Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 472 sonuç

Konu: FM 2012 - Yeni Özellikler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

maç motoru artık düzeltilsin. top boşta adam boşta ama adam ona koşmuyor. neden pes teki gibi bir adamı ona yönlendirmiş onun gitmesini bekliyor. oysa ki diğeri daha yakın ya da koşsa yetişebilir. bir de adama pas atılıyor. top topuğunu çarpıp rakibe gidiyor. ayrıca, sahadaki tek topu beklemek bir işkence. ve maç motoru ev sahibini koruması azaltılması gerekiyor.

ve taktik bölümünün artmasını istiyorum. örneğin adama asla şut çekme diyebilmeliyim. ya da kornerlerde atakta soldayken şurda dur sağdayken şurda dur demek istiyorum. aklıma gelenler bunlar şimdilik..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Saha da artık bizde olalım. Türkçe dilden sonra istediğim tek şey diyebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Taktik kısmına ve maç motoruna katılıyorum. Daha öncede belirtmiştim şu topu oyuncuların gidip getirmesi beni çıldırtıyor. Heleki yenik götürüyorsam maçı çekilmez hale geliyor. Oyunculara ceza sahasına yolla komutu vermeme rağmen sürekli alabildiğine saçma sapan şutlar çekiyorlar. Mesela bir adamım bomboş gidiyor pas alsa gol yapabilir ama top ayağında olan çalımlar atıp kaptırıyor. Ve bunu net olarak önleyebilmenin bir yolunu bulamadım hala.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

1-Taraflarla bir şelide etkileşim içinde olabilmeliyiz,yönetimle nasıl diyalog kurup bir talepte bulunabiliyorsak,aynı şekilde taraftarla da etkileşim kurup fikir alışverişinde bulunabilmeliyiz.

2-Oyuncuya verilecek para cezasını biz belirleyelim,adam kırmızı görünce sadece 1 yada 2 haftalık maaşını kesebiliyoruz,ayrca takım düşüşe geçmişse tüm takıma da para cezası verilebilmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

taktik ekrani kesinlikle yenilenmeli..top bizdeyken ve top rakipte olmak uzere iki farkli dizilis olusturulabilmeliyiz.bunu kesinlikle bekliyorum..taktik yapmada cok buyuk eksiklik bence.

Nesil
    2006

Default Oyun Sırasında Yeni Ülke Açma

Doğru mu okudum, yoksa gerçek mi?

Her zaman her yerde yönetim - İstediğiniz sıklıkta kaydedilmiş oyununuzda yeni ülkelerin oynanabilir olması özelliği eklendi. Kariyerin başında seçilen oynanabilir ülkeler ile oynamaya devam etmek zorunda değilsiniz, bir sonraki sezon oyunun başında seçmediğiniz bir ülkenin takımını yönetebilirsiniz.
    Kısaca oyun açtıktan sonra, seçmediğimiz ülkeleride oyuna dahil edebiliyorsunuz. Sanırsam bu tarih değiştirecek bir özellik olacak. Mükemmel.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet kayıtlı oyunda yeni bir özellik ve Fm tarihinde de bir ilk olacak bu. Çok harika birşey.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Doğru mu okudum, yoksa gerçek mi?
    girişe bittim doğru mu okudum yoksa gerçek mi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    girişe bittim doğru mu okudum yoksa gerçek mi
    O kadar şaşırdım hesap et.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Önceki sayfalarda belirtildiği gibi istifa ederken de basın toplantısı düzenlenebilmeli !! İstifa nedeni de belirtilebilmeli,ligdeki kötü gidişat,avrupa kupalarından elenme,ezeli rakip karşısında alınan farklı malubiyet,yönetimin verdiği yetersiz transfer bütçesi vs...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maç sırasında istediğiniz an istediğiniz zamanı tek tuşla kayıt altına alabileceksiniz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Maç sırasında istediğiniz an istediğiniz zamanı tek tuşla kayıt altına alabileceksiniz.
    bu yenilik mi yoksa temennimi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yenilik olacak bu sene. Daha önceden Youtube üzerinden kayıt alınıyor ve iş uzuyordu. Şimdi tek tuşla kayıt edebileceğiz istediğimiz zaman aralığını.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce sözkonusu oldumu bilmiyorum. Keşke şöyle bir şey olsa. Mesela 2-3 hafta sonra büyük bir takımla maçımız var. 2-3 hafta önceden o takıma gözlemci gönderip, maçlarında hangi taktiği, hangi oyuncuları oynattığı konusunda bize detaylı bilgi vermesini sağlayabilsek.
    FM Gazetesi

Çok güzel bi özellik,daha zevkli olcağına inanıyorum.Ama merak ettiğim bişey var? Açmadığımız ligdeki oyuncularıda görebilcekmiyiz acaba?

database'e göre değişir bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu özellik çok iyi olacak en azından kariyer yaparken sıkılmayız 3-4 senede.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Kimse yazdı mı bilmiyorum ama bence sezon başı takımı Fifa Manager'da olduğu gibi kampa götürebilmeliyiz. Her kamp merkezinin da farklı özellikleri olmalı. Örneğin Avusturya'daki fiziksel çalışmalar için uygunken, Antalya'daki takımın kaynaşması için filan uygun olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yenilik olacak bu sene. Daha önceden Youtube üzerinden kayıt alınıyor ve iş uzuyordu. Şimdi tek tuşla kayıt edebileceğiz istediğimiz zaman aralığını.
    bu iyi haber yutuba bağlı kalıp iki saat beklemicez hem yutub beni banladı bu arada bu iyi oldu

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by sercankeskinel View Post
    Kimse yazdı mı bilmiyorum ama bence sezon başı takımı Fifa Manager'da olduğu gibi kampa götürebilmeliyiz. Her kamp merkezinin da farklı özellikleri olmalı. Örneğin Avusturya'daki fiziksel çalışmalar için uygunken, Antalya'daki takımın kaynaşması için filan uygun olsun.
    Güzel fikir gerçekten...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Şöyle bir baktım da 8 sayfa yazmışsınız da yazmışsınız . Sanki burda yazılanları dikkate alıyorlarmış gibi .

Yıllardır oyundaki en büyük eksiklik oyun ilerledikçe rakiplerin sizinle aynı seviyede gelişememesidir.En fazla üç sezon sonra lig kalitesi yerlerde sürünüyor ve dişli rakip diye bişey kalmıyor.Hatta diğer ülkelerdeki bütün takımlardada durum aynı , 38 yaşında oyuncularla dolu bir sürü takım oluyor.3 Sezondan sonra oyun keyif vermiyor oyunun yapay zekasının rakiplerinde bizimle aynı oranda gelişmesini sağlayacak şekilde iyileştirilmesi en büyük gerekliliktir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu biraz Barcelona'nın da yaşadığı bir sorun bence, bir takım çok ön plana çıkınca böyle bir durum oluşabiliyor. Ama FM'de takımlar uzun vadeli strateji oluşturamadığı için durum daha da kötü oluyor. Ayrıca saha içindeki yapay zeka da çok dinamik değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Şöyle bir baktım da 8 sayfa yazmışsınız da yazmışsınız . Sanki burda yazılanları dikkate alıyorlarmış gibi .
    Farkettin mi bilmiyorum ama bu site bunun gibi şeyleri tartışmak için
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Guthwine View Post
    Yıllardır oyundaki en büyük eksiklik oyun ilerledikçe rakiplerin sizinle aynı seviyede gelişememesidir.En fazla üç sezon sonra lig kalitesi yerlerde sürünüyor ve dişli rakip diye bişey kalmıyor.Hatta diğer ülkelerdeki bütün takımlardada durum aynı , 38 yaşında oyuncularla dolu bir sürü takım oluyor.3 Sezondan sonra oyun keyif vermiyor oyunun yapay zekasının rakiplerinde bizimle aynı oranda gelişmesini sağlayacak şekilde iyileştirilmesi en büyük gerekliliktir.
    ben de bu durumdan şikayetçiydim hep. bu yüzden genie scout kullanmayı bıraktım, lecce, betis leeds takımlarla oynamaya başladım daha fazla zevk aldım fakat 5 sene sonra yine manchester'a 5 real madrid'e 4 atar hale gelince en iyisi 2012yi bekliyim dedim

Oyunda kazandığımız paralar bir işe yaramalı.

Mesela ; Kazandıgımız paralarla bir futbol okulu kurup orada genc yetenekleri yetistirip klübe kazandırmak gibi..

asiqenc7 Misafir

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    ben de bu durumdan şikayetçiydim hep. bu yüzden genie scout kullanmayı bıraktım, lecce, betis leeds takımlarla oynamaya başladım daha fazla zevk aldım fakat 5 sene sonra yine manchester'a 5 real madrid'e 4 atar hale gelince en iyisi 2012yi bekliyim dedim
    bende aynen bu yuzden uzun zamandır fm girmiyorum hatta bilgisayarımdan sildim.2012 geliş tarihi bellimidir?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

beklediğimiz hiç bişe olmcak bu kesin

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Ben bu beklentileri anlamıyorum. Dünya'nın neresinde görülmüş oyunun kendinizin tasarladığı bir hikaye ile oynandığı.

CrySis Türkçe, ama belli bir hikayesi var ve oyun belli bir süreden sonra bitiyor. Gelelim Fm'ye oyun bitmiyor ve ilerledikçe daha da farklı hale geliyor bu da oyuncunun tasarlamış olduğu (taktik,stil,plan) süreç içinde gerçekleşiyor. İki farklı oyun kurun sonra aynı isimdeki oyunculara bakın aynı profili elde ediyor musunuz?

Böyle bir oyunda, bence öz bir beklenti dışında susup oynamak gerekir diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke istifa edince önce bi yönetim kabul edip etmediğini söylese. 10 yıl başarılı bir şekilde bir kulübü yönetirken istifa et butonu ile hiç birşey olmamış gibi bir anda ayrılınca abest oluyo. En azından yönetim sözleşme sonuna kadar izin vermemeli.

Sayfa 8 / 16 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri