Hücum organizasyonlarımız süper düper kötü değil aslında, sadece şutları kaçırıyoruz. Ama bizi zaten onu üç sayıyı bulmamız gerekmiyor fazla gerekmedikçe, ikili oyunlarla pota altına top indirmemiz yada Hidayet-Emir'in birebirleriyle oyun kurmamız daha mantıklı. ORHUN SANA SESLENİYORUM HEYO

Fransa'yı aslında yenmemiz lazımdı, Orhun Ene maçın başından beri alan savunması oynatmayarak hata yaptı çünkü Fransa genel olarak penetreye oynuyor, oyunlarının büyük bir kısmı penetre ve alan savunması yaptığımız takdirde ( en azından Batum oyunda değilken KESİN yapmamız lazımdı ) içeride zaten iyi olan yardım savunmamızdan dolayı top kullanamayıp dışarı da boş oyuncuyu bulmayı deneyeceklerdir. E Fransa'nın zaten Batum dışında bir keskin üçlükçüsü yok, yani herifler penetreye oynuyorsa yardım savunması + zone onları dışarı iteceklerdir ve sayı atmalarını daha da zorlayacaktır. Ki dün zaten Fransa bizim zorlamalarımız dışında da çok üçlük kullandı ve maçın son bölümlerine doğru 18de 4(yada 5 ) üçlükle oynuyorlardı, tam istatistiği bilmiyorum/hatırlamıyorum. Aslında baştan beri yapmamız gereken buydu, maçtan önce Orhun beni arayaydı ehuehuehue

Şimdi bir basketbol ekolü Sırbistan ve basketbolda yeni bir jenerasyonu oturtan Almanya rakiplerimiz. Zor ama imkansız değil.