İbrahim Seten bir bomba daha patlattı . Ziegler Fenerbahçe'de diye . Kulübe teyit ettirmiş bakalım güvenilir mi bu kişi anlayacağız .
Edit : Ertem Şener'de Niang'ı yolladı . Yarın açıklanıyor diyor .
Gyan"i kiralamak istiyormus fenerbahce..
Ziegler konusunda da Niang konusunda da konuşmak için henüz erken.İbrahim Seten'in yazdıklarını okudum,pek samimi gelmedi bana açıkcası.
Böyle bir tweeti var.Kulüpte bir futbolcu satılıyor ve bundan üst düzey bir yöneticinin haberi olmuyor.Pek inanamadım açıkcası."Konuştuğum üst düzey fbli yönetici:Bir anda Niang gidiyor diye 10 gazeteci mesaj attı.Ne olduğunu anlamadım"
Ziegler konusunda da Del Piero_10 bizi bilgilendirirse memnun oluruz.Juventus'ta şu an durumu ile ilgili.
niang ın yollanıp gyan ın alınmasına karşıyım. niang gidecekse daha iyisi gelsin ya da kimse gelmesin. bir sene sonra da guiza,kezman gibi uğraşmayalım onunla...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Niang giderse zaten iyi birini almanın imkanıda yok bu saatten sonra. Ya satmayacaksın yada satınca Berk ile felan idare edeceksin. Bu saatten sonra Niang'dan iyi birisini bizim şartlarımıza göre alabileceğimizi sanmıyorum...
Geçen sene Niang'tan önce Gyan'la ilgilenilmişti ve yaklaşık 16 m € istenmişti diye hatırlıyorum. Ama çok şükür Niang'ı aldık ve geçtiğimiz sezon kendisinden epey faydalandık. Ancak şuan kendisine gelen teklifin maaş olarak cezbedici olduğu konuşuluyor. Giderse eğer Niang yerine Gyan faydalı olabilir. Bence Niang Gyan'dan daha kaliteli bir oyuncu ama Gyan da gezici özelliklere sahip olduğu için arkadaki isimleri rahatlatabilir. Onun açacağı boşlukları Alex'le değerlendirebiliriz. Fakat Sunderland Gyan'a iyi bir bonservis ödemişti ve yüklü bir bonservis belirlemişlerdir diye düşünüyorum. Dolayısıyla bana göre Gyan transferi şu aşamada zor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
http://www.sunderlandecho.com/sport/...ahce_1_3727584
Burada Gyan'a bizim tarafımızdan yapılan teklifin reddedildiği yazıyo galiba. E.Düzen paylaşmış...
Şirketimiz Reto Ziegler adlı oyuncunun kiralanması konusunda, kulübü Juventus ile görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168769
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
her ne kadar santos'un yerini dolduramayacak olsa da ziegler hayırlı olsun. belki bizi yanıltır.
bu arada kiralık sanırım.
(/s)
Hayırlı olsun.Umarım iyi performans gösterir.
2 Yabancı yolda .Biri stoper diğer forvet.
Twitterdeki bir kac vatandas dedi ziegler hakkindaki goruslerini sahsen ben hic izlemedim
Ziegler uzaktan etkili vuruslari olan bir oyuncu. Ayrica yillarin Serie A tecrubesi olmasina ragmen Santos'tan daha genc.
Santos dribbling, adam eksiltme ve bitirici vurus olarak daha iyi teknige sahip ama Ziegler tempo ve kademe ozellikleriyle daha iyi sol bek.
şuan da niang yollanmayacaksa yeni yabancı forvet gereksiz. muntari boşta, düşünülmeli...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Küçülmeye gitmiştik. Ziegler iyi oyuncu. Gelse de olur gelmese de olur ama iş yapabilir. Bu arada Appi de dönmek istediğini açıklamış. Bence geri alalım Appi'yi. Yabancı sınırlaması yok zaten.
TariboWest
ziegleri juvenin satması sacma geldi bana daha yeni almadılar mı bunlar adamı niye satıyorlar??
ama fenerbahce icin ii oyuncu bnce santos un yerini rahat doldurur defansif özelligi daha ii
valla santosdan ne iyi nede kötü yerini doldurabilir bence santosun.
büyük takımların bekleri ofansif olarak üst düzey olmalı Santos gibi Marcelo gibi bence.Yani Ziegler günü kurtarmalık bir transfer ve bu açıdan mantıklı ama Santos'un yarısı etmez.
hyurekli haluk yurekli Ntvspor
Niang için teklif edilen 7 milyon EURO'yu FB kulübü kabul etmedi. Şu an itibariyla durum bu...
http://twitter.com/#!/hyurekli/statu...05774359146497
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ligtv kabul edildi diyor.
Gyan ve Yobo gelicekse Niang gidebilir ama gyan gelmeden giderse napıcaz bilmiyorum .
Loran
- Niang için 8.5 m €'luk teklif geldi. %90 ihtimalle Niang gidiyor.
- Asamoah Gyan'la, Mervan Çelik'le ilgileniliyor.
- Ziegler önümüzdeki sezon kesinlikle Fenerbahçe forması giyecek. Kiralık da olabilir ama bonservisinin alınması da ihtimaller dahilinde.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Muntari'nin eşinin Tr'ye gelmek istemediği söyleniyor. Bence o transfer zor. Gyan ise olabilir ama oda yağlı para istiyorlar o nedenle Niang'ı satmamızın anlamı kalmaz.
Juventus'un İsviçreli oyuncusu Ziegler, İtalyan basınına Fenerbahçe'yle anlaştığını açıkladı. Ligtv son dakika
Pek izlediğim bir oyuncu değil ama umarım iyidir. Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını bildirdiği Juventus oyuncusu Ziegler transferini bitirdiğini açıkladı.
Ziegler, İtalya basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor'un transfer teklifini reddettiğini ve Fenerbahçe ile 2,5 milyon Euro'ya anlaştığını ifade etti.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti