Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Uzak mesafeli ilişki

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Unhappy Uzak mesafeli ilişki

Öncelikle foruma aktif olarak dönmüş bulunmaktayım 13-14 aylık bir sürenin ardından.

Bu konu hakkında burada dostlara danışayım dedim bir.

Açıkçası bu konuda biraz morale de ihtiyacım var. Sevgilimle 2 aydır çıkıyoruz , utangaç birisi diyebilirim. Mesela yolda elini falan tutturmaz utandıgı için. Çok dürüst birisi. Kızsam bile karşılık vermez haklısın aşkım der. Yani anlayacağınız çok dürüst , düzgün bir kız.

Ama sorun şu , ben mezun oldum liseden ve 1 hafta sonra üni.ye başlıyorum İzmirde. Kız ise benden 1 yaş küçük , bu sene hazırlanacak sınava girecek yani seneye gidecek üni.ye.

Konuştuk bu konuyu defalarca , sevgilim hep "Mesafelerin önemi olmayacak benim için gideceğini bile bile başladım zaten" diyor. "Şuan inanmıyorsun belki ama gidince göreceksin bitmeyeceğini" diyor. Güveniyorum ona da kendime de ama yine de korkutuyor beni uzaktan ilişki için söylenenler . Yapamazsınız edemezsiniz soğursunuz diyor çevrede herkes. Oysa deli gibi seviyoruz birbirimizi , çok.

Ayda 1-2 defa gideceğim hep zaten memlekete onun yanına , Tekirdağa. Kızın ailesi de biliyor benimle oldugunu , kardeşiyle falan da abi-kardeş durumundayız. Benim ailem biliyor kızı , ablamla tanıştırdım görüştük 2-3 defa falan. Ayrıca İzmir'i da onun için yazdım çünkü seneye izmir'e gelecek o da üniversiteye şanssızlık olmazsa. O yüzden yani bir amacımız da var. Uzun süreli bir ayrılık olmayacak 6-7 aylık bir ayrılık olacak sadece ve de her ay görüşeceğiz.

Sizce nasıl devam eder ilişki , ben bitmemesini istiyorum hiç. Zaten çok ciddi düşünüyoruz ikimizde. Öyle 1-2 aylık bir heves için biriyle çıkacak bir kız değil sevgilim. Eski bir çıktıgını sadece bir kere görmüş ve başka şehirlerdeymişler , tam 9 ay hiç görmeden beklemiş , üstelik çocuk herkesle canımlı hayatımlı konuşuyormuş facebookta falan.

Durum bu yani dostlar , sizin yorumunuz nedir bu ilişkinin geleceği için ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşım herşeyimiz benzeşiyor senle.Bende şuan İzmir de okuyorum ve normalde kızda ben de tekirdağ da oturuyoruz.Kız ist da okuyor.Lise hazırlıktan beri çıkıyoruz yani 7 Sene oldu .Ayrı şehirlere gideli 3 sene oldu ve gayet sürdürebiliyoruz.Arada tabiki tartışmalar kavgalar olacak onlar ilişkinin tuzu biberidir eğer olmuyorsa bir sorun var demektir.Sadece tartışma çıktığı zaman çok fazla ilerletmeyip 2 nizden birinizin alttan alması lazım.Sakın uzak şehire gidiyoruz diye ayrılmayın emin ol bu ayrılıkta da bir hayır vardır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hay ne desem sana bilemiyorum ki . Ağzın bal yesin senin hemşo Ah yaaaaaa nasıl nasıl moral oldu şimdi bana varya

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok sevindim Aman diyim dikkat edin ilişkinize,işkiyi sona erdirmek çok olaydır önemli olan elinden geleni yapıp devam ettirebilmektir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aynı dertten muzdaripim bende. Kız arkdaşımı Denizli'de bırakıcam. O da mesafelerin önemi yok gelirsin filan diyor ama insanın içi içini yiyor işte. Gerçi senin durumun daha zor benim ki 300 km'Lik yol ama yine de kafam Denizli'de ve hiç bi yere gitmek istemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Benim de 500 km hocam , fark yok ya alt tarafı 2-3 saat daha fazla benim yolum Toplaşın dertleşelim bakalım bizim durumda olanlar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ben 700-800 filan sanıyodum hocam 500 bişey değilmiş

Bi de bu kızla 1,5 sene çıktık ayrıldık 7-8 ay şimdi yine birlikteyiz bi ayrılığı daha kaldıramam yani. Şırnak'da okusam bile 2 haftada bir gelmem gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Ben 700-800 filan sanıyodum hocam 500 bişey değilmiş

Bi de bu kızla 1,5 sene çıktık ayrıldık 7-8 ay şimdi yine birlikteyiz bi ayrılığı daha kaldıramam yani. Şırnak'da okusam bile 2 haftada bir gelmem gerek.
    Aha bir "2 haftada bir" ci daha çıktı benim gibi Benim de mutlaka 15'te bir Tekirdağ'a gitmem gerek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer deli gibi seviyorsan mesafenin önemi olmaz tabi ki. Hatta birbirinizi özlerseniz daha sıkı bağlanırsınız. Bence korkma dahada güven kendine. Hatta gurur duy bu durumla. Çünkü çok az bu durumda olanlar...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Aha bir "2 haftada bir" ci daha çıktı benim gibi Benim de mutlaka 15'te bir Tekirdağ'a gitmem gerek
    Otobüs şirketleri bayram edicek desene

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

birbirinizi çok seviyorsanız hiç birşey olmaz. 6-7 ay ayrılık kulağa çok gelebilir ama o kadar da çok değil.

ben de bu şekilde 3 yıl sürdürmek zorunda kalmıştım
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bende bu sabah 10 aydır aşık olduğum kişiyle sonunda ilişkiye başlayabildim. 1 hafta sonra o Kırklareli'ne ben Antalya'ya gideceğim. Aylarca bunu hayal ettikten sonra hemen yollarımızın ayrılacak olması beni fazlasıyla üzse bile bu durumu idare edebileceğimize dair inancım sonsuz. Belki çok klasik olacak ama gerçekten gönüller bir olduktan sonra gerisi kolay.

2 yıldır benim de var böyle bi ilişkim, ayrılık şuan için gözükmüyo ufukta, üniversitede de aynı problemi bende yaşayabilirim. Zor olsa gerek, Allah sabır versin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bende bu sabah 10 aydır aşık olduğum kişiyle sonunda ilişkiye başlayabildim. 1 hafta sonra o Kırklareli'ne ben Antalya'ya gideceğim. Aylarca bunu hayal ettikten sonra hemen yollarımızın ayrılacak olması beni fazlasıyla üzse bile bu durumu idare edebileceğimize dair inancım sonsuz. Belki çok klasik olacak ama gerçekten gönüller bir olduktan sonra gerisi kolay.
    Sen aşık olur muydun

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kısa ve net : 4 sene sadece telefonda geçti, 5 kere yüz yüze görüştük, şimdi evliyiz.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Kısa ve net : 4 sene sadece telefonda geçti, 5 kere yüz yüze görüştük, şimdi evliyiz.
    Oww. Harbi kısa ve net oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sen aşık olur muydun
    Tek kelime daha et ve sonuçlarına katlan.

Kısa ve net eksik sanki. Derdiniz neydi abi sizin?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim de 2 yıllık bir ilişkim var.Aynı ilde olmamıza rağmen sıkça görüşemiyoruz kız arkadaşımla.2 haftada bir falan oluyor.İnsanın uyuz babası olmasın.Lisede aynı okula gitmeyi planlıyorduk 1,5 puanla onun gittiği okulu kaçırdım.Her işte bir hayır var derlermiş.Şimdi önümüzde üniversite var.Aynı şanssızlığın olmaması için bu seneden çalışmaya başlıycam.Yoksa ha İstanbul'da okumuşum ha Erzurum'da farketmez bana (: İki taraf da birbirini sevdiği ve birbirine güvendiği sürece sorun yok.Sevgi ve güven olmadıkça hergün görüşseniz de o ilişki yürümez.Ama sevgi ve güven olunca ayda bir görüşseniz de o ilişki yürür.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlk görüşme öylesine olsa.İkincide söz olsa.Üçüncüde nişan.Dördüncüde ev için alışveriş.Beşinci düğün.Helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Tek kelime daha et ve sonuçlarına katlan.

Kısa ve net eksik sanki. Derdiniz neydi abi sizin?
    Birçok sebep var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben kız arkadaşımla Youtube'den ilginç bir şekilde tanıştım. Kendisi İstanbul'da ben Antalya. Isparta'da üniversite kazandım. Şubat tatilinde gittim yanına mesela, ya da 1-2 defa haftasonu gittim. Fedakarlık lazım bu tür ilişkilerde. En önemlisi güven. İkinizin birbirine güveni varsa sorun olmaz. Sabır gerekli. Şimdi ben İstanbul'a geçiş yaptım. İtü' de okuyorum. O da Sakarya Üniversitesini kazandı. Yine ayrıyız ama bu zedelemedi bizi. Şimdi daha kolay 2 saatlik mesafe var aramızda. İnsan kız arkadaşının, karısının değerini bilmeli yanında olmanın. Senin benim gibileri daha iyi bilir bunu. 4. senemize giriyoruz biz ve evliliğe doğru gidiyor hayırlısıyla. Size olan tavsiyem sabırlı olun ve güven duyun birbirinize. Güveninizi sarsacak bir şey yapmayın. Bu sayede sorun olacağını sanmıyorum
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Birçok sebep var.
    Birgün sen işteyken konuşalım bunu. Boş vaktin oluyor bolca. Ayrıca farkındasın dimi ilerde bu ilişki çocuğumuz olmadığı için zedelenirse tepene bineceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İlk görüşme öylesine olsa.İkincide söz olsa.Üçüncüde nişan.Dördüncüde ev için alışveriş.Beşinci düğün.Helal olsun
    İnsan birini sevdiğinde, tek düşüncesi sevdiğine açılmaktır. Bunun için de hep uygun zamanı bekler. Niyeti ciddiyse karşısındakini araştırır, soruşturur. Düşünce yapısına, yaşam tarzına bakar ve kendisiyle uyumunu ölçer ve değerlendirir. Ama nedense hep karşımızdakinden emin olmak için çabalar ve sadece onu araştırmakla yetiniriz. Peki kendimizden nasıl bu kadar emin olabiliyoruz? Sevgimizden, ciddiyetimizden ve daha birçok şeyden nasıl bu kadar eminiz ki sadece onu araştırmak için zaman harcıyoruz. Kendimizden emin olmak için sizce ne kadar zamana ihtiyaç var? Elbette yaşayıp görmeden kendimizi değerlendiremeyiz ama zamanın boşluğuna yayılmamış bir sevgi ciddiyetten uzaktır. İlk görüşte aşk yoktur, aşk onu daha görmeden başlar ve sevgimizden emin olmak için de daha onu görmeden sorgulamamız gereken şeyler vardır. Onu gördükten sonra da gerçekten seviyor muyum diye düşünmek gerekir ve bu da uzun zaman alacaktır. Size tavsiyem, sevdiğinizden emin olun, eğer eminseniz, "ne olursa olsun" vazgeçmeyin. Hiç kimse mükemmel değildir, önce kendimiz.

FV.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ahmet bu konuyu buraya açmışsın ama kimsenin olumsuz bi şey söylemesini bekleme bence, yani kimse çıkıp da demez "Ayrılırsınız olmaz o iş" diye.

Tüm kalbimle inanıyorum ki devam edersiniz mesafe önemli değil. Hatta 15'te bir Tekirdağ olayı da geçer zaten, ayda 1 defa hatta 2 ayda bir defa ziyaret edersin. Umarım hayırlısı olur bu arada.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Öncelikle bu yorumu başlığı açan kişiye göre yapmayacağım çünkü birinin ilişkisine müdehale etmek bize düşmez sadece kendi düşüncemi yazacağım.

Aşk ne duygudan ibaret nede fiziksel bir yakınlaşmadır, bence her ikisidedir. Kız arkadaşım beni fiziksel olarak kendinden uzak tutarsa elini bile tutturmarsa benim için yabancıdan farkı kalmaz. Çünkü yabancı birininde elini tutamıyorum onunda. Aşk hem fizikseldir hem duygusaldır. Bunlardan bir tanesi olmassa aşkta olmaz bana göre. Bu yüzden uzak mesafeli ilişkilerde hep sorun olur. Birde işin komik tarafı bu bahsettiğimiz nokta sadece bizim ülkemize mahsus. Ne Avrupa'da nede diğer ülkelerde böyle bir sorun yok. Bunun utangaçlıkla falanda alakası yok. Mesela bazı kızlar der ya elini tutarsın '' hayır daha erken, güvenmem lazım sana '' sanki evlenme teklif ettik ne saçma bir cevaptır harbiden. Neyse konuyu daha fazla saptırmayayım

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Teşekkür ederim 15 'te bir gitmeye çok kararlıyım şuanda , en azından şubat ayına kadar

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Öncelikle bu yorumu başlığı açan kişiye göre yapmayacağım çünkü birinin ilişkisine müdehale etmek bize düşmez sadece kendi düşüncemi yazacağım.

Aşk ne duygudan ibaret nede fiziksel bir yakınlaşmadır, bence her ikisidedir. Kız arkadaşım beni fiziksel olarak kendinden uzak tutarsa elini bile tutturmarsa benim için yabancıdan farkı kalmaz. Çünkü yabancı birininde elini tutamıyorum onunda. Aşk hem fizikseldir hem duygusaldır. Bunlardan bir tanesi olmassa aşkta olmaz bana göre. Bu yüzden uzak mesafeli ilişkilerde hep sorun olur. Birde işin komik tarafı bu bahsettiğimiz nokta sadece bizim ülkemize mahsus. Ne Avrupa'da nede diğer ülkelerde böyle bir sorun yok. Bunun utangaçlıkla falanda alakası yok. Mesela bazı kızlar der ya elini tutarsın '' hayır daha erken, güvenmem lazım sana '' sanki evlenme teklif ettik ne saçma bir cevaptır harbiden. Neyse konuyu daha fazla saptırmayayım
    Yok hocam o yüzden değil. Tanıdık biri görür de babasını kulağına gider falan diye

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu forumda böyle şeyler konuşacak mıydık.

Yukarıdaki bi cümle fazlalıktı, özelini çok anlatmaman daha iyi
    Editlemen ii olmuş, gördüğümde gülümsettin ama

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sizin yine iyi sevgiliniz, eşiniz sonuçta. Benim durum değişik biraz . Ben 1 senedir takip ediyorum sevdiğim kızı. 1 senedir araştırıyorum kızı, tanışmadığımız için muhabbet falanda açamıyorum. Böyle lak diye gidipte seni seviyorum demekte olmaz. Gittiği güzergahı araştırarak okulunu buldum, ismini sınıfını biliyorum ama oradan bi kişi bulamadım. Kaç aydır telefon numarasını bulmaya uğraşıyorum bulamadım, hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı yok, kaç kişi soktum araya tanıyan yok. Aslında öyle biri yok benim hayalgücüm coştu diye bile düşündüm. Sabahları aynı duraktan otobüs beklediğimiz için hemen hemen hergün görüyorum. Sırf ona bakıyorum bana doğru dönünce de gözlerinin içine bakıyorum o da bana bakıyor ama devamını getiremiyorum. Bi gün gidicem açılcam valla sapık muamalesi görmekten korkuyorum, linç ederler beni Bi de şöyle bi durum var aynı yaştayız ama ben hazırlık okuduğum için ondan bi sene daha fazla okucam lisede. Gittiği üniversiteyi öğrenip orayı yazmayı ciddi ciddi düşünüyorum, gidicem orda tanışcam, açılcam son çare olarak. Bu arada amma dolmuşum, bu konuyu bekliyomuşum resmen
    Last edited by E.Cartman : 11.Eylül.2011 at 00:55
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri