barça 5 ledi messi 2. golünü attı
barça 5 ledi messi 2. golünü attı
Maçın yaklaşık 30.dakikadan itibaren izlemeye başladım.11'den haberim yok.50bin saat ne olduğunu çözemedim.
Sağ beksiz gibi oynadılar sanki.Masq sağa daha yakındı.Busq stoperdeydi.Thiago-İniesta-Fabregas-Keita orta sahası vardı.Eğer bu düzenle oynayacaklar ise İniesta-Busq-Fabregas-Xavi ile oynayabilirler.
Türk futbolunun üstünde kara bulutlar gezinmeye devam ediyor . Çıtkırıldım oyuncu kaynıyor ortalık ve bu durumdan sıkılmaya başladık artık .
bence adamlar bu maçat stopersiz ve santforsuız çıktılar tamamen ofansif ve defansif orta saha ve iki bekle işi hallettiler. açıkçası paso yan pas atıyolar benim bile uykum geliyo villarealliler uyuyunca bi ara pası golsistem bu çözdüm sistemi
![]()
@tribundergi: TRANSFER: Franco Jara 1 yıl Granada'ya kiralandı.
Semih iddiaları suya düştü o zaman.
Atletico Madrid satin alma opsiyonu kendisinde olmak üzere diego'yu wolfsburg'dan 1 yilligina kiraladi... (as gazetesi)
Magath açıkladı! Diego A.Madrid'de!
Bundesliga takımlarından Wolfsburg'un teknik direktörü Felix Magath, Brezilyalı oyun kurucusu Diego'nun Atletico Madrid'e kiralandığını açıkladı.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 22:25
Sporx.com dış haberler
La Liga takımlarından Atletico Madrid, Wolfsburg'un Brezilyalı oyun kurucusu Diego'yu bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Alman Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada teknik direktör Felix Magath, "Diego, Atletico Madrid için önemli bir oyuncu olacaktır. Ona İspanya'da başarılar diliyoruz" diyerek transferin sonlandığını belirtti.
Atletico Madrid bu transferi henüz resmi olarak duyurmazken, Diego'nun kısa bir süre içinde İspanyol kulübü ile imzaları atması bekleniyor.
Kariyerine Santos'ta başlayan, Porto, Juventus ve Werder Bremen gibi önemli Avrupa kulüplerinde forma giyen Diego, Arda Turan ve Radamel Falcao'nun ardından Atletico Madrid'in bu sezon ki önemli transferlerinden biri oldu.
Bu arada Atletico Madrid, Brezilyalı Elias Mendes'in Portekiz Ligi takımlarından Sporting Lizbon'a transferini doğruladı. Devre arasında Madrid ekibine transfer olan ve 16 maçta forma giyen Elias'ın 8.5 milyon avroya astıldığı öğrenildi.
Jonathan De Guzman Villarreal’de. Hollandalı orta saha oyuncusu Mallorca’dan bir diğer İspanyol temsilcisine 8 milyon avroya transfer oldu.
Eurosport
Jose Mourinho’nun planlarında yer almayan Pedro Leon, Getafe’ye transfer oldu. Sezon sonuna kadar Güiza’nın yeni takımında oynayacak olan Pedro Leon’un satın alma hakları da Getafe’de. İspanyol futbolcu 2010 yazında yine aynı ekipten Madrid’e transfer olmuştu.
Eurosport
Helder Postiga artık La Liga'da
La Liga'da bu sezon küme düşme korkusu yaşamak istemeyen Zaragoza, Portekizli golcu Helder Postiga'yı renklerine bağladı.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 23:53
Sporx.com dış haberler
La Liga takımlarından Real Zaragoza, 1 milyon avro karşılığında Sporting Lizbon'un golcü oyuncusu Helder Postiga'yı renklerine bağladı.
Porto, Tottenham, Saint Etienne, Panathinaikos gibi öemli takımların formasını giyen 29 yaşındaki Portekizli futbolcu üç yıllık Sporting Lizbon kariyerinde 64 maça çıkarken 11 kez fileleri havalandırdı.
Portokiz Milli Takımı'nda 41 maça çıkan ve 16 gol atan Postiga'nın adı Bebe'nin sakatlanmasının ardından kısa bir süre Beşiktaş'la da anılmıştı.
Villarreal'den iki transfer!
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Villarreal, Mallorca'dan Jonathan De Guzman ve Zaragoza'dan ise Ikechukwu Uche'yi renklerine bağladı.
31 Ağustos 2011 Çarşamba - 23:36
Reuters
La Liga takımlarından Villarreal, Real Zaragoza'da forma giyen Nijeryalı golcü Ikechukwu Uche ve Mallorca'nın Kanada doğumlu Hollandalı orta saha oyuncusu Jonathan De Guzman'ı renklerine bağladı.
Villarreal ile dört yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşında Uche'nin La Liga'ya yeni yükselen Granada'da bu sezon kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.
Öte yandan yaklaşık 8.5 milyon avro karşılığında Villarreal'e transfer olduğu belirtilen De Guzman'ın ise cuma günü gerçekleştirilecek imza töreniyle beş yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.
Sadece 1 milyon euroya mı alınmış?Neyse, hayrını görsün Zaragoza.
![]()
Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül ile bir süre ilgilenen ancak Gökhan'ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen Valencia, bu bölge için Valladolid'in sağ beki Antonio Barragan'ı transfer etti.
NTVspor
İspanya La Liga ekiplerinden Espanyol, son günde oldukça hareketli saatler yaşadı. Daha önce ismi Bursaspor ve Trabzonspor ile anılan Sevilla'nın defansif orta saha oyuncusu Romaric ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
NTVspor
Abi bu nedir ya barça maçını izliyim dedim dk 12 2-0 oldu maç goller xavi ve fabregas.
Bir anda 2-2 oldu Barça maçı oley![]()
2-0 oldu diye bırakmıştım 2-2 olunca şimdi izliyorum yine![]()
2 golde de ofsayt vardı Barcanın.
Barca'nın ilk golünü görmedim ama ikinci golünde ofsayt yok.Başta bana da öyle gelmişti ama tekrarını dikkatli izleyince alakası bile olmadığı görülüyor.Asıl Sociedad'ın 2. golünden hemen önce penaltı kırmızı kart var bu Sergio B. çok terbiyesiz bir oyuncu Barcelona'da.
Maç 2-2 bitti çok iyi oldu bu.Birazdan bizim çocuklar Ronaldo önderliğinde gol şova başlarlar![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dikkat etmedim evet ama bana ofsayt gibi geldi.Maçı ntvspor vermiyor diye biliyorum.Valencia maçı vardı sanırım.
Ntvspor'da değil Ntv'deymiş.
21 de Real 23'te de Arda'lı Atletico Madrid'in maçı var. Bilginize.
Ntv ve Ntvspor daha fazla ligin maç yayın haklarını almak yerine La Liga'nın tüm maçlarını vermeyi seçmiş bu sene.Özellikle bir spor kanalı kuran NTV gibi bir platformun bu konuda pasif olmaması gerekiyor ama bütçe ayarlayamıyorlar ki almıyorlar, Seria vs gibi ligleri hadi geçtim de premier ligi.
Real 4-5 tane atar bu maç en az.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu Mesut Dünya'nın en iyi orta sahası oldu olacak yahu.Helal sana 10 numara.
Real'den +7 bekliyoruz.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !