20 puanla şu an aramızda 1. durumdayımDünya çapında ise 19.yum
20 puanla şu an aramızda 1. durumdayımDünya çapında ise 19.yum
9 puan yapmışımSon maçım da 4 puan alayım da moralim yükselsin
![]()
Skor tahminlerini nereden yapıyoruz?
Newcastle maçından 4 puan alamazsak işimiz iş. 7 puandayızQPR 0-1 Newcastle dedim maç sonucuna.
ManCity-Wigan 3-0
Sunderland-Chelsea 1-2
Wolves-Tottenham 0-2 doğru bildiğim maç skorları olmuş.
İlk hafta 15puanla kendi aramızda 5., genelde 190.yım şu anda.
QPR 1-3 Newcastle demişim.
Fulham-Blackburn skorunuda bilerek 18 puana yükseldim.Bugün Newcastle 2-0 yenerse 22 puan iyidir![]()
Aramızda 18.yim dünyada nereye bakıyoruz ?![]()
Bende başvurumu yaptımSezon başlamış geç kaldık ama son karşılaşmaya yetişmişim
Nivkesıl'dan 2 gollü bir galibiye bekliyorum
![]()
Olduk üye![]()
Bu hafta çok sürprizler oldu.Anca 1 puan alabilmişim oynanan maçlardan.
Aynen bendeSadece Arsenal maçından 1 puan geldi. Onun dışında tüm maçlarda çarpı işareti
Bende 3 puan tabi daha maçlar bitmedi. Bu ligin uzmanı olmuşum![]()
Acayip sürpriz skorlar çıktı ilk 6 maçta sadece 1 puan aldım![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Geçen hafta 10 maçta 16 puan bu hafta 6 maçta 0 puan.İyiyiz iyi![]()
eto'o bitmiş.
Dün çok sürpriz oldu sadece Newcastle maçının skorunu bilmişim 4 puan...Birde Everton yener demiştim skoru bilememişim ordanda 1 puan geldi![]()
Bügünkü 4 maçın 3'ü bitti ordan da puan alamadık bu hafta 9 maç 1 puanla etkili bir şekilde gidiyoruz![]()
Son maç Manu - Chelsea 3-1 tahmin etmiştim skor 3-1 şuan ama bakalım öyle biter mi.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Everton 4 - 1 yener demişim 3-1 yenmiş en yakın tahminim bu 9 maçta ancak 3 puanımız var![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
6 puanla kapattık haftayı![]()
Manu maçının skorunu 1 golle kaçırdık tüh...6 Puanla kapatabildik haftayı..
10 puanla kapattım bu haftayı. Çoğu sonucum doğru değil, moralimi bozdu o![]()
Bende 4 puan aldım bu haftadan, olmadı. EPL çok bozdu, öyle böyle değil baya bozdu.
Screw you guys, I'm goin' home
bu hafta A.Villa-Newcastle skorunu ve Manu-Che, Sun-Stoke tarafını doğru bildiğim için 6 puan alabildim. 21puanla 3.sıraya çıkmışım TSİ liginde![]()
8 maç sonuçlandı henüz ve 4 tane doğru tahminim var bunların 3'ünün de skorunu bilmişim
Chelsea 4-1 Swansea
Liverpool 2-1 Wolves
Wigan 1-2 Tottenham
Öte yandan City galibiyetini bildik ama skoru bilemedik.
Newcastle 1-3 Blackburn demişim ama Newcastle 3-1 Blackburn bitmiş maçhenüz 13 puanım var 2 maçımız eksik QPR maçına 2-2 Norwich maçına da 1-1 tahmin etmiştik bakalım ne olacak 29 puanla 4.sıraya kadar çıkmışım ligde.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
8'de 6 yapmışım Laiglenoir gibi bende 1-3 demişim ama 3-1 bitmiş maç.QPR maçına 2-2 Norwich maçına da 3-1 demişim.Toplamda 27 puan toplamışım bakalım o iki maçıda bilirsem süper olcak
Bu arada Mustafa Abi 4 maçın skorunu bilmiş direk![]()
eto'o bitmiş.
Şuana kadar 4 maçın skorunu bilmişim. 4 Maçında kimin yenecegini bilmişim. Toplamda bu hafta 20 puan toplamışım. Son maç yarın.
6 maçı doğru bilmişim.Sadece 1 tanesinin skoru doğru ve 9 puan almışım (:
Bu hafta oynanan 9 maçın 8ini doğru tahmin etmişim.Bilemediğim tek maç Stoke - ManU maçı.
Arsenal - Bolton, Liverpool - Wolwerhamptom ve QPR - Aston Villa maçlarının skorlarını bilmişim.
Geçen hafta tahmin yapmayı unutmasam belki liderdim. 17 puan toplamışım bu hafta.
Sunderland - Norwich'i 2-1 yenerse haftayı 21 puanla lider kapatıcam.
![]()
I'm back...