Sayfa 31 / 220 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Gelenler:
    • Egemen Korkmaz (Trabzonspor)
    • Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği)
    • Veli Kavlak (Rapid Vienna)
    • Tanju Kayhan (Rapid Vienna)
    • Burak Kaplan (Bayer Leverkusen)
    • Sidnei Rechel Da Silva Junior (SL Benfica - Kiralık)
    • Mehmet Akyüz (TKİ Tavşanlı Linyitspor)
    • Ersan Adem Gülüm (Adanaspor)
    • Tiago Manuel Dias (Manchester United - Kiralık)
    • Manuel Henrique Tavares Fernandes (Valencia)
    • Carlos Carvalhal (Teknik Direktör)
    • Julio Regufe Alves (Atletico Madrid)
    • Eduardo Goncalves de Oliveira (Schalke 04 - Kiralık)
    Gidenler:
    • Ali Kuçik (Kardemir Karabükspor - Kiralık)
    • Erhan Güven (Mersin İdman Yurdu)
    • Hakan Arıkan (Mersin İdman Yurdu)
    • Mert Nobre (Mersin İdman Yurdu)
    • Cumali Bişi (Çaykur Rizespor - Kiralık)
    • Bobo (Cruzeiro)
    • Gökhan Çalışır (G.Antep Bld.Spor - Kiralık)
    • Michael Fink (Samsunspor - Kiralık)
    • Matteo Ferrari (Serbest)
    • Nihat Kahveci (Serbest)

Hey gidi Nihat.! Koskoca bir transfer dönemini hiçbir takımla anlaşamadan ve açıkta kalarak tamamladı, üstelik sözleşmesi fesh edildiğinde ligler bitmemişti bile. Ferrari de açıkta kaldı. Bu ikili ya devre arasını bekleyip bir takımla idmana çıkacaklar ocak ayına kadar veya transferin devam ettiği bir ülkenin bir kulübüne gidecekler mecburen. 1.si daha ağır basıyor bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

M.İ.Y'den Allah razı olsun gördükçe seviniyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dün Nihat'ın açıklamalarını okudum.Boşta olduğu için transfer döneminin sona ermesi onu etkilemiyormuş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nihat er yada geç İspanya'ya gidecektir bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Carvalhal'ın oyuncuları değerlendirirken Atınç,Ümit,Muhammet,Necip gibi oyuncuları es geçmemesi beni çok mutlu etti Normalde Yabancı Manager'lar genç oyunculara önem vermezler.Bu yüzden bile sempati duymaya başladım Carvalhal'e.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Evet transfer dönemi filan da bittiğine göre kadro geleneğini sürdürelim Bence Carvalhal'ın 11'i bu şekilde olacak;

Benim istediğim Beşiktaş 11'i :/

Buda bence yedek,alternatif kadromuz;

*Yani görüldüğü üzere çok kaliteli ve oldukça iyi alternatifli bir kadromuz var -ki bu yaz hep alternatif oyunculara yönelik transferler yapıldı Egemen dışında,bu da bizim kadromuz için çok yararlı oldu bence. İçimi acıtan şey ise Ersan... Eğer sakatlanmasaydı kesinlikle herkes 11'ine yazacaktı ama artık 2.kez 6 ay sakatlanan bir oyuncunun kendine gelemeyeceğini düşünüyorum.Bu yüzden Ersan'ı alternatiflere yazdım.Tabii ki benim de temennim Ersan sakatlıktan çok iyi dönsün ve tekrar 11'imizin değişilmezi olsun,ama zor görüyorum malesef :/
    Benim kadromuzla ilgili değerlendirmelerim bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Madalyonun Siyah Yüzü

Beşiktaşlı için hayat ikiye ayrılır.Siyah ve beyaz.İyi günde takımını destekler,kötü günde eleştirir,küfreder ama etkisi çabuk geçer.Hayat kısa bir süre siyah kalır,sonra hemen beyaza döner.

Beşiktaş 2 senede birçok yabancı oyuncuyu bünyesine kattı.Bunlardan bazıları çok şöhretli isimlerdi.Ricardo Quaresma gibi bir yetenek,Guti gibi bir kariyer Beşiktaşlı oldu.Ocak ayına kadar işler hiç de iyi gitmedi.Sakatlık problemleri önemli etkendi tabii.Bu durumda kadroyu güçlendirmek,en azından rotasyonu artırma anlamında fazlasıyla önemli idi.Simao Sabrosa,Hugo Almeida ve Manuel Fernandes ile anlaşıldı.Kadro kağıt üzerinde iyice güçlendi.Umutlar tazelendi.Fırtına gibi başlandı ikinci döneme.Sonra yine ne olduysa oldu,dağıldı gitti.

Sportif başarı/başarısızlık bir yana,Beşiktaş yaptığı transferler incelendiğinde bir kuruma bağlı görünüyor.Jorge Mendes."İyi oyuncular getiriyorsa nolacak yeaa" düşünce akımına kapılan binlerce taraftar olsa da ortada çok kötü bir senaryo var.Mendes istediği oyuncuları,istediği zamanda Beşiktaşlı yapabiliyor.Geldiğinden beri taraftarın kafasında saç bırakmayan Hugo Almeidayı önce ucundan gösteriyor,tanıtıyor,sonra fiyatını artırarak kendi kulübüne satıyor.Bu,bu adamın ilk vakası değil.Durum hiç ama hiç içi açıcı görünmüyor. İşte madalyonun siyah yüzü bu.Ricardo Quaresmanın transferi sadece sevimli görünme sebebi.Quaresmayı 7mnye satan şirket kapalı kutu olan 20 yaşındaki bir adamın %50sine 3.1 mn alır mı? Hem de trasnfer olduğu kulüpte 35 gün kalan bir adama? Daha bunun makyajı var.Biraz daha makyajlayıp tamamını satacaklar.

Türkiyede yaşıyorsanız güzel görünen her şeyin içinde mutlaka kötü bir şeyin olduğunu aklınızda bulundurmanızı öneririm.Pembe bulutlardan düşüş çok ama çok sert olabilir.Uyanalım.

Oğuzhan Soydemirgil
    http://twitter.com/OguzhaNba

Arkadaşlar yazının orijinali burada.Diğer yazılarımı okumak isterseniz anasayfaya tıklamanız yeterli.

Manchester United'ı, Fergie'yi bile kazıklamış adam Beşiktaş'ta mı zorlanacak Beşiktaş bu ticaretten karlı da çıkabilir ama olan şeyler etik değil, en çok sıkıntı yaratan yanı da bu zaten. Yoksa böyle ciddi bağlantıları olan bir menajerle çalışmanın kötü yanı yok. Alırken yardımcı olduğu gibi satarken de yardımcı olacaktır çünkü. Asıl mide bulandıran çalışma tarzı diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnternet sitemiz yenilenmiş.

www.bjk.com.tr
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Eskisi çok kötüydü,bu güzel olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aynen. Sitenin bu yeni hali, eskisine göre çok daha iyi olmuş. Ancak bağlantı hızını da halletmeleri lazım, hâlâ yavaş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş'a yeni otobüs

Beşiktaş futbol takımı, Ulusoy firması tarafından özel olarak hazırlatılan otobüsü teslim aldı.

Ulusoy firmasının Beşiktaş Futbol Takımı için hazırladığı otobüsün teslim töreni yapıldı. Ulusoy firması, MAN ve Neoplan firmalarının birleşerek oluşturduğu Viseon marka ilk otobüs, siyah-beyazlı takım için özel olarak hazırlattı. İçinde televizyon, Wireless, 3G, mutfak ve tuvalet bulunan, koltuk aralıkları futbolcuların rahatı düşünülerek tasarlanan 34 koltuklu otobüs, siyah-beyazlıları uzun seyahatlerde bile rahat ettirecek şekilde dizayn edildi.

Otobüsün teslim törenine Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu, yönetim kurulu üyeleri Engin Baltacı, Cengiz Zülfikaroğlu, Beşiktaş Kulübü Genel Müdürü Murat Ülgen, Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ve Ulusoy Otobüs Grubu Teşkilat Başkanı İmran Okumuş katıldı.

Fahrettin Curoğlu, geçen sezon da takımlarını taşıyan Ulusoy firmasına ve Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Ulusoy'a teşekkür ederek, ''Biz zaten Ulusoy ile her zaman yakın ilişkiler içindeyiz. Geçen sezondan bu yana takımımızı taşımalarından ötürü teşekkür ederim. Yeni otobüsün tahsisi ile işbirliğimizi artırdık. Daha farklı projelerde de işbirliği yapmak isteriz. Hayırlı olsun'' dedi.

Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım ise Haluk Ulusoy'un Türk futbolunun en büyük destekçilerinden biri olduğunu söylerken, yeni otobüsün hayırlı olmasını diledi.
    Törende Fahrettin Curoğlu, Mustafa Yıldırım'a 10 numaralı Beşiktaş formasını hediye ederken, daha sonra siyah-beyazlı futbolcular, takımın yeni otobüsü ile birlikte fotoğraf çektirdi. Yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, kaptan koltuğuna geçerek otobüsle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quarema'ya şoförlük hiç gitmemiş muavinlik belki yakışır da şoför.. ı ıh
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şoför Blade olsun, muavin Q7. O olur mu? Bu arada otobüs sade ve bir harika, simsiyah.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Otobüsü ben nedense beğenemedim. Bir rock grubunu taşıyor imajı var otobüste.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Otobüs Viseon'un C13 modeli. Türkiye yollarında bir kaç ay oldu gireli. Ulusoy firması Türkiye Distribütörlüğünü yapıyor... Mercedes, Man, Neoplan, Setra karşısında biraz zor işi ama yinede göreceğiz otobüs sektöründe başarılı olup olmayacağını. Hayırlı olsun diyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Otobüsü çok beğendim,mükemmel hatta.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quaresma bu aksam maraton'da olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"Arda Turan, Alex ve Melo..."

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, siyah-beyazlı ekipte kaptan olmanın mutluluk verici olduğunu, ancak kaptanlığın sadece bandı takmakla olmadığını, zaten sorumluluklarının bilincinde olduğunu söyledi. Portekizli oyuncu, Lig Tv'de yayınlanan röportajında, kaptanlığın sıfat olarak kendisi için önemli olmadığını belirterek, ''Oynadığım diğer kulüplerde bu girişimde bulunmadım. Beşiktaş'ta son zamanlarda böyle bir şansı elde ediyorum. Büyük mutluluk ve gurur verici bir olay. Kaptanlık, bandı takmak değildir. O sorumluluk zaten benim omuzlarımda. Bunun bilincindeyim'' dedi.

Takımın savunmasına fazla katkı yapmadığı yönündeki eleştirilere yanıt veren siyah-beyazlı oyuncu, ''Ben sahaya çıktığımda en iyisini yapmaya çalışıyorum. Genç olsaydım, futbol yaşantımın ilk dönemlerinde bulunsaydım bu şekilde eleştiriler olabilirdi. Geri dönmemem konusunda kritik yapılabilirdi. Şu an 27 yaşındayım. Sahaya çıktığımda elimden geleni yapıyorum'' diye konuştu.

-UEFA AVRUPA LİGİ'NDEKİ HEDEF-

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezonki hedefleri konusunda açıklamalarda bulunan Quaresma, final için mücadele edeceklerini dile getirdi. Finale gitmek için çalıştıklarını vurgulayan yıldız oyuncu, ''Çalışmalarımız bu yönde. Geçen gün söylediğim gibi iyi isimlere sahip olabiliriz, ancak maçlar kağıt üstünde kazanılmıyor. Sahada kazanmak zorundayız. Sahada istek ve arzumuzu sergileyip hedeflere ulaşmak istiyoruz'' dedi.

-TÜRKİYE'DE BEĞENDİĞİ OYUNCULAR-

Quaresma, Türkiye'de beğendiği oyuncuların geçen sezon olduğu gibi Alex ve Atletico Madrid'e giden Arda Turan olduğunu söyledi. Bu sezon Galatasaray'a transfer olan Melo'yu da beğendiği futbolcular arasında sıralayan tecrübeli futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Melo'yu İtalya'dan tanıyorum. İyi oyuncu. Beşiktaş'ta da çok değerli oyuncular var. Süper Lig'in her geçen sezon daha iyiye gitmesi, iyi oyuncuların katılması kalitenin artmasını sağlıyor. Ne kadar iyi oyuncularla oynarsak lig o kadar değer kazanır. Kaliteli ve iyi futbolcular motivasyona artı katkı sağlıyor. Zevk alma kaynağı oluyor.''

İspanya, İngiltere ve İtalya'nın Avrupa'nın en üst ligleri olduğuna işaret eden Quaresma, Türkiye'yi tanıdıkça, Türk ve yabancı oyuncuların kalitesinin artmasıyla kendisinin de ligden heyecan duyduğunu dile getirdi.

-''GUTİ İLE ARAM SÜPER''-

Takımın bir diğer yıldız oyuncusu Guti ile sorun yaşadığı yönündeki spekülasyonlar konusunda açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolcu, ''Guti ile hiçbir sorunum yok. Aramız çok iyi. Hem saha dışında hem saha içinde süper anlaşıyoruz. Takım için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Herkesin ayrı bir hayatı var. Böyle dedikoduların nereden çıktığını bilmiyorum. Aksine aramız çok iyi'' diye konuştu.

-''TÜRK HALKININ MİSAFİRPERVERLİĞİ HOŞUMA GİDİYOR''-

Yıldız futbolcu, Türk halkının misafirperverliğinin hoşuna gittiğini belirtti. Türkiye'de en çok neyden etkilendiği yönündeki soruyu yanıtlayan Quaresma, ''Soyumun kökeni Roman. Türk halkının sıcaklığı ve misafirperverliği her geçen gün daha da hoşuma gidiyor. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Beni en çok etkileyen bu sanırım'' dedi.

-''FUTBOL TAŞKINLIK YAPILACAK YER DEĞİL''-

Beşiktaşlı taraftarların Bursaspor ile Ankaragücülülerle yaşadıkları sıkıntıların hatırlatılması üzerine tecrübeli oyuncu, ''Taraftarlarımız stada geldiklerinde nerede bulunuyorlarsa zevk almalılar. Futbol heyecanı yaşamalarını istiyorum. Futbol zevk alınacak bir oyun. Taşkınlık yapılacak bir şey değil. Herkesin zevk almasını ve takımına destek vermesini istiyorum'' ifadesini kullandı.

Quaresma, ''Taraftarlar mı seni ateşliyor, sen mi taraftarları?'' sorusunu ise ''Karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Hem ben onlardan etkileniyorum hem de ben etkiliyorum. Yaptıkları tezahüratlar beni ateşliyor. Ateşlendikten sonra da sahada daha fazlasını yapmaya çalışıyorum. Beşiktaşlı olmaktan ve taraftarlarıyla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum'' diye yanıtladı.

sporx.com
    Last edited by meddah : 21.Eylül.2011 at 23:31

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hocamız Tv8'de.Aşağıdaki linkten en baştan seyredebilirsiniz.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=c...9-2011%2023:35
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Carvalhal'ın teknik direktör olarak hataları olabilir,eleştirilebilir,ama kesinlikle çok iyi bi insan. Çok sempatik,Türkçe konuşmaya çalışıyor,Medyaya karşı tavrı çok ılımlı,taraftara karşı çok iyi.E daha ne olsun Kesinlikle insan olarak böyle biri beklemiyordum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş Ferrari için CAS'a başvurdu

27 Eylül 2011 18:19 | NTVSpor.net
    Beşiktaş Kulübü, İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari'nin sözleşmesini haksız olarak feshetmesi gerekçesiyle CAS'a başvurduğunu açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, İtalyan savunma oyuncusu Matteo Ferrari'nin sözleşmesini haksız olarak feshetmesi gerekçesiyle CAS'a başvurduğunu açıkladı.
    Siyah-beyazlıların borsaya bildirdiği açıklamada, "Oyuncu Matteo Ferrari, Şirketimiz ile imzaladığı 17.07.2009 başlangıç tarihli sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş ve takımımız aleyhine CAS'a başvurarak hukuki süreci başlatmıştır. Bu durum 22.08.2011 tarihli özel durum açıklaması Kamuya Açıklama Platformuna bildirilmişti. Bu kerre Şirketimiz Matteo Ferrari tarafından CAS nezdinde açtığı davaya cevap vermiş olup, ayrıca oyuncu Matteo Ferrari' nin sözleşmeyi haksız feshetmesi nedeniyle hakkında CAS nezdinde 7.750.000 Euro tutarlı karşı dava açılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Carvalhal'ın teknik direktör olarak hataları olabilir,eleştirilebilir,ama kesinlikle çok iyi bi insan. Çok sempatik,Türkçe konuşmaya çalışıyor,Medyaya karşı tavrı çok ılımlı,taraftara karşı çok iyi.E daha ne olsun Kesinlikle insan olarak böyle biri beklemiyordum
    Aynen bir spor adamının gülmesi lazım. Gülmeyen kişiler itici , egolu geliyor ne bileyim Carvalhal çok sempatik Adam espri yapıyor falan

Nesil
    2007
    Yer
    34

Şu ana kadar izlediğim kadarıyla Simao çok tutuk kalıyor. Sıradan bir oyuncu gibi bence, yıldız statüsüne erişen bir oyuncu gibi oynamıyor. Beşiktaş'ta Simao'nun yerine Amrabat olsaydı daha çok göze hoş gelen bi takım olurdu. Amrabat'ta aynı Quaresma gibi, hızlı, teknik, iyi top süren bi oyuncu. Sağdan ve Soldan çok etkili bi takım olur. Seyirci olarak Amrabat'lı, Quaresma'lı, Fernandes'li bir takımın maçlarını kaçırmazdım.

Ha şimdi nerden çıktı diyenler olabilir, sadece Stoke maçını izlerken aklımdan geçirdiklerimi yazmak istedim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Simao sezona iyi başlayamadı malesef.Umarım toparlar kısa zamanda.O değil de keşke Bebe sakatlanmasaydı.Edu ile olmuyor.Dün maçta 1 tane pozisyona o girdi.O da 80'de.Pas alamıyor diyeceğim ama pas alabilmek için uygun koşular yapmadı ve pozisyon almadı bence dünkü maçta.Ceza sahasında topla buluştuğunda etkili oluyor ama işte dün bir kere buluştu.Zaten başka numarası yok.Olmuyor yani.Almeida bir an önce iyileşse bari.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Geçen senenin yıldızları; Ernst, Necip, Guti, Simao bu sene henüz performanslarının çok altındalar.

Guti'yi daha seyredemedik bile sanırım da seyredemeyeceğiz. Ancak Necip, Ernst ve Simao bir an önce geçen seneki formlarına kavuşmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu da bizim maç trafiğimiz. Herkes takımının önündeki maç programlarını koymuş, bizim başımız kel mi?

15 Ekim Cumartesi
    19.00 Beşiktaş-Kayserispor

20 Ekim Perşembe
    22.05 D.Kiev-Beşiktaş

24 Ekim Pazartesi
    20.00 Mersin İY-Beşiktaş

27 Ekim Perşembe
    20.30 Beşiktaş-Fenerbahçe

30 Ekim Pazar
    19.00 Beşiktaş-Sivasspor

3 Kasım Perşembe
    20.00 Beşiktaş-D.Kiev

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

6 maçtan 5 galibiyet 1 beraberlik bekliyorum. Mersin İY ve Kiev maçları dışında diğer maçlarımız hep İnönü'de. Bu yoğun maç trafiğinde Almeida'nın tamamen iyileşmesi çok iyi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu da bizim maç trafiğimiz. Herkes takımının önündeki maç programlarını koymuş, bizim başımız kel mi?

15 Ekim Cumartesi
    19.00 Beşiktaş-Kayserispor

20 Ekim Perşembe
    22.05 D.Kiev-Beşiktaş

24 Ekim Pazartesi
    20.00 Mersin İY-Beşiktaş

27 Ekim Perşembe
    20.30 Beşiktaş-Fenerbahçe

30 Ekim Pazar
    19.00 Beşiktaş-Sivasspor

3 Kasım Perşembe
    20.00 Beşiktaş-D.Kiev
    Yanlız bu fikstürden yenilgisiz ayrılırsak ciddi anlamda önümüz açılır,göreceğiz bakalım

Mesaj Yetkileri