Quote Originally Posted by Ümit View Post
Manu Messi'yi de alırsa bambaşka bir şey olur. Gerek yok bence.
Messi'yi reel de de pek sevmeyen birisiyim oyundada teklif atarken makarasına teklif attığımı söyledim o yüzden almayacağım zaten Hayrettin abinin de dediği gibi alamayız

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
HiLe kuLLanmadan ve Messi 34 yaşına geLmeden kimse onu BarceLona dan aLamaz. Oyunda böyLe birşey var. Cristano RonaLdo geLiyor ama Messi geLmiyor.

Bu arada kariyeriniz de epey renkLi. Favorim Manu. Adam resmen Uzay takımı oLuşturmuş. Ama CheLsea nin Torres faktörü de önemLi. Adam tek başına takım. LiverpooL un ise işi zor.
Abi Messi bahane , Ronaldo'ya lütüfe olsun diye söyledim yoksa öyle bi amacım yok açıkçası Manu uzay takımı oldu fakat bizde kadromuza güveniyoruz , Özellikle '' Torres - Aguero '' 2 Lisi ve '' Mata - Elia '' 2 Lisi çok can yakacak umarım.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
Yok yahu almam ki.Ronaldo'nun olduğu yerde onun ne işi varHem haksızlık olur alırsam diğer arkadaşlara.
Ulen almam diyosun teklif atıyosun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
Abi işin esprisindeyim Messi gelmiyor evet denedim başka oyunlarımda.Adam ayrılmıyor takımından aynen gerçek hayatta olduğu gibi.

Torres'i istedik hatta 110 milyon da önerdik ama Chelsea satma taraftarı değilÇok kral adam vesselam.
Torres verilirmi be Musti , Çok çok astronomik gelmen lazım onun içinde kariyer bize izin vermez

Quote Originally Posted by baZinga View Post
Murat, baba getir Emenike'yi bak keyfine. Hernandez halt etmiş yanında..
Emenike bu oyunda Bug aga onu diyorum zaten Getirse idda ediyorum Hulk'da çok atar , Dzeko'ya iyi partner olur