caner sabrinin sol bek versiyonu. Gerçek mevkisi sol açık olmasına rağmen ihtiyac dolayısıyla sol bek oynamış bir adama ne kadar güvenilebilir. Galatasarayda sol bek oynadığı dönemleri biliyoruz
caner sabrinin sol bek versiyonu. Gerçek mevkisi sol açık olmasına rağmen ihtiyac dolayısıyla sol bek oynamış bir adama ne kadar güvenilebilir. Galatasarayda sol bek oynadığı dönemleri biliyoruz
Bilicayla Canerle idare ederiz.Mükemmel olmaz ama idare ederiz önemli olan daha fazla kayıp vermememiz.Niang giderse forvetsiz kalırız misal.Lugano'nun yerine oynayacak 2-3 farklı isim yazabiliriz buraya ama Niang giderse sadece Semih kalıyor elimizde.
fırat günayer
Son dakika...!!!! İspanya’da La Liga’nın yeni takımlarından Granada Semih Şentürk'e resmen talip oldu
Yeni sezona paf takımla çıkarız Semih'i felanda gönderirsek...
bu süreçte inşallah genç oyuncularımız şans bulur ve iyi değerlendirirler , o zaman çok farklı çıkabiliriz olaydan
Ya arkadaşlar resmi sitede Santos ile ilgili haber yok. Varda ben mi kaçırdım acaba transfer resmen açıklandı mı ?
Büyük ihtimal Semih Şentürk'ün yedeği Berk Elitez olacak. Ama Semih de giderse Berk ilk 11 çıkar. Gerisini paf takımdan tamamlarız. Bu saatten sonra kim giderse gitsin üzmez beni. Çünkü kayıplar sonrası ve küme düşüp tekrar süper lige döndüğümüzde yeniden yapılanma şart. O yüzden şu an için beni ilgilendiren tek şey Bank Asya Ligine düşürülmek.
TariboWest
RT @ibrahimseten: Hadi o zaman bayram sekeri: fbahce, trabzon'un alamadigi juventuslu solbek ziegler icin harekete gecti.. CL'nin rovansi mi yoksa
RT @firatgunayer: Fenerbahçe bir kez daha Everton'la masaya oturuyor..Yobo kiralık olarak geri dönebilir..
Ya madem transfer yapacaksın madem para çıkacak niye elindekileri yok pahasına satıyorsun. Luganoyu anladık satılmasını ama Santos niye gitti madem. Ziegler ne ayak. Ziegler'i alacaksak niye Santos gitti. Transfer Yobo olursa olsun ama başka transfere karşıyım. Madem o kadar ucuza sattık adamları buna değsin ve ek olarak hiç bir adam almayalım yoksa akıl karı olmaz bu yapılan işin.
Yobo için bazı Fenerbahçe muhabirleri "ŞL falan umrumda değil, Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" dedi şeklinde twitter'dan bilgiler vermişti. Ama açıkçası bu son ŞL'nin elimizden alınmasının ardından diğer oyuncuların da gittiği, tam bir kaosun olduğu lig ve kulübe gelebileceğine pek ihtimal vermemiştim. Eğer Yobo bu şartlarda gelirse futbolu bizde efsaneleşerek bırakabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ziegler'e kesinlikle karşıyım hatta şu aşamada Yobo'ya da.Kiralıyacaksak kiralayalım ama oyuncu almayalım bu belirsizlik sürerken.Zaten Ziegler denen adam Santos'un açığını kapatamaz,buna rağmen maliyeti Santos'tan düşükte olmayacaktır.
Belirsizlik insanın içini yiyor
Eğer Ziegler alınırsa bu yönetimde beyin olmadığına inanıcam madem onu alıcaksın neden santosu satıyorsun sanki onun maliyeti santos'tan çok mu az olsa olsa 1-2 Milyon oynar .
Kiralamak dışında başka türlü transfer yapmaz yönetim.Ya basın yalan haber yapıyordur ya da isteme şeklimiz kiralıktır.Bu belirsizlikte kimse transfer yapalım diye uğraşmaz.
Yobo'nun açıklanmasını bekliyorum ben bu günlerde.1 sene daha kiralık gelecektir muhtemelen.
su asamada yabanci transferini unutun haberlere kulak asmayin bosuna...
Santos teklif gelince yönetime değerlendirirseniz sevnirim demis. Ziegler e bende karşıyım ama yobo kiralık gelecektir. Özgür cek te iyi olur bonservisi elindeyse.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ozgur cek fenerbahcelidir gelse iyi olur aslinda izledigim kadari ilede iyi topcuydu sol bek"i idare ederler caner ile birlikte birde ugur boral var tabi.
Fenerbahçe Trabzonspor'un teklifini reddeden Juventuslu Ziegler için İtalyan kulübüyle temasa geçti (LİGTV)
Benim anlayışıma göre değil, gerçek olan bu Aziz Yıldırıma denmiş istifa edin diye etmiyor işte yanmamak için fenerbahceyi koz olarak kullanıyor
İddiname falan gerek yok bunlara Aziz yıldırımın ne olduğu ortada devlet içinde devlet adam bu zamana kadar bu karanlık dünyası sayesinde bu kadar başarılı başkanlık yaptı ancak artık yaptıklarını yıkıyor Fenerbahceye zarar veren kişiye ben başkan yönetim demem.
istifa etmesiyle davanın sürecinin değişmesinin arasında bir bağlantı mı var diyosun? yani istifa etse dava daha olumlu olurdu bizim için diye mi düşünüyosun?Bunun oluru yok çünkü.
Ayrıca ikinci paragrafına yorum bile yapmam,sadece umarım bir gün bir davada suçlanırsın ve kendini savunmak zorunda kalırsın diyorum o kadar.
Valla Trabzonun teklifini kabul etmeyen adam bizimkini gözden bile geçirmez diye tahmin ediyorum![]()
Yahu bu adam Juventus a bu sezon transfer oLmadı mı ? Neden hemen satsınLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben de Ziegler'in bu sezon transfer olduğunu biliyorum. Juve yeni aldığı adamı neden satsın? Kiralaması bile zor.
TariboWest
Yeni teknik direktör gelip beğenmeyince gönderme kararı almışlar .
emenike de yeni gelmişti :/...
Şu anda antudan güvendiğim bir üyenin duyumuna göre Yobo ve Ziegler'i kiralıyormuşuz.
TariboWest