SERIE A | İLK 10 HAFTA

1. HAFTA

Dişimize göre bir rakip olan Brescia'yı açılış maçında konuk ettik. Güzel futbolla oyunu rakip sahaya yıktık ve orta sahayı ele geçirip aratoplarla gol bulmaya çalıştık. 3-0 gibi farklı bir skorla Serie A'ya merhaba dedik..
2. HAFTA

Bu maçın kolay geçeceğini sanıyordum fakat hiç öyle olmadı. İlk 20 dakika tamamen Cesena kontrolünde geçti. Daha sonra alanı daraltıp topa sahip olmaya çalıştık ve çok geçmeden öne geçtik. Daha sonra maçı diken üstünde götürsekte ilerleyen dakikalarda kullandığımız bir serbest vuruşta Zaccardo topu iyi bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve 2-0'lık skorla 2. galibiyetimizi aldık.
3. HAFTA

Yazık, valla yazık billa yazık. 92 dakika bizim kontrolümüzde geçti fakat önce Crespo'nun ardından Bojinov'un kazmalıklarıyla kafamda tel kalmadı. 93. dakikada ise Rakitsky kornerde kafayla topu ağlara gönderdi.
4. HAFTA

Ligin ilk haftasında yaptığımız gibi ortadan toplarla sonuca gitmeye çalıştık ve başardık. Rahat bir oyunla puanımızı 9'a çıkardık.
5. HAFTA

Bari ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlikle lige başlamıştı ve biz onlara dur dedik. Böylece liderliği 1 haftalığınada olsa almış olduk.
6. HAFTA

Dişimize göre bir rakip olan Catania'ya konuk olduk. Taktiksel anlamda bir kaç şey denedim ve ofans olarak daha üretken bir maç çıkarsakta, savunmada verdiğimiz yer yer boşluklar bize -2 gol olarak geri döndü. İyi formumuz devam etti.
7. HAFTA

Açıkçası bu maçtan umutluydum. Lig sonuncusu ile karşı karşıya geldik. Fakat gel gör ki oyunda sürekli dibe demir vurmuş ekipler Barça kesiliyor bir şey yapamıyorsun. Bu maçta galibiyeti hak etmedik tamam. Fakat mağlubiyeti de hak etmediğimiz belli oluyordu oyunumuzdan.
8. HAFTA

Maçın Roma hakimiyetiyle geçeceğini biliyordum öyle de oldu. Boriello'nun golü tamamen saçmalıktı. Bariz şekilde ofsayttan gol yedik. Maçtan sonra yaptığım itiraz sonrası federasyonun sessiz kalması da kafaları karıştırdı. Mexes'in golünü nasıl attığını söylememe gerek yok sanırım...
9. HAFTA

Onlar attı biz kovaladık, onlar attı biz kovaladık, onlar attı biz kovaladık... 4. golüde atıyorduk ama Emidio Morganti beyefendiler pozisyonun bitmesini beklemedi ve bizi 2 puandan etti.
İşte o pozisyon.

10. HAFTA

En çok çekindiğim iki deplasmandan biriydi Palermo deplasmanı. Maça hızlı başlayıp üstüne yatmayı hedefliyordum ve hızlı başlayıp golü bulduk. Fakat önce Pajtim Kasami 35 metreden fizik kurallarına aykırı bir gol attı, ardından Amr Zaki kornerden gelen topa kafa vurarak Palermo'ya galibiyeti getirdi.
...::: İLK 10 HAFTA DEĞERLENDİRMESİ :::...

Özetlemek gerekirse ilk 6 haftada küme hattını işgal etmesini beklediğimiz rakiplerle karşılaşırken, diğer 4 haftada şampiyonluk adaylarıyla oynadık. Bu zorlu 10 haftada fikstürün dengesizliği bizim son 4 haftada galibiyet alamamızı sağladı ve takımda moraller alt üst oldu
10. hafta sonunda beklentilerin aksine 6. sırada yer alıyoruz. Hem de son 4 maçtan 1 galibiyet almamıza rağmen

İlk yarının son 9 haftasında ortalama zorlukta bir fikstürümüz var. Bu 9 haftadan minimum 11-12 puan hedefliyorum.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
10.Haftada ayağı kırılır onun

Valla nazar değdi adama 4. haftadan 9. haftaya kadar gol atamadı
Sezon sonunda elden çıkarıp Amauri'yi göndericem zaten. 2. sezon bol bol şans bulacak Bojinov.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
Başarılar Endop. Bugün Juve'ye yenilince benim de içimden geçti bir ara Parma.
Quote Originally Posted by Ümit View Post

Ben genelde Master League'de oynarım Parma'yla. STSL olmadığı için ve sarı-lacivert renklerinden ötürü
Bi kerede şansımızı FM'de denyeelim.

Quote Originally Posted by partizanlion View Post
Başarılar, Parma'yı eski günlerine döndürmen dileğiyle..

En yakın zamanda döndürücez inşallah