1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: 11.4 Data Update Patch Enesx86

Hybrid View

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Galatasaray'da sorunlar var hocam 1.cisi takımın moraller berbat durumda ikincisi takıma antrenör alınmıyor düzeltilir mi bilmiyorum ama çok büyük sorun ikiside
    Gecen sezon tarihinin en kötü sıralamasını ve sezonunu geçiren bir takım için morallerin düşük olması normal. Ayrıca moralleri maç kazanarak yükseltebilirsin. Bunu yapabileceğine inanıyorum.

Antrenör sorunu oyunun başında zaten olan bi durum. Bu durumu da oyunda tesis yaparak antreman tesisi yıldızını yükselttiğinde antrenör alma sayında artıyor. Bahsettiğin sorunlar yamadan kaynaklanan değil zaten oyunda olan ve oynadıkça düzeltilebilecek sorunlar.

Quote Originally Posted by enesx86 View Post
    Gecen sezon tarihinin en kötü sıralamasını ve sezonunu geçiren bir takım için morallerin düşük olması normal. Ayrıca moralleri maç kazanarak yükseltebilirsin. Bunu yapabileceğine inanıyorum.

Antrenör sorunu oyunun başında zaten olan bi durum. Bu durumu da oyunda tesis yaparak antreman tesisi yıldızını yükselttiğinde antrenör alma sayında artıyor. Bahsettiğin sorunlar yamadan kaynaklanan değil zaten oyunda olan ve oynadıkça düzeltilebilecek sorunlar.
    Galatasarayın moralini 7 ye düşürürken, tarihinin en büyük davasıyla karşı karşıya kalan ve hatta Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilen bi takımın moralinin 18 olması ilginç olmuş

Bunun yanında haklısın pek etkilemiyor. Arka arkaya 3 maç kazanınca moraller normale dönüyor.

Mesaj Yetkileri