Öncelikle foruma aktif olarak dönmüş bulunmaktayım 13-14 aylık bir sürenin ardından.
Bu konu hakkında burada dostlara danışayım dedim bir.
Açıkçası bu konuda biraz morale de ihtiyacım var. Sevgilimle 2 aydır çıkıyoruz , utangaç birisi diyebilirim. Mesela yolda elini falan tutturmaz utandıgı için. Çok dürüst birisi. Kızsam bile karşılık vermez haklısın aşkım der. Yani anlayacağınız çok dürüst , düzgün bir kız.
Ama sorun şu , ben mezun oldum liseden ve 1 hafta sonra üni.ye başlıyorum İzmirde. Kız ise benden 1 yaş küçük , bu sene hazırlanacak sınava girecek yani seneye gidecek üni.ye.
Konuştuk bu konuyu defalarca , sevgilim hep "Mesafelerin önemi olmayacak benim için gideceğini bile bile başladım zaten" diyor. "Şuan inanmıyorsun belki ama gidince göreceksin bitmeyeceğini" diyor. Güveniyorum ona da kendime de ama yine de korkutuyor beni uzaktan ilişki için söylenenler . Yapamazsınız edemezsiniz soğursunuz diyor çevrede herkes. Oysa deli gibi seviyoruz birbirimizi , çok.
Ayda 1-2 defa gideceğim hep zaten memlekete onun yanına , Tekirdağa. Kızın ailesi de biliyor benimle oldugunu , kardeşiyle falan da abi-kardeş durumundayız. Benim ailem biliyor kızı , ablamla tanıştırdım görüştük 2-3 defa falan. Ayrıca İzmir'i da onun için yazdım çünkü seneye izmir'e gelecek o da üniversiteye şanssızlık olmazsa. O yüzden yani bir amacımız da var. Uzun süreli bir ayrılık olmayacak 6-7 aylık bir ayrılık olacak sadece ve de her ay görüşeceğiz.
Sizce nasıl devam eder ilişki , ben bitmemesini istiyorum hiç. Zaten çok ciddi düşünüyoruz ikimizde. Öyle 1-2 aylık bir heves için biriyle çıkacak bir kız değil sevgilim. Eski bir çıktıgını sadece bir kere görmüş ve başka şehirlerdeymişler , tam 9 ay hiç görmeden beklemiş , üstelik çocuk herkesle canımlı hayatımlı konuşuyormuş facebookta falan.
Durum bu yani dostlar , sizin yorumunuz nedir bu ilişkinin geleceği için ?![]()