Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 13.04%
  • Berabere biter

12 52.17%
  • Beşiktaş kazanır

8 34.78%
1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: [1. Hafta] Eskişehirspor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezon başındaki maçlardan ve en son bu maçtan da anlaşılacağı üzere bu sene de yalanız.Yıllardır bize yaşattığın hüsranlar için teşekkürler Demirören...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sezon başındaki maçlardan ve en son bu maçtan da anlaşılacağı üzere bu sene de yalanız.Yıllardır bize yaşattığın hüsranlar için teşekkürler Demirören...
    Şemsi ben Demirören'le ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bu tamamen Carvalhal'ın takımı tanımaması ve taktiki bilgi eksikliğinden kaynaklandı bence. Sağ back ağladı maç boyunca. Toraman'ı sağ back oynatırsın hadi neyse ama sağ açığa sürmek ne demek? Bu adam hayatında kaç kere açığa gidip orta açmış? Orta açmasını bilmez, tekniği yok, top sürüşü adam gibi yok. Carvalhal benim için teknik direktör değil. Korktuğum ve beklediğimi gördüm maçta.

Ayrıca Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Nedenine gelirsek; adamlar çalışmış. Bizi kanatlarda oynatmadılar. Simao ve Quaresma'ya top yaptırmadılar. Aldıkları anda topa iki kişi birden bastı.

Fernandes'e gelince, harika oynadı harika toplar attı aslında ama öyle baskı yaptılar ki adama kötü göründü. Carvalhal o kadar yük bindirmiş ki o kadar görev vermiş ki adama, adam hangi biriyle uğraşacağını şaşırdı.

Kısacası Tayfur içerden çıkmazsa bizim bu sene ilk 5'e girmemiz zor. Play off'ları geçtim yani. Eskişehirspor'un bu sene yolu açık.Cidden hazırlanmışlar, çalışmışlar. İlk üçü zorlar diye düşünüyorum. Alper Potuğu özellikle çok beğendim.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri