1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Unhappy Mikel Arteta Arsenal'de

4 yıllığına.Bonservis açıklanmadı.Bunu da yaptın ya Moyes.Bayram günü bir insanın edebileceği bütün küfürleri ettim sana.Twitterdan bloklayarak benden kurtulamazsın.Gün gelir devran döner...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnanilmaz sevindim bu transfere. Arteta en sevdigim beyinlerdendir. Arsenal formasi altinda izlemek guzel olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ha şöyle be güzeliiimmm Bana böyle transferlerle gel ya

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Transfer etmiyoruz ama Arteta gibi adamı satıyoruz. Nasıl iştir ben anlamadım. Takımda 4 tane forvet var üstüne bi tane daha forvet alıyoruz ki yeri geldiğinde maçlarda 4-6-0 oynatıyor hoca. Harbi şaka gibisin Moyes.

Mali krizde olunduğu unutulmamalı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fabregas'ı aratmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Herhalde Wenger Manu hezimeti olmasa tehlikenin farkında olamayacaktı.
    So what?
    Saike

yeterki sakatlık sorunu yaşamasın.Wenger olumlu ama gerçekten olumlu bir hamle yapabildi sonunda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

arsenal için çok iyi transfer..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    4 yıllığına.Bonservis açıklanmadı.Bunu da yaptın ya Moyes.Bayram günü bir insanın edebileceği bütün küfürleri ettim sana.Twitterdan bloklayarak benden kurtulamazsın.Gün gelir devran döner...
    Yahu kulubün başkanı baban mı amcan mı dayın mı enişten mi neyin oluyorda bu kadar ateşleniyorsun bırakın şu gavurların yaptıklarına kızıp sinirlenmeyi bu kadarda abartmayın ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Yahu kulubün başkanı baban mı amcan mı dayın mı enişten mi neyin oluyorda bu kadar ateşleniyorsun bırakın şu gavurların yaptıklarına kızıp sinirlenmeyi bu kadarda abartmayın ya...
    Senin için tuttuğun takım neyse benim için de Everton odur.Bu işin gavuru Türkü olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şahsen ben bir transfer oldumu bir insanın edebileceği küfürleri etmem gerek yok adamlar pastayı indiriyor cebe fazla veya az sen anca küfür edip kendini günaha soktuğun gibi komik duruma düşürüyon kaldı ki o takım senin gibi bir taraftarı olduğunu bile bilmiyor.. : )))) boşver parçalama kendini bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Arsenal 3-5 tane daha yeseydi güzel bir kadro kurardı herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Wenger yonetimin biraktigi yildiz isimlerin yoklugunu onlara biraz fazla abartili sekilde gosterdi, istedigi 8 gol olmasa da (: Yonetim berbat bir yonetim gosterdi ve acele transferlerle gunu kurtaran bir Arsenal goruntusu olustu. Toplama bi takim olusturdular 2 gunde. Bu sene bi cacik olmaz Arsenalden.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Son yorumunla muhattap olmamın ne kadar saçma olduğunu bana farkettirdiğin için teşekkür ederim.

iyi transfer sayılır

Arteta Fabregas'ın yokluğunda iyi işler yapabilecek ve İngiliz futboluna hakim iyi oyunculardan biri. Arsenal'in kısa süre içerisinde yaptığı güzel işlerden biri. Fakat Everton'un ne kadar ilginç bir transfer stratejisi olduğunu gördük. Sanırım bir tek Drenthe'yi aldılar. Everton bilindiği gibi orta düzey bir takım. Takımdan ayrılan ya da gelen kimler olursa olsun, ligi orta sıralarda bitirecektir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri