Sayfa 30 / 220 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş sezona 'Sinirli' başladı

30 Ağustos 2011 11:09 | NTV Spor ve Ajanslar
    UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımını eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş, iddialı olduğu yeni sezonun başında futbolcularının sinirli halleriyle dikkat çekti.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımını eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş, çok sayıda kart görmesiyle dikkat çekti.
    Yeni sezonda henüz iki maç yapan siyah-beyazlı takımın futbolcuları, sezonun başında henüz sadece UEFA Avrupa Ligi'nde 2 maç oynarken, bu karşılaşmalarda oyuncuların çok sayıda kart görmesi teknik heyeti endişelendirdi.
    Alania ile Fiyapı İnönü Stadı'nda yapılan maçta 4 futbolcusu sarı kart gören ''Kara Kartallar''da rövanşta ise çok sayıda oyuncu hakem tarafından çeşitli nedenlerle kartla cezalandırıldı.
    Beşiktaş'ın Alania ile İstanbul'da oynadığı maçta Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok ve Guti sarı kart gören oyuncular oldu.

İKİNCİ MAÇI GERGİN GEÇİRDİLER
    Siyah-beyazlı ekip, Rus rakibiyle deplasmanda oynadığı karşılaşmada ise gergin anlar yaşadı.
    Bu karşılaşmanın hakemi çeşitli pozisyonlarda siyah-beyazlı oyunculara 8 kez kart gösterdi. Beşiktaş'ta rövanş mücadelesinde Rüştü, İsmail, Fernandes, İbrahim Toraman, Almeida, Egemen ve Mustafa Pektemek kart gören oyuncular oldu.

2 MAÇTA 12 SARI, 1 KIRMIZI KART
    ''Kara Kartallar'', Alania'yı eleyerek gruplara kaldıkları iki maçta toplam 12 sarı 1 de kırmızı kart gördü.
    Alania ile İstanbul'da yapılan maçta 4 futbolcu sarı kart görürken, siyah-beyazlı takım rövanşta ise 8 kez sarı kartla cezalandırıldı. Rusya'daki mücadelede 1 futbolcu da kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.
    Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok ve Guti'nin ilk maçta sarı kart gördüğü Beşiktaş'ta rövanşta ise Fernandes, Rüştü, İsmail, Almeida, Egemen ve Mustafa sarı kart gören oyuncular oldu.
    İlk maçta sarı kart gören İbrahim Toraman, ikinci maçta da üst üste iki kez sarı kart gördü ve daha sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İBRAHİM TORAMAN VE FERNANDES EN SİNİRLİ FUTBOLCULAR
    Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ve Fernandes Alania ile oynanan iki maçta da gördükleri kartlarla takımın en sinirli futbolcuları olarak dikkat çektiler.
    İstanbul'da sarı kartla cezalandırılan Fernandes ve İbrahim Toraman, ikinci maçta da aynı şekilde cezalandırıldılar. Fernandes her iki maçın ilk yarılarında sarı kartları görürken, İbrahim Toraman ise ilk mücadelede gördüğü sarı kartla yetinmedi ve ikinci maçta üst üste sarı kartlar gördü. Tecrübeli oyuncu, rövanş maçında çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bıraktı.

TECRÜBELİ VE YILDIZ OYUNCULAR KART GÖRDÜ
    Resmi maçlara gergin başlayan Beşiktaş'ta özellikle tecrübeli ve yıldız oyuncuların kart görmesi endişe yarattı.
    Takımda forma giyen genç oyunculardan sadece İsmail ve Mustafa Pektemek sarı kartla cezalandırılan futbolcular oldu. Guti, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Rüştü, Almeida ve Egemen gibi tecrübeli ve yıldız oyuncular ise sinirlerine hakim olamadılar ve tecrübelerine rağmen sarı kart görmekten kurtulamadılar.
    Bu arada, deplasmandaki maçta oyuncuların çoğunun pozisyon gereğinden çok rakip oyuncularla yaşadıkları gerginlik nedeniyle kart görmesi de teknik heyeti sıkıntıya soktu.

GRUPLARA İKİ FİREYLE BAŞLAYACAKLAR
    Sezon başı olmasına rağmen gerginliğini üstünden atamayan siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi'ne kart cezaları nedeniyle iki futbolcusundan yoksun başlayacak.
    Bu organizasyonda E Grubu'nda Dinamo Kiev, Stoke City ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşen siyah-beyazlılarda Alania ile oynanan iki maçta da kart gören Fernandes ve İbrahim Toraman cezalı konumuna düştüler.
    Fernandes iki maçta gördüğü sarı kartlarla cezalı olurken, İbrahim Toraman ise ilk maçta gördüğü sarı kartın yanı sıra rövanşta çift sarı karttan aldığı kırmızı kart cezasıyla takımını yalnız bıraktı. İbrahim Toraman ve Fernandes, takımlarının 15 Eylül'de İsrail'in Maccabi Tel Aviv ile yapacağı maçta cezalarından dolayı forma giyemeyecekler.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Köybaşı'nın yurtdışı hayali

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İsmail Köybaşı, Tam Saha Dergisi'nin Eylül sayısına konuştu.

01 Eylül 2011 Perşembe - 14:18
    AA

Beşiktaş'ın milli futbolcusu İsmail Köybaşı, milli takım ve siyah-beyazlı takımda uzun yıllar oynayıp, sonrasında yurt dışına gitmeyi hedeflediğini söyledi.

İsmail, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nin Eylül sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş'a geldiği ilk dönemde fiziksel olarak daha çelimsiz bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Şimdi o eksikliğini gidermiş, kuvvet kazanmış, defansif yönünü geliştirmiş bir oyuncu olarak hem milli takımda hem de Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayıp sonrasında yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Özellikle İspanya ve İngiltere liglerinde oynamak istiyorum. Bu hedeflerimi boşa çıkartmamak için çok çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

Geldiği noktada istikrarlı bir görüntü sergilemek istediğini anlatan genç futbolcu, ''Çok iyi çalıştığım için bu konuda da vicdanen müsterihim. Sadece burada kalmakla da yetinmeyeceğim. Daha da üst noktaları hedefleyen bir futbolcuyum. Aynı zamanda eğitimine de önem veren bir futbolcu profili çizmek istiyorum. Bu açıdan da kendime güveniyorum. Bu güveni de başta aileme ve bana yol gösteren değerli ağabeylerime borçluyum'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta birlikte forma giydiği yıldız futbolculardan çok şey öğrendiğini dile getiren İsmail, şunları kaydetti:

''Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok. Bulunduğunuz her dönem içinde bir şeyler öğrenebilirsiniz. Hele dünya çapında oyuncularla bir aradaysanız öğrenecek çok şey bulabilirsiniz. Quaresma gerçekten çok yetenekli bir futbolcu ve aynı zamanda çok iyi, kişilikli, karakterli bir insan. Guti tek kelimeyle profesör. Ağırbaşlı olmayı tercih eden bir ağabeyimiz. Guti sahip olduğu tecrübe ve bugüne kadar elde ettiği başarılarla çok önemli bir oyuncu. Ondan alınabilecek en önemli özellik ise oyun zekası. Gerçekten de çok üst düzeyde bir oyun zekasına sahip. Simao ile bağımız çok farklı. Önlü arkalı oynuyoruz. Beni çok sever ve 'oğlum' diye hitap eder. Ben de onu çok seviyorum. Oyun bilgisi olarak bana katkısı çok fazla. Buradan ona da teşekkür ediyorum.''

Türkiye'de futbolcuların aşırı baskı ve stres altında sahaya çıktığını anlatan İsmail Köybaşı, şunları kaydetti:

''Stres ve baskının aşırı olduğu ortamlarda oynadığınız oyundan ne kadar zevk alabilir, kendinizi ne kadar geliştirebilir, yeteneklerinizi sahaya ne kadar yansıtabilirsiniz? Türkiye'nin bence genel problemi bu. Sürekli bir stres, sürekli bir baskı. Futbolun en üst düzeyde oynandığı ülkelere bakıyoruz, eğlence boyutu baskının, stresin önünde tutuluyor ve o ülkelerde oyuncular yeteneklerini çok daha iyi sergileme fırsatı bulabiliyor. Bence Türkiye'de de baskının dozajı azaltılıp futbolun bir oyun, bir eğlence olduğu fikri ağırlık kazanırsa, futbolumuzun da kalitesi yükselecek.''

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Aslında o potansiyel kesinlikle var ama Üzülmez ayrıldıktan sonra iyice saldı kendini İsmail. Müthiş bi form düşüklüğü var. İnşAllah Tanju'yla tekrar rekabet ortamı yaşarda kendine gelir. Yoksa ben kesinlikle Avrupa potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Geçen sene Everton söylentileri vardı İsmail için.Kayseri maçına gelmişler izlemeye,Allahın bir lütfu ki İsmail sakat olduğu için oynayamadı.Düşünsenize Baines yerine İsmail.

Uefa'ya bildirilen kadroda Tanju yer almamış.Takımda bu kadar bek eksiği varken çok saçma bir karar alınmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by aerysnmz View Post
    Uefa'ya bildirilen kadroda Tanju yer almamış.Takımda bu kadar bek eksiği varken çok saçma bir karar alınmış.
    Oysaki kampta iyi performans sergilemisti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bursa Valisi Şahabettin Harput:''22 Eylül'deki Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasında Siyah-beyazlı taraftarlar stada alınacak''

Bursa Valisi Şahabettin Harput:'300 kişilik bir grubun hatasını, tüm Bursa'ya mal demeyiz.Yasaklara karşıyız..Bu husumeti bitireceğiz''

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Husumetin bitmesini tabii ki çok isterim, fakat provaköterler olduğu sürece bu pek mümkün görünmüyor.

Tanju'nun UEFA listesinde olmayışını ise izah ederler umarım, çünkü ben hiçbir geçerli sebep göremiyorum. Hele ki İsmail'in bölgesinde oynayacak başka bir adam yokken. Egemen veya Ekrem mi sol bek oynayacak yani İsmail olmadığında? Saçma!

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Almeida atti yine milli takim'da. Burak Kaplan'da U21'de atmis

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor tribünün den arkadaşLar iLe görüşüyorum. OLayı bitirme niyetindeLer. Eğer maça seyirci geLirse tek bir oLay çıkmayacağını garanti ediyorLar. ForumLarda Beşiktaş hakkında kötü konuşan oLursa mesajLarın siLindiğini, ortamLarda bu maç için hiç bir gerginLik oLmaması için herkese uyarıLarda buLundukLarını söyLüyor. BakaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O kadar bek sıkıntımız varken Tanju nasıl alınmaz listeye anlamış değilim.Umarım listeye alınmayan isimler fazla olumsuz etkilenmezler.Teknik ve idari yönetim açısından yine kötüye gidiyoruz.Açıkcası gelecek sezonla ilgili umutlarım daha lig başlamadan azalmış durumda.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kartalspor ile hazirlik maçi 0-0 bitti

Fotograftaki Tanju ama ilk bakista hangi futbolcu akliniza geliyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ricardinho

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by vego View Post
    Ricardinho
    evet bu fotografta baya benzemis

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ricardinho olmasın o kimlik falan değişmiştir

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bugün transferin son günü ve transfer yapmayiz zaten. Iyi oyuncularimiz var ve bu sene daha çok alternatif için oyuncular transfer ettik.

Sag bekte sikintimiz devam ediyor, Toraman iyi kötü defansif olarak iyi ama ofansif nekadar katki yapar soru isareti. Sol bek için Ismail daha çok çalismasi lazim ve kendini gelistirmesi lazim.

Bu sene bence yine zor gol atariz. Edu, Mehmet Akyüz ve Holosko yeterli degil. Edu ve Holosko sanirim daha çok kanatlar için düsünülüyor(ikinci yari ve olasi bir sakatlik). Almeida iyi oyuncu ama bir ''leblebici'' degil. Pektemek gol demek'den umitliyim umarim beklentileri karsilayabilir ve önemlisi sakatlik geçirmes.
    Orta saha ya bakarsak öyle skora katki yapacak Guti disinda ofansif bir oyuncu yok. Bu sene Simao ve Quaresma'ya çok is düsecek ve Guti ile birlikte olmazsa olmaz olur kanimca. Onlar yokken çok zorlaniriz. Umarim gelen alternatifler yerlerini doldurabilirler(Veli,Burak).

En sorunsuz bölgemiz orta saha (MC/DMC) hoca'nin tercihine göre Ernst, Necip, Fernandes, Julio ve Guti(daha çok AMC olarak oynasa daha faydali olur) oynar yedek olarak Aurelio, Sivok ve Toraman kullanilabilir.

Hocamiz Toramani sag bekte kullanacagi gibi gözüküyor ve defansta Sivok ve Egemen ikilisi oynar(veya Ekrem Toraman Egemen).

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kadro fena değil ama Carvalhal bu kadroyu iyi kullanabilecek mi şüphelerim çok fazla.Takım sezon öncesi hiç iyi sinyaller vermedi.Doğrusu Tayfur hocanın da beklentileri karşılayacağından şüpheliydim.Umarım keşke daha iyi bir hoca ile anlaşsaydık demeyiz sezon başladıktan sonra.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence son derece alternatifli bir kadro kurduk ama yeterli kaliteyi sağlayabildik mi pek emin değilim. İlk bakışta bu takımda yeri geldiğinde Fernandes , Holosko , Edu , Pektemek , Sidnei , Tanju , Veli gibi isimler yedek kalacak bu takımda. Bu açıdan bakınca gayet iyi gözüküyor. Ama performans açısından bunu doğrulayabilecekler mi orada bir soru işareti var. Benim herşeyden önce bir temennim var o da sakatlıktan yana şansımızın yaver gitmesi. Geçen sene neler çektiğimizi biliyoruz. Gerçi bu sene de 2 önemli oyuncumuzu kaybettik ama en azından 2 ile kalsın bu sayı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kirmizi forma super olmuş telefon ile girdiğim için resim ekliyemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

O resimde ben Ricardinhoya benzetemedim.Zira Ricardinho olabilmesi için ağzını açması gerekiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

TFF'nin sitesinde yayınlanmış.

So what?
    Saike

Çok güzel olmuş bu forma bence.

Tff'nin sitesine baktım ama bulamadım.Diğer takımların formaları da yayınlandı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Çok güzel olmuş bu forma bence.

Tff'nin sitesine baktım ama bulamadım.Diğer takımların formaları da yayınlandı mı?
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=3590

Bilgi bankası bölümünden bakabilirsin her kulübe.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bence reklamın eklenmiş halini görmek lazım.Siyah TOYOTA yazısı olursa hiç çekilmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kesinlikle alacağım Kırmızıdan. Kesin. Harika olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İşte budur, beklediğime değdi. Kesinlikle kırmızı formadan alacağım bu sene bir aksilik çıkmazsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Bence reklamın eklenmiş halini görmek lazım.Siyah TOYOTA yazısı olursa hiç çekilmez.

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beyaz TOYOTA bence de daha güzel duruyor, bu fotoları gördükten sonra. İnşallah beyaz olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kesinlikle Beyaz Toyota... Siyah olanı sırıtıyor bayağı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kırmızı rengin üzerinde siyah renk hoş durmuyor. Beyaz yada o tonlarda bir renk seçilmeli.

Hemen tasarladım

Şöyle olabilir:

Dışı siyah çizgi ile çevrilebilir içi beyaz olur:

Kahverengi tonlarında olabilir:

Mesaj Yetkileri