Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama ben demiştim.Tebrikler Turgut abi.Ayrıca Mustafa'yı da tebrik ederim tabi Murat abiyi de.
Sağolasın Recep , Avrupa'da final oynayabilseydik iyiydi (:

Quote Originally Posted by bay e-ko View Post
Çok keyifli bir sezonu bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim. Sürekli takip ettim kariyerinizi.

Kişiden kişiye değişir tabiki ancak bana göre EPL'de şampiyon olmak oyunun en zor işidir. Bu yüzden Turgut'u tebrik ediyorum. Ancak bu sene diğer kulvarlardan veda etmesi pek iyi olmadı.

Her kulvarda yarışı sonuna kadar sürdürmek her babayiğidin harcı değildir. ŞL'yi ve diğer kupaları alan Mustafa'da büyük bir alkışı hakketti.

Murat eğer baştan uyum sorununu halledebilseydi kesinlikle o da bu yarışın en favori isimlerinden olurdu. İlk haftalardaki puan kayıpları Liverpool'u çok geri attı. Buna rağman kendisini çok iyi toparlayıp üst sıralarda kendisine yer buldu. Kendisi bu kariyere renk kattı.

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Estağfurullah Eren böyle güzel analiz yapman ne güzel

Şu yerel kupaların önemini pek bilmiyordum Musti diyince öğrendim bu sene daha farklı olacak

Teşekkür ediyorum bu arada şahsım adına

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
Size çok imreniyorum valla şuana kadar arkadaşlarla yaptığımız ortak kariyer en fazla yarım sezon ilerledi hep yarı yolda bırakıyorlar
Ortak kariyer yapmak zor iş hele ki uzun süre oynamak çok daha zor bir iş

Bizim 3 lü güzel 12 de yola devam (: