Feyenoord'da Yaprak Dökümü !

5 oyuncumuz sözleşmeleri bittiği için takımdan ayrıldı.

Mark Van Bommel

Gill Swerts

Kamohelo Mokotjo

Böyle bir oyuncuyu kaybetmek çok kötü oldu. Çok iyi bir teklif vermemize rağmen kabul etmedi ve Atl. Madrid'i seçti.

Andre Bahia

Bahia da önemli oyuncularımızdandı. Bu sene de kadromuzda görmek istiyorduk onu ama o da bizi reddetti ve Rubin Kazan'ı seçti.

Sekou Cisse

Yeni gelecek yıldız isimlerden dolayı istemeyerek de olsa bazı oyuncularımızla yollarımızı ayırdık.

Vaclav Kadlec ( Hoffenheim - 11.500.000 € )

Bonservis bedeli iyi çok iyi olduğu için yolladım Kadlec'i. 1.100.000 €'ya almıştık 2 yıl önce. İyi para kazandık.

Emmanuel Emenike ( Gladbach - 7.500.000 € )

Emenike'yi de yeni aldığımız forvetler arasında yer bulamayacağı için ve 7.500.000 € luk iyi bir teklif olduğu için yolladık.

Karim El Ahmadi ( Olimpiakos - 2.500.000 € )

Antunes ( Getafe - 600.000 € )

Lerato Chabangu ( Recreativo - 2.800.000 € )

Ayrılanlar arasında en çok üzüldüğüm isim. 6 ay sakatlık geçirdikten sonra bir türlü kendini bulamadı. Zamanla fiziksel ve teknik özellikleri düşmeye başladığı için yolları ayırmak zorunda kaldık.

Georginio Wijnaldum ( Shakhtar - 9.000.000 € )

Geçen sezon Getafe'ye kiralık vermiştim. İspanya'da kendini geliştirdi ve geri döndü. Bu sene yıldız isimlerimizden olacaktı ki başkan satma kararı alana kadar. Shakhtar'ın teklifinin çok iyi olduğunu ve transferin gerçekleşeceğini söyledi. Ne diyeyim başkan inşallah bir an evvel başkanlığı bırakırsın !