Herkes isyanLarda![]()
Trabzonspor | Manchester United
LaigLeNoiR | Liverpool
CeNTeR_TR | Chelsea
Herkes isyanLarda![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Avrupa Süper kupa
Süper kupa maçında yine kornerlerden yedik ve 2-0 geri düştük bir anda.Sonra Bizim hernandez sahnedeydi ve kupayı kazandık.
3.hafta
Ligde 1 maçımız ertelendi.3. maçımız Wigan maçı olmuş oldu.Güzel oyun net skor.
Şampiyonlar ligi.
Guruptaki ilk maçı farklı kazandık.Kupaya iyi bir başlangıç yaptık.
Ligde Bolton'a karşı çok şanssızdık.
Maçın başında 2 atak oldu birisi frikikten yan toptan kafa golünü yedik diğerinde de kornerden kafa golü yedik. 2-0 oldu.
Zarzor 2-2 ye getirsekde maçı son dakikalarda Gerrard boş kaleye gol kaçırınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldık.
Uefa Avrupa liginde eleme turundaki rakibimiz Pilot klübümüz Genk oldu. 2 maçtada mağlup ederek gruplara kaldık.
Grubumuz; Schalke, Slavia Prag, B.Jerusalem
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyonlar Ligi Grup 1.Maç : Chelsea : 2 Villereal : 2
Sorunu bu maçta bulduk fakat geç bulduk 60 da taktikde ufak oynadık fakat Terry kendi kalesine atarak yıktı bizi ..
Premier Lig 5.Hafta : Chelsea : 2 Everton : 1
Tam rahat kazanıyorduk diyorduk ki korner golü gelince rahatımız kaçtı.Ama neyseki kazanmasını bildik ve 3 puanı aldık ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Mustafa CR'nin varlığı yeter, zaten skorlar müthiş baştan farkı açarsan Ronaldo'da formu bulur. AMR'den inside forward dene.
Gönlüm Chelsea,Aklım Manchester united diyor.![]()
Siz dusunedurun ben aradan kopup geleyim de.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Seninle yapacağımız maça kadar lider olabilirsin moruk ama ondan sonra yerimizi alırız![]()
ee hacılar, yok mu yeni gelişme?
Murat ev taşıyor o nedenle 2 gündür oynayamadık.Yarın geçe devam edebiliriz belki Murat yerleşirse.
SS'ler yok mu?
Bugun oldum tasinirken daha bilgisayarimi kuramadim. Allah izin verirse yarindan itibaren devam edecegiz kariyere...
Bekliyoruz .![]()
Dün Samsunspor maçı vardı netteki problemle ilgilenemedim![]()
Bugün ilk işim sorunu giderttirmek oldu ve benlik bir sıkıntı kalmadı..
Gerçi Muro'da dün evi taşıyordu artık bu gece duruma göre devam ederiz heralde![]()
Zenkeyi oynatmadı dünAma olsun onun yerine gelen sarı saçlı da hem hızlı hem güçlü fiziği çok iyi adını unuttum şimdi
![]()
4.Hafta
Ronaldo'nun gecesiydi.
Zenke zor forma şansı bulur bence de sakatlık olmazsa belki hiç bulamaz . Ama zenkeyi seviyordum ya![]()
Kariyer konusu burası arkadaşlar Samsunspor konusu değil![]()
Hmmm ok Teşekkürler.
Lig Kupası : Middlersbrough : 2 Chelsea : 3
Yedeklerimiz Kupaya galibiyetle başladı ..
Lig kupası
Maçı farklı kazandık.Ronaldoyu yanlışlıkla almışım maça oda güzel performansını devam ettirdi.2. yarı aldım oyundan..Rakip iki duran toptan gol attı.Lindegrand çok saçma sapan işler yapıyor sene sonu hatta devre arası bile gidebilir
İşler sarpa sarmaya başladık ligde üst üste 2.beraberliğimizi alırken Lig Kupasın'da da penaltılarla elendik.
![]()