanız benimle paylaşınteşekkürler
![]()
arkadaşlar şöyle 2. 3. liglerden yada daha aşağıdan bir takım çalıştırmak istiyorum...Geliştirilmesi kolay ve zevkli bir takım biliyorsanız benimle paylaşınteşekkürler
![]()
türkiyeden eskişehirn favorımdir çok zevklidir bu arada böyl konu forumd açok var oralarada bakıp sorunu çözebilirsin
abi ben fenerim ama şu trabzonu kalecisi jefferson ve defasntaki eller ve frikikçi szymkowaik için al çosarsın ben fenerim trazbon yüzünden şampion olamıom gol atamıom pozisyona giremioomgıcık oluom 1 kez giriom onuda jefferson kurtarıo
eger 2. lig istersen bence kocaelisporu al oda çok güçlü
3.lig için de bucaspor gayet iii
bence marmarisspor u al![]()
madem 2 lıg 3 lıg asagısı olur sana ıngıltere conference lıgınden barnetı onerırım ben strevens takımın en etkılı sılahı 2 sene chelsea mılan barca falan pesınde oluyor ama lıgden cıkıp etkılı olursan![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Erzurumspor yabancı istiyorsen Leeds
Bence yerli Eskişehirspor Yabancı ise England Championshipten Southampton eğlenirsin![]()
bence sarıyer'i denemelisin.
bence sana tavsiye ingiltere 3. liginden eski efsanelerden Nottingham Forrest ı yada Leeds al zevk alırsın bu takımlarla
[SIGPIC][/SIGPIC]