Sayfa 523 / 896 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
15,661 ile 15,690 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

caner sabrinin sol bek versiyonu. Gerçek mevkisi sol açık olmasına rağmen ihtiyac dolayısıyla sol bek oynamış bir adama ne kadar güvenilebilir. Galatasarayda sol bek oynadığı dönemleri biliyoruz

Bilicayla Canerle idare ederiz.Mükemmel olmaz ama idare ederiz önemli olan daha fazla kayıp vermememiz.Niang giderse forvetsiz kalırız misal.Lugano'nun yerine oynayacak 2-3 farklı isim yazabiliriz buraya ama Niang giderse sadece Semih kalıyor elimizde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Caner ve bilicadan çok çeker Fenerbahçe
    Biz zaten çekeceğimizi çekmişiz, çekiyoruz. Bu saatten sonra Ali ya da Veli oynamış, hiç farketmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

fırat günayer

Son dakika...!!!! İspanya’da La Liga’nın yeni takımlarından Granada Semih Şentürk'e resmen talip oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yeni sezona paf takımla çıkarız Semih'i felanda gönderirsek...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu süreçte inşallah genç oyuncularımız şans bulur ve iyi değerlendirirler , o zaman çok farklı çıkabiliriz olaydan

Ya arkadaşlar resmi sitede Santos ile ilgili haber yok. Varda ben mi kaçırdım acaba transfer resmen açıklandı mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Büyük ihtimal Semih Şentürk'ün yedeği Berk Elitez olacak. Ama Semih de giderse Berk ilk 11 çıkar. Gerisini paf takımdan tamamlarız. Bu saatten sonra kim giderse gitsin üzmez beni. Çünkü kayıplar sonrası ve küme düşüp tekrar süper lige döndüğümüzde yeniden yapılanma şart. O yüzden şu an için beni ilgilendiren tek şey Bank Asya Ligine düşürülmek.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

RT @ibrahimseten: Hadi o zaman bayram sekeri: fbahce, trabzon'un alamadigi juventuslu solbek ziegler icin harekete gecti.. CL'nin rovansi mi yoksa

RT @firatgunayer: Fenerbahçe bir kez daha Everton'la masaya oturuyor..Yobo kiralık olarak geri dönebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by vego View Post
    RT @ibrahimseten: Hadi o zaman bayram sekeri: fbahce, trabzon'un alamadigi juventuslu solbek ziegler icin harekete gecti.. CL'nin rovansi mi yoksa

RT @firatgunayer: Fenerbahçe bir kez daha Everton'la masaya oturuyor..Yobo kiralık olarak geri dönebilir..
    ziegler i duymadım da yobo yu bende her an açıklanabilir diye duydum. bir de özür çek ismi telaffuz ediliyor. tabii hepsi söylenti bekleyip, göreceğiz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya madem transfer yapacaksın madem para çıkacak niye elindekileri yok pahasına satıyorsun. Luganoyu anladık satılmasını ama Santos niye gitti madem. Ziegler ne ayak. Ziegler'i alacaksak niye Santos gitti. Transfer Yobo olursa olsun ama başka transfere karşıyım. Madem o kadar ucuza sattık adamları buna değsin ve ek olarak hiç bir adam almayalım yoksa akıl karı olmaz bu yapılan işin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yobo için bazı Fenerbahçe muhabirleri "ŞL falan umrumda değil, Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" dedi şeklinde twitter'dan bilgiler vermişti. Ama açıkçası bu son ŞL'nin elimizden alınmasının ardından diğer oyuncuların da gittiği, tam bir kaosun olduğu lig ve kulübe gelebileceğine pek ihtimal vermemiştim. Eğer Yobo bu şartlarda gelirse futbolu bizde efsaneleşerek bırakabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Ziegler'e kesinlikle karşıyım hatta şu aşamada Yobo'ya da.Kiralıyacaksak kiralayalım ama oyuncu almayalım bu belirsizlik sürerken.Zaten Ziegler denen adam Santos'un açığını kapatamaz,buna rağmen maliyeti Santos'tan düşükte olmayacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Belirsizlik insanın içini yiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eğer Ziegler alınırsa bu yönetimde beyin olmadığına inanıcam madem onu alıcaksın neden santosu satıyorsun sanki onun maliyeti santos'tan çok mu az olsa olsa 1-2 Milyon oynar .

Kiralamak dışında başka türlü transfer yapmaz yönetim.Ya basın yalan haber yapıyordur ya da isteme şeklimiz kiralıktır.Bu belirsizlikte kimse transfer yapalım diye uğraşmaz.

Yobo'nun açıklanmasını bekliyorum ben bu günlerde.1 sene daha kiralık gelecektir muhtemelen.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

su asamada yabanci transferini unutun haberlere kulak asmayin bosuna...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Santos teklif gelince yönetime değerlendirirseniz sevnirim demis. Ziegler e bende karşıyım ama yobo kiralık gelecektir. Özgür cek te iyi olur bonservisi elindeyse.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ozgur cek fenerbahcelidir gelse iyi olur aslinda izledigim kadari ilede iyi topcuydu sol bek"i idare ederler caner ile birlikte birde ugur boral var tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahçe Trabzonspor'un teklifini reddeden Juventuslu Ziegler için İtalyan kulübüyle temasa geçti (LİGTV)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Xsnoopkarl View Post
    Sizin anlayışınıza göre hukuk böyle mi işliyor gerçekten Yani istifa etmek davayı ortadan kaldırıyor mu? Kendi yönetimine,başkanına daha iddianame bile yokken sırtını dönen taraftarı anlamıyorum.
    Benim anlayışıma göre değil, gerçek olan bu Aziz Yıldırıma denmiş istifa edin diye etmiyor işte yanmamak için fenerbahceyi koz olarak kullanıyor

İddiname falan gerek yok bunlara Aziz yıldırımın ne olduğu ortada devlet içinde devlet adam bu zamana kadar bu karanlık dünyası sayesinde bu kadar başarılı başkanlık yaptı ancak artık yaptıklarını yıkıyor Fenerbahceye zarar veren kişiye ben başkan yönetim demem.

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Benim anlayışıma göre değil, gerçek olan bu Aziz Yıldırıma denmiş istifa edin diye etmiyor işte yanmamak için fenerbahceyi koz olarak kullanıyor

İddiname falan gerek yok bunlara Aziz yıldırımın ne olduğu ortada devlet içinde devlet adam bu zamana kadar bu karanlık dünyası sayesinde bu kadar başarılı başkanlık yaptı ancak artık yaptıklarını yıkıyor Fenerbahceye zarar veren kişiye ben başkan yönetim demem.

istifa etmesiyle davanın sürecinin değişmesinin arasında bir bağlantı mı var diyosun? yani istifa etse dava daha olumlu olurdu bizim için diye mi düşünüyosun?Bunun oluru yok çünkü.

Ayrıca ikinci paragrafına yorum bile yapmam,sadece umarım bir gün bir davada suçlanırsın ve kendini savunmak zorunda kalırsın diyorum o kadar.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Valla Trabzonun teklifini kabul etmeyen adam bizimkini gözden bile geçirmez diye tahmin ediyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu bu adam Juventus a bu sezon transfer oLmadı mı ? Neden hemen satsınLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben de Ziegler'in bu sezon transfer olduğunu biliyorum. Juve yeni aldığı adamı neden satsın? Kiralaması bile zor.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yeni teknik direktör gelip beğenmeyince gönderme kararı almışlar .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emenike de yeni gelmişti :/...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda antudan güvendiğim bir üyenin duyumuna göre Yobo ve Ziegler'i kiralıyormuşuz.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri