bende ferdinandı stopper die biliodum ama neyse...bu arada o heinze mükemmel defans onu nie kimse saymıo amlamadım.
bende ferdinandı stopper die biliodum ama neyse...bu arada o heinze mükemmel defans onu nie kimse saymıo amlamadım.
Arkadaşlar biz gerçekten bahsetmiyoruz.Gerçekte herkezin bi futbolcu hakkında yorumu vardır.Ben FM için konuşuyorum.Ve fikrim ortada eğer King i denemeyen arkadaşlar varsa buyursun denesin.Ama bi daha söylüyorum; KESİNLİKLE Rio dan daha iyi...![]()
Ben dedimki Rafael Van Der Vaart king ming dinlemez onu ezer gecer bi ofansif adam olarak yani king onun karsısında duramaz dedim arkadaslar yanıs anamıs nyse konunun yeri bura deil
Ya ne vaart ı.Adamım ona duvar olur geçirmez.Zaten seninle görüşücez.Bu kez elimden kaçamıycaksın.Çok kan akıcak, çokkkk
...
Senle AOL Arena da görüscez kim kaya kim teknik hersey belli olacak o king i yerlerde süründürcek Rafael olm![]()
Ya bırak olm.Geç bu işleri.Adım attırmayacak o vaart denen adama King im. Hatta sert girdireyimde sakatlasın.Yok yok neyse oyunu falan bırakırsın sonra vaart sakatlandı diye
...
Bu king adam sakatlamadan baska ise yaramaz zatenOlm Bak Bunun Adı Rafael Van Der Vaart
Boru deil yani king i de pesine takacak o tarafa bu tarafa kosturacak
![]()