Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 135 arası toplam 135 sonuç

Konu: Karanlıktan Aydınlığa Çıkan Yol Bizimle [2.Sezon]

Arkadaşlar basketbol milli takım kampındayım o yüzden giremedim 1-2 gün daha giremeyeceğim, ama döneceğiz..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

haydi bekliyoruz..

Kamplar bitti Şükür , kariyere hazırmıyız takipçiler ?

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Eeeeevett

açıyorum şimdi.

SS'ler geliyor artık yeter yahu kariyerden uzak kaldık

Spor Toto 2.Lig Maçları

Türkiye Kupası Maçı

Kalecimiz Polat yine o 5 CCC'ye dayandı hatta 75'te öne bile geçtik ama oyuncuların yorgunluğu ve kalite farkı ortaya çıktı maalesef

Spor Toto 2.Lig Maçları

Bu maça kötü başladık, ilk yarıda oyunculara sert çıktım dedim alın dedim 3 puanı indiregandi yapın dedim o bizim işimiz dediler çıktılar sahaya biz tam gole giderken Gürkan Öztürk'ü yere düşürdüler kaleyi çok yakından gören serbest vuruştan yararlanamadık, bir diğer pozisyonda Gürkan sinirlendi ve topu ortasahadan aldı kaleye doğru götürdü ve müthiş vurdu 1-1 oldu , yine Gürkan ile gelişen atak içeri orta açtı defans kafayla uzaklaştırdı sonra Emrullah topu ayağına aldı 1 adım attı topa bir vurdu kaleci resmen topa baktı işte o müthiş gol

Çok iyi çizemedim ama top tam 90'a gitti

Takip etmeniz dileği ile..

Spor Toto Süper Lig Maçı

Normalde 1 tane koymam ama bu maçı göstermek için koydum, hale bakarmısınız bizim CCC 4 onların 2 her türlü istatistiktede ezmişiz hemde 3-1'den 3-3'e maç veriyoruz yok böyle birşey 6.sıraya geriledik.

Spor Toto Süper Lig Maçı

Kaçan pozisyonlarla Gençbirliği'ni yenip gruplara kalırdık yemin ediyorum, bune yahu 3 CCC 0 gol 2 direk, Yunus 2 ay sakatlandı, Gürkan ise 2 hafta sakattı bu hafta gitti 1 kaldı. Yazık çok yazık, 14.yüz

Oyunu açtık ama takip yok herhalde.

Transferler

Lig Maçları

Ligde ilk yarı bitti ve 1-2 transfer yaptık bizde, forvete olan eksiğimiz her zaman göze batmıştı zaten ilk yarıdan sonra 1-2 maç yaptık onlarda yukarıda zaten, böle koymamın nedeni ise pek takip yok ama olsun biz devam edelim belki 1-2 kişi katılır bize.

Takip eden varmı çok merak ediyorum, kendi kendime kariyer anlatıyorum burda.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu sezon geçen sene gibi bir atak gerçekleştirirsen Şampiyonluk kaçınılmaz olur. Başarılar dilerim.

Takipteyiz Takipteyiz Bayramdan Sonra İşler Bastırdı Yazamadık gerçi...

Yahu yok abi takip yokki 1-2 kişi anca artık fazla sslerle paylaşıcam.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri