Çok zor bir transfer olduğu için, resmi bir haber görmeden inanmam...
Çok zor bir transfer olduğu için, resmi bir haber görmeden inanmam...
işallah doğrudur maniche çok beğendiğim bir oyuncu onu türkiye liglerinde izlemek çok keyifli olur
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
inşallah gelirse o bölgedeki sorunu çözer çok kaliteli bir oyuncu...
eğer getirebilirlerse hagiden sonra gelen en iyi yabancı olacak inşallah gelir Türk futboluna güzellik katar
ben getirebileceğimize inanmıyorum
insallah gelir ve galatasarayın avrupada basarılı olmasını saglar...
geçen seneki o kötü taraftar etkisi olmasa ne takım kenetlenirdi ne de şampiyonluk gelirdi tamam hoş bir olay değil ama etkili oduğu bir gerçekOriginally Posted by ermoon
Maniche ile alakalı haberin kaynağı ne acaba ? Yani üstüne konuşmaya değer bir kaynakmı ?
CANAYDIN 'OKAN' KARARINI AÇIKLADI!..
Uzun süredir Galatasaray'a transferi kamuoyunda konuşulan Okan Buruk transferi ile ilgili olarak sarı kırmızılı kulüp kesin kararını verdi...
Başta Başkan Özhan Canaydın olmak üzere bir gurup yönetici ile eski yöneticinin transferine onay vermediği milli futbolcu için ısrarcı olan İkinci Başkan Adnan Polat sonunda yönetim kurulunu ikna etti...
Bu akşam gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında transfer çalışmalarını değerlendiren yöneticiler Oan Buruk'la ilgili son kararını verdi... Başkan Özhan Canaydın, Okan Buruk'un transferine onay verildiğini ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı açıklandı...
MARATON
aman ne güzel
TOLGA GALATASARAY'LA İMZALADI!..
11 Temmuz 2006 19:55
Galatasaray bir süredir peşinde olduğu Milli futbolcu Tolga Seyhan ve kulübü ile her konuda anlaştı...
Sarı kırmızılı yönetim daha önce anlaştığı ancak yüksek bonservisi nedeniyle gerçekleştiremediği milli futbolcunun transferinde bugün mutlu sona ulaştı...
Shakhtar Donetsk takımı görüşmeler sonucunda, futbolcunun yüksek maliyetini de düşünerek Tolga Seyhan'ın Galatasaray'a transferi karşılığı istediği yüksek bonservis talebinden vazgeçti...
Ukrayna ekibinden bedelsiz alınan Tolga'nın bu transfer karşılığında ne kadar ücret alacağı ise açıklanmadı...
MARATON.COM.TR ÖZEL HABERİ...
UMARIM DOĞRUDUR!!!!!!
hala Maniche hakkında resmi bişey yokmu
paco kaynak ney
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
maniche aldıkmı yaa heycanlandım bi anda
kesin bir açıklama yok resmi sitede bekliyoruz
arkadaşlar bu transferin kaynağı fotomaç
bilmem anlata biliyomuyum
http://www.fotomac.com.tr/ana101.html
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Okan ve Tolga tamam!..
Canaydın, Okan Buruk'un boş mukaveleye imza attığını, milli futbolcu Tolga Seyhan ile de anlaşma sağlandığını söyledi
Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan ve bir saat süren Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, eski futbolcuları Okan Buruk'un boş mukaveleye imza attığını söyledi. Okan Buruk'un transferini en başından beri istediğini söyleyen Başkan Canaydın, "Okan, boş mukaveleye imza atarak ve herkesten özür dileyerek kulübümüze katılmak istemiştir. Ben de en başından beri bu transfere oluru vermiştim ancak tatilde olduğum için bir karışıklık oldu. Bugün toplantıda bu transferi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte konuşarak hep birlikte bu kararı aldık" dedi. Başkan Canaydın, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan'ın transferinin bitmek üzere olduğunu da belirterek, "Transferi, mukavele tam imzalandığı zaman deklare edeceğiz" diye konuştu. Danimarkalı futbolcu Gravesen'in transferi ile ilgili de Başkan Canaydın, "Gravesen konusunda gerekenler yapılıyor. Bütün transferlerle ilgili çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.
Okan Buruk'un transferinden dolayı yönetimde bir sorun olup olmadığı ile ilgili soruya da Başkan Canaydın, "Yönetimimizde hiçbir konuyla alakalı bir problem olacağını sanmıyorum" cevabını verdi. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, transferlerle ilgili yönetimde görüş ayrılığının bulunmadığını söyleyerek, "Zaten Okan Buruk transferi başkanın bilgisi dahilindeydi. Uygulamaya geçildi. Bizim yaptığımız tüm icraatlarda, başkanın bilgisi ve mutabakatı vardır. Okan Buruk konusunda da bilgisi vardı. Biz onun uygulamasını yaptık" diye konuştu. Adnan Polat, Real Madrid'de forma giyen Danimarkalı futbolcu Gravesen'in transferi konusunda resmi başvurunun henüz yapılmadığını belirterek, "Real Madrid Kulübü'nde yeni bir başkan göreve geldi. Yeni başkanın, göreve geldikten hemen ertesi günü bütün icra kurumlarını uygulamaya koyduğunu düşünmüyorum. Oturup, organize olup kendi kurallarını belirlemeleri lazım. Bu kuralların 3-4 günde oluşabileceğini sanmıyorum" şeklinde konuştu.
Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan ile anlaşmaya vardıklarını da kaydeden Polat, "Tolga'ya ihtiyacımız var. Kulübü ile mutabakata vardık. Arkadaşlarımız, yurtdışında sözleşme ile ilgili görüşmeler sürüyor. Muhtemelen bugün yada yarın biter" diye konuştu.
Kaynak: İHA
bu 2 transferden sadece 1 i (tolga )nın gelmesi çok iyi oldu...
bence tolga da iş yapmaz ama neyse
ve kesin haber
Kampa katılacağım"
Galatasaray, milli futbolcu Tolga Seyhan'ı 1 yıllığına kiraladı
1 yıllığına kiralanan Tolga yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, "Galatasaray'ın büyüklüğü tartışılmaz. Geçen yıl da şampiyon oldu. Böylesine bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Yarın bir aksilik çıkmazsa, Galatasaray kampına katılacağım. Shaktar Donetks ile 20 gündür İsviçre'de kamp yapıyorum, ama maç eksiğim var. Bu eksiğimi de sezon başlayana kadar kapatırım. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur" dedi.
Galatasaray'ın Avrupa'da da söz sahibi bir takım olduğunu vurgulayan milli futbolcu, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. İnşallah ön elemeyi geçeriz de, gruplara kalırız. Galatasaraylı taraftarların beklentilerinin büyük olduğunu biliyorum" şeklinde konuştu. Tolga'nın menajeri Haluk Canatar ise, taraflar arasında anlaşmanın yapıldığını belirterek, "Tolga Seyhan 1 yıl kiralık olarak Galatasaray forması giyecek. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon sonu Tolga'yı bonservisiyle birlikte alma hakkı var. Yapılan sözleşmede bu opsiyon geçerlidir. Tolga, Galatasaray'dan bu yıl için 1 milyon 200 bin dolar alacak. Bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın, Tolga Seyhan için Hollanda kampının ardından, İstanbul'da basın önünde imza töreni düzenleyeceği öğrenildi.
Kaynak: DHA
olacak iş değil ya, okan....
off offff
ikisine de ne gerek vardı gereksiz yapılmış sanki transfer olsunda diyip yapılmış transferler bence sırf Adnan Polat seviyor diye tüm taraftara ters gelip okan alınmamalıydı
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
valla takım karışacak bence hadi hayırlısı
galatasaraya tolganın gelmesi iyi oldu kadroya derinlik katar ama okanı önyargılı davranmamak gerek belki yaptığı afedilemez belki çok başarılı bir performans çizecek
Okan ve Tolga Galatasaray'da, hayırlır, uğurlu olur (inşallah)
-
inşaallah diyecek halim bile yok valla bu okan konusunda
Arkadaşlar tolga gibi bir altarnatıf ıyı oLdu Emre asık cok yaslı yalncın desenız guvenemezssınız. yolga yararlı oLucak artık song ve tomas rahat oynamayacaklar öellıkle tomas üst üste hata yapsada yapmasada forması garantı oldugu ıcın rahat oynuyordu artık rahat oynayamayacak buda ıyı birşey hayırLısı oLsun...
Okan'ın geri gelmesi asrın hatası. Yönetim ve taraftarın arası yeni yeni ısınmaktayken çok büyük bir yanlış yapıldı bana kalırsa. Ben şahsen çok rahatsız oldum bu transfer nedeniyle.
bencede Okan gelmemeliydi ama yönetim almış
[SIGPIC][/SIGPIC]
okan işe yaramaz ondan geçtide...tolgayı bilemem daha genç
Futbolcu mu kalmadı, gittik Okan ve Emre'yi aldık bu takıma anlamıyorum. Tolga güzel bir transfer en azından defans ve ön libero'da görev yapabilir. Ama Okan ve Emre'yi artık ne yaparız bilinmez.. Okan'ın yerine Sabri, Arda, Cihan gibi gençlerimiz var.. Ne gerek var ki? Aynı yere 2-3 futbolcu yeter ama işte nerde açıkta adam var gelsin bize..![]()
Tolga iyi bir transfer emin olun..
Ama Okan ?
Futbolculuğuna sözüm yok ama sanki Gs yönetimi bedava olsunda kim olursa olsun gibi bi politika izliyor..
Düşündürücü..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
valla okan ve tolga galatasaraya gelmiş.oncelikle galatasarayımıza hayırlı ugurlu olsun ama izninizle arkadaslar sıze bır kac sorum olucak.forumdaki cogunluk tolganın ıyı bı transfer olduguna kanaat getırmıs ama tolganın ısvıcreyle yaptıgımız playoff maclarındakı hatalarını ve laubaluı davranıslarını nasıl unutabılırız.ayrıca gerets in defansın gobegınde song-tomas ıkılısınden sakatlık ve cezalılar dısında pek degısıklık yapmadıgını dusuunrsek bence galatasaray klubuye adam almıştır.madem klubuye adam alınacaktı o zaman orda zaten yalcın vardı en azından onla ıdare edılebılınırdı,ki gerektıgı zamanlarda yalcında gayet ıyı performans gostermıstı(galatasaray besıktas ılk yarıdakı mac)
OKAN BURUK ISE BU KISI HAKKINDA YORUM DAHI YAPMAK ISTEMIYORUM.HER ZAMAN ARKASINDA DURDUGUM ARKADAS ORTAMLARINDA HEP SAVUNDUGUM OZHAN CANAYDIN BU TRANSFERE NASIL OLDUDA OLUR DEDI ANLAMIYORUM.OKAN BURUGUN BIZI SATIP GITTIGI 2001 YILININ MAYIS AYINDAKI SAMI YENDE OYNANAN GALATASARAY-ANKARAGUCU MACINDA OYNADIGI OYUNU VE GORDUGU KIRMIZI KARTI BU GALATASARAY TARAFTARI UNUTR MU SANDINIZ.O SENE SAMPIYONLUGUMUZUN GITMESININ BIR NUMARALI KAHRAMINI OLAN(2 numarada emre belozogludur) OKAN TRANSFER EDILMIS,Kİ BUNDAN DA ONEMLISI ALINDIGI YERDE GENCECIK ARDA TURAN GOREV BEKLEMEKTEDIR.AMA GELIN GORUNKI 33 YASINDA TAKIMINI SATAN,TAKIMINA PARA KAZANDIRACAGI YERINE KENDI CEBINI DOLDURMAYI MARIFET BILEN OKAN BURUK TEKRARDAN BU KUTSAL FORMAYI GIYCEK.AHHH AHHHH DAHA NELER NELER YAZARIMDA ARKADASLAR SIMDILIK BU KADAR KAFANIZI SISIRDIGIM YETER.
Sevgi ve dostlukla;
takımda kadro genişliği yaratabilmek için yapılmış transferler diye düşünüyorum....