Yetmez... Slavia Prag gibi taraftarları önünde diz çökmeleri lazım. Wenger'de dahil.
Yetmez... Slavia Prag gibi taraftarları önünde diz çökmeleri lazım. Wenger'de dahil.
şu arsenal de bu kadar yanardöner olacak takımmıydı. nerede henry'ler pires'ler vieira'lar bergkamp'lar.
Fransa'da kalıp ne yapacaksın Hazard git işte Arsenal'e. Gervinho'da orada geçen seneki gibi takılırsınız işte.![]()
Ağır yenilgiden sonra hedefteki isimler:Gary Cahill,Benayoun,Alex(Chelsea),Goetze.
Cahill Alex olmazsa
Göetze için Dortmund 35 milyon euro istiyor.Görüşmeler sürüyor.
Göetze dediğin mario götze mi ? cahill oldu diye biliyorum benayoun u almaz arsene wenger hazard götze cahill + adel taarabt ı alsak toplanırız yavaştan
Dortmund'daki evet.
Andre Santos alındı sanırım Fener'den. Bence Premier Leage temposunda başarılı olabilecek bir oyuncu değil Santos. Bakalım zamanla göreceğiz neler yapabileceğini.
Mario Götze iyi oyuncu fakat 35 fazla değil mi?Gary Cahill'i tanımıyorum.Nasıl bir oyuncu?
mario götze'ye yapılan teklif reddedilmiş.
(/s)
Wenger yaşanılacak sıkıntıları önceden görememenin sıkıntısını yaşıyor.Neyse en azından akıllanmış,belki bu sezon yalan olacak ama ilerleyen sezonlarda takımı düzlüğe çıkartabilirler.
So what?
Saike
Ya Wenger 4 sene önce bize Laf atıyordun, 8 tane goL yiyen takımLarın ŞampiyonLar Liginde işi yok diye. O zaman seninde Premier Ligde işin yok. ALma mazLumun ahını, çıkar aheste, aheste...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Aynen katılıyorum. Takımın 8 veya 7 gol yemesi o takımın şampiyonlar ligi seviyesinde olmadığını göstermez. Ona kalırsa Arsenal'de gitmemeli şuan... Demek ki mantık yanlışmış... Umarım Wenger'de büyük laf konuşmaz.
Newcastle United, Davide Santon ile sözleşme imzaladı.
Eurosport
Mourinho döneminde baya oynuyodu ama ondan sonra düşüşe geçti. Ama Newcastle için iyi transfer...
Per Mertesacker'de listeye girmiş.
götze milli macta 2 gol atti diye fiyati birden tavan yapti
bana göre abartilacak derecede iyi bir forvet degil sadece topu iyi takip ediyor hepsi bu
Forvet değil ki kanat.
Armand Traore, geçen hafta Joey Barton'ı kadrosuna katan QPR'a transfer oldu.
Eurosport
Mertesacker harbiden iyi olur ama
götze hazard olmadıktan sonra mertasacker olsa bile arsenal iş yapmaz umarım 3 de olur gerçi hazard gelmek istemiyo dortmund götze yi yollamıyo diye biliyorum ancak arsenal azcık bastırırsa 3 ünüde alır
Mertesacker geldi.
Arsenal'ın Per Mertesacker için Werder Bremen'e ödeyeceği ücret £10 milyon.
Mertesacker süper transfer. ama ben ne olursa olsun bu saatten sonra çok bir şey yapabileceklerine inanmıyorum
Mark Van Bommel City'yi reddetmişti.İddialara göre Hargreaves sağlık kontrolünden geçiyor.
Times
1 yıllık kiralık.