Bende son günlerde giymiş sandımBu fotoğrafdan önce tutulan Fener formalı fotoğrafıda gördüm.Kesinlikle Galatasaray forması daha çok yakışmış
Şuna bak tam bir muamma![]()
![]()
Bende son günlerde giymiş sandımBu fotoğrafdan önce tutulan Fener formalı fotoğrafıda gördüm.Kesinlikle Galatasaray forması daha çok yakışmış
Şuna bak tam bir muamma![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yanlız Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları tutulurken tebessüm var Galatasaray'ınkinde mutsuz gibi duruyor..![]()
![]()
Beşiktaş formasında resmen sırıtmış BJK'li adam![]()
Ertem Şener yapmıştı bu saçmalığı. Annesi çok güzel oldu diye işaret yapmış galiba GS forması tutulunca. Bilgin Gökberk baya kızmıştı Ertem Şener'e ne biçim haber bu der gibi![]()
Sercan küçüklüğünden beri Galatasaray'lı Türkiye'de Bursaspor'dan başka Galatasaray'da oynayabileceğini söylemişti amcası fakat avrupaya gitmeyi daha çok istiyor.
Birde şu musa ilgimi çekti biz bu adamı bir kere bile maçta oynattığmızı hatırlamıyorum niye gönderiyoruz
Umut fakirin ekmeği...
Sende haklısın..![]()
Twitterde gene haberler dolaniyor anelka ile cok ciddi sekilde ilgileniyormusuz
Burdada farfan ile ilgileniyormusuz
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=91617
Napacaz bu kadar forveti anelka haberi balondur
Galatasaray could be ready to make a bid about 18 million euros for the Peruvian striker of Schalke 04 Jefferson Farfan (26). :O
hyurekli haluk yurekli
Son dakıkada bır suprız olmassa kı olacagını sanmıyorum gsaray transferı kapattı.
Farfan mı? O da gelsin kardeş.. Haha tabiiy kardeş.![]()
Forvete ihtiyaç yok ki veya kanata.Sol Beke ihtiyaç var.Paraya kıyıp Hasan Ali'yi alsak keşke.
Farfan gelirse muhteşem olur ama bizim yönetim öldürseler 18M€ vermez, balon haber o. Hasan Ali'yi 3e 5e bakmadan alsak iyi olur, Yiğit Gökoğlan'lada anlaşmada son aşamaya gelinmiş sanırım.
Screw you guys, I'm goin' home
H.Ali normalde nasıl hiç izlemedim ama eğer FM'deki gbiyse 3 yıl sonra Milan'a satarız![]()
G.Saray, Manisaspor'la anlaşamadı (05.09.2011)
![]()
Teknik direktör Fatih Terim'in yerli oyuncular içerisinde listenin ilk sırasında yer alan, başarılı orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan için bugün iki kulüp arasında yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı.
İki kulüp, parasal konuda ortak nokta bulamadı. Galatasaray'ın oyuncu takası teklifini ise Manisaspor kabul etmeyince transfer gerçekleşmedi.
FATİH HOCAMIN BENİ İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM
Yiğit Gökoğlan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Kulüpler anlaşamadı. Dolayısıyla transferim gerçekleşmiyor. Manisaspor'da devam edeceğim, geçen sezondan daha başarılı olmak için çalışacağım. Ben iyi oldukça sonraki dönemlerde de teklif gelir. Fatih hocamın beni çok istediğini biliyorum. Kendisiyle de konuşma şansımız olmuştu. Beni beğendiğini ve takımda görmek istediğini söylemişti. Ancak transferim gençekeşmedi" dedi.
TRANSFER ARA DÖNEMDE GERÇEKLEŞEBİLİR Mİ?
Yiğit, "Ara transfer döneminde transferin tekrar gündeme gelebilir mi?" şeklindeki soruya ise "Bu konu konuşuldu mu bilmiyorum; ama ben iyi oldukça her zaman teklifler gelecektir" ifadelerini kullandı.
Radyospor
goal.com'da bir video izledim bizim kulübün başkanı İbrahim Yazıcı ve Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal ile röportaj yapmışlar anlaşma sonrası. Transfer farklı bir sistemle oldu diyordu ikisi de. Aklıma bonservisinin yarısını mı aldılar gibi bir şey geldi. Türkiye'de bir ilk falan diyordular. Bilgisi olan var mı durumla ilgili?
edit: ligtv haberiymiş linkini de paylaşıyorum.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...?r=1&hid=97846
İtalya'daki gibi co-ownership mi yaptılar n'aptılar.
Hayirlisi olsun![]()
adnan öztürk ortaklık demiş co-own harbi![]()
Vay be. Turkiyede yapilabilirmi öyle? bir önceki yazdigimida siliyim![]()
Sercan'ın bonservisinin yarısı için 3 milyon verdiysek yılın kazığını yedik.
Ortada dolaşan bonservis bedellerine, takas haberlerine rağbet etmemek lazım, biliyoruz basınımızı. Şimdi birimiz bir twitter hesabı açsa çakma bir hesap, dese ki başkan kankam, dayımın oğlu var kulüpte böyle böyle olmuş, onu bile alır haber yaparlar![]()
Sercan Yildirim transfer aciklamasi ;
Türk futbol tarihinde devrim niteliği taşıyan şampiyonluğumuzda emeği geçen takım arkadaşlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bursaspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim.Bugünlere gelmemde emeği geçen başta başkanımız İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere Bursaspor idari ve teknik yönetimine minnettarlığımı sunarım.
İlk günden başarı temennilerini eksik etmeyen Galatasaray taraftarına,Teknik Direktör Fatih Terim ile çalışacak olamamı sağlayan ve Galatasaraya transfer olmamda büyük emeği geçen başkanımız Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif kordinatörü Bülent Tulun'a şükranlarımı sunarım.
http://www.facebook.com/notes/sercan...82952528388896
Hayırlara vesile olur inşallah![]()
Şimdi yazdılar:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Bursaspor Kulübü oyuncularından Sercan Yıldırım ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezon Şirketimizin tek taraflı opsiyonunda olmak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Bursaspor Kulübü'ne 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecek ve Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir. Oyuncuya ise her sezon için 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 8.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun bir sezonda 30 ve daha fazla resmi müsabakada görev alması halinde takip eden sezona ilişkin sabit transfer ve maç başı ücretleri %10 arttırılarak ödenecektir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tribun dergi ; DEDIKODU : Milan Baros > Fenerbahce ya da L.Moskva , Asamoah Gyan, Pavluchenko > Galatasaray
Sercan'ın maliyeti normal ve çok katkı yapacağına eminim . Bu arada Baros gidici , Gyan veya Pavluychenko gelebilir gibi .
Yemin ediyorum olasi bir Baros Fenerbahce transferi olursa Galatasaray'ligimi birakirim Yeminimide ederim arkadas. Zaten Baros avrupaya bile giderse ben yikilirim.
''Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir.''
Bu nedir Allah aşkına ?![]()