Sayfa 55 / 447 İlkİlk ... 545535455565765105155 ... SonSon
1,621 ile 1,650 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

RESMİ: Bienvenu 15, Ziegler 3 numaralı formayla sahaya çıkacak, Everton’dan 1 yıl daha kiralanan Yobo ise 6 numaralı formayı giyecek.

RESMİ: Sezer 8, Orhan 67, Serdar 53 numaralı, 95 doğumlu genç futbolcu Recep Niyaz ise 95 numaralı formayı giyecek.

RESMİ: Geçen sezon 11 numaralı formayı giyen Stoch bu sezon 9, 21 numaralı formayı giyen Selçuk ise 62 numarayla sahaya çıkacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Stoch'la 9'un ne alakası var anlamadım Semih 9'u giyseydi keşke.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bu sene Recep forma şansı bulur diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler, Recep'ten ne bekliyoruz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bienvenu minimum forma numarası kadar atsa yeterlidir bu sezon tabi play off öncesi.Niang 14 attı geçen sezon diye biliyorum.Aynı zamanda internetspor'da okuduğum habere göre Platini yine açıklama yapmış, bu sefer açıklamasının özeti --fenerbahçe bu sezon şampiyon olup daha önceki bir sezon için küme düşürülürse dahi bizi bağlayan bir şey olmaz,fenerbahçeyi şampiyonlar ligine alırız.-
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Recep Niyaz'ın yeteneğinin yanı sıra karakterini,ne kadar düzgün bir çocuk olduğunu da övüyorlar.Aykut Hoca bu sezon muhakkak şans verecektir Recep'e bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Berk var bir de geçen sakaryaspor maçında sanırım oyuna girmişlerdi sonradan.Berk'i daha çok beğenmiştim Recep'e kıyasla, hatta Berk'i cidden beğenmiştim,olmuş o çocuk.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Berk'i bende 1 kez izledim cidden olmuş o çocuk.Rotasyon oyuncu sıfatına yükselmiş bence bu yaşında.Önümüzdeki bir kaç yıl içinde inşallah 11 in değişmezi olur.Hızlı ve güçlü.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Recep Niyaz gerçekten çok yetenekli çocuk,teknik olarak muazzam. Oyuncu geçme konusunda da doğuştan gelen bir yeteneği var fakat fiziksel olarak zayıf. Benim en sonz izlediğimde edindiğim izlenim bu yöndeydi. Alex'i 2-3 yıla yedekler,sonrasında ilk 11'e monte edilebilir bence.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Ya ben Recep'i bir maçta izlemiştim ama hangi maçtı hatırlamıyorum çok beğenmiştim. Tabi yaşına göre. Kumaş sağlam. Geçen sene Gökay monte edildi takıma, umarım bu sene de Berk,Recep,Hasan gibi oyuncular monte edilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

recep niyaz'ın yeteneğinden çok karakterini beğenip, övüyorlar. bu kendisi için artıdır.

95 doğumlu. kendisini ispatlayabilmesi için önünde en az 5 yıl var. bunu hem kendisi, hem de aykut hoca iyi değerlendirecektir.

berk elitez bu takımın artık 3. forveti. aykut hoca güvenmese bir forvet transferi daha yapılırdı ama belli ki güveniyor.

antrenmanlardan izlediğim kadarıyla hasan erbey de ciddi ciddi geliyor. sağbek ve stoper için gelecekte daha iyi olup as oyuncu olmasını bekliyorum. şimdilik rotasyon.

gökay iravul'u ise konuşmaya zaten gerek yok.

bunların yanısıra, yakında mehmet topçu, beykan şimşek ve ibrahim serdar'ı da bol bol konuşacağız.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

35 bin kombinenin hepsi satılmış. şahane bir taraftarımız var.

diğer taraftan,

galatasaray, bursa, trabzon ve beşiktaş'ın toplam kombineleri 31 bin imiş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

diğer taraftan,

Daha da konuşmaya gerek yok...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

diğer taraftan,

Burda bir hata var. Galatasaray geçen sene 1.5 senelik olarak 24 bin kombine sattı. Bu yaz da toplamda 1 senelik olarak 16 bin tane daha satıldı. Bilgiyi nereden veya kimden aldıysanız yanlış bilgi almışsınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu durumda olmamızın getireceği en büyük avantajların başında, genç oyunculara tanınan oyun sürelerinin dahada büyüyecek olmasıdır. İkinci olarak ise Aykut hocanın bu takımda olması ve alt yapıdan gelenlerin en azından artık piştiği zaman takımda oynayabileceğini bilerek kendini geliştirmesidir. Berk veya Recep veya Hasan kim olursa olsun yaş ve ismine bakmaksızın yenetekli gördüğü her oyuncuyu gerekli şekilde takıma hazırlayabilir hocamız. Alt yapıdaki yabancı adamda iyi çalıştırıyor demekki gençleri...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yetenekli oyuncu çıkarma konusunda ülkemizde pek sıkıntı çekmiyoruz, genç takımlarımızın kazandığı başarılar da buna paralel örnekler. Bu oyuncuların A takımı seviyesine çıkması, çıktığında devamlılığı sağlaması ve karakterini oturtabilmesi bizim en büyük sorunlarımızdan.

Okan Alkan'ı biliyoruz, Aykut Kocaman ona güvenip şans vermişti, verdiği şansları da gayet iyi kullanmıştı. Sonrasında bazı dedikodular duyduk, şimdi kiralık gönderildi. Eğer bu oyuncuyu biz her anlamda yetiştirebilseydik, belki de sezon sonu Gökhan'ı satıp bu sezon gönül rahatlığıyla Okan'ı izliyor olabilirdik.

Yetenekli çok sayıda genç oyuncu altyapıdan geliyor. Gökay mesela Okan gibi olmadı, bu gelecek gençlerimiz de, sadece fiziksel yetenek olarak iyi olmamaları gerekiyor, karakterleri de bu seviyede futbol oynamaya müsait olmalı. Bize şans tanınmıyor diyerek kimse mızmızlanamaz artık takımın başında Aykut Kocaman varken, o nedenle kendilerini geliştirmek için her anlamda çalışmalılar. Bu sık maç trafinde hayli forma şansı bulacaklar, eminim.

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Burda bir hata var. Galatasaray geçen sene 1.5 senelik olarak 24 bin kombine sattı. Bu yaz da toplamda 1 senelik olarak 16 bin tane daha satıldı. Bilgiyi nereden veya kimden aldıysanız yanlış bilgi almışsınız.
    iyi de galatasaray'ın burada 1.5 senelik sattığı kombineyi Fenerbahçe'nin 1 senelik kombineleriyle karşılaştırmanız mantıklı değilki.biri 1 yıl+17 maç,diğeri sadece 1 yıl.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gecen sene kombineler 1.5 senelik olarak satildi amac bu sezondu zaten oradaki. Kampanya gibi. Ondan faydalanamayanlar sadece bu sene icin olan kombineyi aldilar. Bu neden kiyaslanmasin ki?

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Gecen sene kombineler 1.5 senelik olarak satildi amac bu sezondu zaten oradaki. Kampanya gibi. Ondan faydalanamayanlar sadece bu sene icin olan kombineyi aldilar. Bu neden kiyaslanmasin ki?
    Anlatmışım yukarıda ama pek açık olmamış sanırım.

Galatasaray'ın 1.5 senelik sattığı 24 bin kombineye 1.5 futbol sezonu dahil oluyor.Ekstradan yarım sezon daha var.Dediğiniz gibi kampanya olduğu için satılan kombine sayısını da bu yükseltiyor.Fakat Fenerbahçe 1 senelik sattığı kombine 35 bini buluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben sizinle rakamsal veri paylasiyorum. Gecen yilin ortasidan beri GS'in zerre iddiasinin olmadigini tum Turkiye biliyordu kombine alanlar da zaten bu sene icin aldi. Neyse bunun sizin onemi yok. Nasil bir hesaplamayla 31 bin kombine denmia bilmiyorum ama tamam FB daha cok satmis o mantiga gore.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kombine sayıları konusunda gs'li arkadaşa hak veriyorum.1.5 senelik kombine satmasalardı geçen yıl, bu sene 30 civarında olurlardı onlarda.Yeni stad ve takımın tamamen değişmesi,fatih hoca gibi faktörlerle.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

diğer taraftan,

Basının şişirmesi tamamen. Bunu resmi olarak kanıtlarsanız özür dilerim ama kesinlikle inanmıyorum gerçek olduğuna. Fenerbahçe'nin kombine satışı harika ona lafımız yok da haber balon.

Dip not: Galatasaray zaten Fenerbahçe ile aynı stat kapasitesi olmasına rağmen 35000 kombine satışa çıkarmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe geçen sezon ligin en iyi ve en dengeli kadrosuna sahipti, açık ara hem de. Bu sezon şike soruşturmasına kadar ki süreçte eksik bölgelerine yurt içinden yerli takviyesi yaparak transfer dönemine iyi başladılar. Eldeki verim alınamayan oyunculardan kurtulmaları ise ayrı bir artı oldu. Soruşturma ile birlikte geçen süreçteki onlarca sıkıntıya rağmen, ligin en iyi kadrosu hala Fenerbahçe'de. Her bölgesinde, en az iki alternatifli kaliteli bir kadro kuruldu. Ziegler, Bienvenu, takıma alışmış durumda olan Yobo oldukça iyi transferler. Giden yabancılar Santos, Lugano ve Niang gelen oyunculardan bir kademe üstte lakin süreç göz önüne alınınca bu geçiş dönemi muazzam yönetildi bence. Son bir kaç günde gelen bu transferlerde emeği geçen herkese teşekkür etmeli Fenerbahçe taraftarı. Sözün özü, koyu bir Galatasaraylı olmama rağmen objektif bakınca, bir çok soruna rağmen yine en büyük şampiyonluk adayı bana göre Fenerbahçe. Tabii içinde bulunduğumuz kaos liginde şampiyon olmak ne derece önemli, bu da kocaman bir soru işareti.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ne derece itibar edilir bilmem ama Transfermarkt'de ligin en değerli kadrosu hala Fenerbahçe'nin.

Burak'ın dediği gibi yönetim bunca sıkıntıya rağmen kadro konusunda fazlasıyla iyi işler yaptı. Ben açıkcası transfer beklemiyordum bu durumda. İstemiyordum da transfer yapılmasını.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Belki normal şartlarda olsa tamam şampiyonluk adayları içerisinde en iddialı 2-3 takımdan biri bizdik derdim ama mantıken bakınca futbolcuların kafası nerede olacak, niye oynayacaklar bunları düşününce çokda şansımızıın olduğunu düşünmüyorum. Ama öte yandan hırs yapıpta daha çok mücadele ile birşeyler yaparlarsada bilemem...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Belki normal şartlarda olsa tamam şampiyonluk adayları içerisinde en iddialı 2-3 takımdan biri bizdik derdim ama mantıken bakınca futbolcuların kafası nerede olacak, niye oynayacaklar bunları düşününce çokda şansımızıın olduğunu düşünmüyorum. Ama öte yandan hırs yapıpta daha çok mücadele ile birşeyler yaparlarsada bilemem...
    Galatasaray'ın para sıkıntısı çektiği dönemindeki motivasyon ve sonrasında gelen şampiyonlukta yıla benzeyebilir bu sene. Bu süreçteki yaşananlar sahaya hırs, azim ve istek olarak yansıyabilir. Zorluklar, kenetlenme duygusunu arttırır.

Başkanımız Aziz Yıldırım,Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ve Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularına bir mektup gönderdi

"Sevgili Aykut Kocaman,değerli arkadaşlar,sevgili Fenerbahçeli futbolcu kardeşlerim,değerli evlatlarım;
    Yeni sezon öncesinde sizlere başarılar dilemek ve bazı düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.
    Tarihin tanıklık ettiği en zorlu, en çekişmeli futbol sezonlarından bir tanesini alnınızın akıyla şampiyon olarak tamamladınız.
    Tüm önemli rakiplerinizi son dakikaya kadar gidip gelen,nefes kesen maçların ardından yeşil sahada mağlup ettiniz.
    Dünya Futbol Tarihinde eşine ender rastlanan bir şekilde,beş yılda iki kere son maçlarda kaçırdığımız şampiyonlukların ardından,yine son saniyesine kadar büyük çekişmeye sahne olan son maçımızın son düdüğüyle birlikte şampiyon olarak,tüm camiamızı sevince boğdunuz.
    Sizlerle gurur duyuyoruz.
    Golleriyle asistleriyle olduğu kadar saha dışındaki davranışlarıyla örnek bir kaptan olan sevgili Alex’ten,Aykut hocamızın kendisine şans verdiği zamanlarda, yüzündeki "heyecanlı tebessümüyle" görevini yerine getirmeye çalışan Gökay kardeşinize kadar,tek tek,hepinizle gurur duyuyoruz.
    Sevgili hocamız Aykut Kocaman ile ve ekibiyle gurur duyuyoruz.
    taraflı tarafsız herkesin şahit olduğu, tüm spor camiasının, tribünleri dolduran on binlerin gözleri önünde gerçekleşen şampiyonluğumuzun ardından, hiç hak etmediğimiz bir süreci hep birlikte yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz.
    Şunu çok iyi biliyorum ki,şampiyonluğunuza,emeğinize göz dikenler sizleri kalbinizden yaraladı.
    Sahada kazandığınızı başka yerlerde geri almaya çalışanlara karşı sessiz bir isyan içindesiniz.
    Kırgınlığınız,kızgınlığınız belki de yıllarca hiç geçmeyecek.
    Ama şunu da biliyorum:Sizler Fenerbahçe’nin futbolcularısınız.
    Şartlar ne olursa olsun;yine çubuklu formalarınızı giyecek,yine mabedimize çıkacak,yine milyonları sevindirecek,yine hepimizi sokağa dökeceksiniz.
    Mazinizde bir tarih yattığını unutmayın ve hiç merak etmeyin; emeğimizi ve sahada ortaya koyduğumuz mücadeleyi görmeyenler bu soruşturmanın sonunda tüm camiamızdan ve sizlerden özür dileyecektir.
    Fenerbahçelilik bir sevdadır…
    Ve bu sevda dünya var oldukça devam edecektir.Sizlere bir kez daha başarılar diliyor, alınlarınızdan öpüyorum.
    AZİZ YILDIRIM
    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Orhan Şam sakatlanmış.İki hafta takımdan uzak kalacakmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TSYD bizi boykot etmiyor muydu ? Shakhtar maçında çıkan olaylar nedeniyle bizim evimizde yapacağımız ilk maça gelmeyeceklerdi ama bu maçta spor basını basın tribününde yerini aldı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    TSYD bizi boykot etmiyor muydu ? Shakhtar maçında çıkan olaylar nedeniyle bizim evimizde yapacağımız ilk maça gelmeyeceklerdi ama bu maçta spor basını basın tribününde yerini aldı.
    Taraftar yok, ondan rahatlar. 3 hafta sonra görürüz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

valla bienvenu'den niang, ziegler'den santos olmalarını beklersek daha çok bekleriz.

Mesaj Yetkileri