1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Ledley King(abi hakkaten king yaw :) )

Hybrid View

bende ferdinandı stopper die biliodum ama neyse...bu arada o heinze mükemmel defans onu nie kimse saymıo amlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Arkadaşlar biz gerçekten bahsetmiyoruz.Gerçekte herkezin bi futbolcu hakkında yorumu vardır.Ben FM için konuşuyorum.Ve fikrim ortada eğer King i denemeyen arkadaşlar varsa buyursun denesin.Ama bi daha söylüyorum; KESİNLİKLE Rio dan daha iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Yaf Arkadaslar yanıs anamıs

Ben dedimki Rafael Van Der Vaart king ming dinlemez onu ezer gecer bi ofansif adam olarak yani king onun karsısında duramaz dedim arkadaslar yanıs anamıs nyse konunun yeri bura deil

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ya ne vaart ı .Adamım ona duvar olur geçirmez.Zaten seninle görüşücez.Bu kez elimden kaçamıycaksın.Çok kan akıcak, çokkkk ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Lim10 Savas cıkacak savas

Senle AOL Arena da görüscez kim kaya kim teknik hersey belli olacak o king i yerlerde süründürcek Rafael olm

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ya bırak olm.Geç bu işleri.Adım attırmayacak o vaart denen adama King im . Hatta sert girdireyimde sakatlasın.Yok yok neyse oyunu falan bırakırsın sonra vaart sakatlandı diye ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Hehehe hemen sakatlamayı düsün

Bu king adam sakatlamadan baska ise yaramaz zaten Olm Bak Bunun Adı Rafael Van Der Vaart Boru deil yani king i de pesine takacak o tarafa bu tarafa kosturacak

Mesaj Yetkileri