maçla ilgili olarak, caner'in pozisyonu içerdeydi ve penaltı gibi geldi bana.
diğer yandan, 11 günde yapacağımız 4 maçın ilkini atlattık. umarım diğerlerini de sağsalim atlatırız.
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Orduspor kazanır
maçla ilgili olarak, caner'in pozisyonu içerdeydi ve penaltı gibi geldi bana.
diğer yandan, 11 günde yapacağımız 4 maçın ilkini atlattık. umarım diğerlerini de sağsalim atlatırız.
(/s)
Ben de Canerin pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüyorum.Yunus Yıldırım şaşırtmadı açıkcası es geçtiği bu pozisyonla.
Haftaya Gaziantep maçı daha zorlu olacak.Emre ve Gökhan Gönül'ün takıma dönmesi fark yaratacaktır,şu ilk 4-5 haftayı kazasız belasız atlatalım da bir.
Güzel maç oldu desek pek doğru olmaz. Ama şartlar göz önünde bulundurulduğunda kötü oyunun mazereti vardı. Kilit oyuncuların sakatlığı, seyircisiz olması, haftanın son maçı olması gibi sebepler bizim adımıza olumsuzdu. Mehmet'in güzel pası, Semih'in bencilce davranmayıp Cristian'a bırakması bizim için 3 puanlı güzel bir başlangıcı beraberinde getirdi.
Stat dışından stat içindeymişçesine destekleyen taraftarlar muhteşemdi. Radyoda ses nasıldı bilmiyorum ama herhalde maçın seyircisiz olduğunu bilmeyen insanlar maçı seyircili zannetmiştir. Helal olsun stat çevresini dolduran tüm taraftarlara.
Alex yaşlanmama formülünü bulmuş olsa gerek. Seneler ilerledikçe kalitesinde, fiziğinde, oyundaki ağırlığında en ufak bir düşüş yok. Röveşotası da baya güzeldi.
Başkana tişörtlü destek güzel düşünülmüş. Her maç devam ettirilmeli.
Son olaylardan sonra futbolu eskisi kadar keyifle izleyemem diyordum ama sarı lacivert çubuklu yer yerinden oynasa yine kendisini büyük bir heyecanla izletiyor.
Takımımıza tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şampiyon sezonu galibiyetle açtı, 19'da 18 yaptık ve içeride üst üste gol yemediğimiz 10'uncu maçımız oldu.
Eksikler sebebiyle pek keyif veren mücadele olmasa da, Fenerbahçe'nin maç yapıyor olması beni hep heyecanlandırır ve keyiflendirir.
Seyircisiz maç olmasına rağman üstün desteğiyle takımı yalnız bırakmayan, Saraçoğlu'nu yine inleten taraftara da çok teşekkürler. Seyircili maçta stadın atmosferi nasıl olacak düşünemiyorum.
14 günde 4 maç yapacak takımımız, sorgulamıyorum, hala Fenerbahçeli federasyon diyenler çıkacaktır, herkes görmek istediği şekilde görür çünkü. Bu kısa sürede yapılacak 4 maçı kayıpsız atlatabilirsek, eksiklerin de katılımı, yenilerin uyumuyla çok daha iyi duruma geliriz, geçen sene yakaladığımız seriyi sürdürürüz.
Yine kazanınca N.Özdemir'in açıklamaları, taraftarın stada sesinin gelmesi gibi saçma şeyler konuşulmaya başlanmış ilk haftadan. Ama önemli değil bizim için. Maçı kazanmamız önemliydi. Stad dışındaki binlerce taraftarımız takımı sanki içerdeymişçesine desteklediler. Daha öncede böyle birşey olmuştu.
Dün Lig TV'de birşey ortaya atıldı. Seyircisiz maçlar yerine sadece bayanlara açılsın stad dedi Denizli bencede çok güzel bir fikir bu. Hiç tadı olmuyor maçın.
Maça gelince kötü oynadık, maç tempomuz yok, eksiklerimiz çok takımın havası bozuk, moraller düşük en önemlisi ligin sonunda ne olacağını bilmiyoruz. Buna rağmen lige kazanarak başlamak önemliydi. Ligin başlarından ne kadar az puan kaybedersek sonlara doğru o kadar avantajlı oluruz. Dün kazanmamızın rakiplerle puan farkını açmak adına değil, kendi özgüvenimizi bulmak adına daha önemli olduğunu Aykut hoca ile aynı şekilde düşünmekteyim. Yalnız savunmamızı beğenmedim. Selçuk Şahin uyurgezer gibiydi sürekli... Hatta bir pozsiyonda kalemizde top ayağına çarpıp kornere gitti. Kalenin önünde olsaydı gol olabilirdi bile. Orduspor'da Fatih Tekke tüm atakları bitirdi resmen. Biraz adam gibi birtakım olsa bizi yenerdi bana göre. Cuma'ya kadar en kötü Gökhan'ın gelmesi lazım. Emre 1 hafta daha sürebilir sakatlığım dedi, o Manisa maçına anca hazır olur gibi geliyor o açıklamaya göre ancak doktorumuz çok üst düzey bellide olmaz onun işi. Taktikte olabilir tabi. Aykut Hocadan daha cesur olmasını beklerdim bu maçta. İleride az olmamız nedeniyle tüm toplarımız etkisiz hale getirildi. Son 15-20 dakika kala Alex çıkmalıydı çünkü hem yoruldu hemde Alex'i kilitlediler. Stoch girebilirdi yerine. Böylece Alex kadar dikkat edilmezdi ve daha diri bir adam olurdu. Selçuk'un yerine Gökay hertürlü garanti oynar çünkü Selçuk'un yaptığı hiç birşey yok. Son dakikalarda neredeyse 9 kişi oynadık. Buna rağmen bizde kim maçın adamıydı denilirse bir çok pozisyonu kapatan Yobo olabilirdi. Orduspor'da ve maçın genelinde ise Culio kesinlikle öndeydi...
Ayrıca Caner'e yapılan hareket penaltıydı bana göre. Rakibin topla alakası kalmadı ve tamamiyle rakibi engellemek için yaptı o hareketi...:
![]()
Last edited by SAİT71 : 13.Eylül.2011 at 15:09
İyi oynamadık ama 3 puanı bir şekilde aldık Orduspor bence ligde kalır ama Tekke ile yürümez o belli Culio bu takımda bence sezon boyu ön plana çıkan adam olur rahat bir takıma geldi çünkü GS'deki gibi bir baskı yok üstünde rahatlık olunca iyi oynuyo.Bize gelince vasat oynadık ama bu galibiyetle,eksiklerin gelmesiyle bir de özgüvenle iyi takım olabiliriz.
Nihat Özdemir'in konuşması anlaşılmazdı gerçekten. Kardeşim biz taraftar olarak niye diğer takımları doyuralım. LigTv'leri iptal ediyoruz ama diğer taraftan senin LigTv'den aldığın paradan kat kat daha fazlasını Fenerium,Taraftar Kart vs. üzerinden kazandırıyoruz,halen de kazandırmaya da çalışıyoruz.
Last edited by ForsakeN : 13.Eylül.2011 at 17:02
Bazen iyi oynamadan da kazanmanız gerekir büyük takım olarak.Dün Fenerbahçe bunu yaptı.Orduspor ' u beğendim açıkcası.Takım oturursa geçen seneki Karabükspor gibi olurlar.Ki lig başlamadan önce de böyle düşünüyordum.Gayet iyi kadro kurdular.
Fenerbahçeye gelince ; çok eksiğimiz vardı öncelikle bu bizi baya etkilemiş görünüyor.Bekir sağ bek olmuyor bunu hala anlayamadık , Okan oynasın Bekir oynayacağına.Neyse , Bilica korkulan şeyler yapmadı Yobo çok iyiydi.Ziegler heyecanlı geldi bana seyircisiz maç olmasına rağmen.İki ön libero oynadık ve Emre olmayınca çok zorlandık oyun kurmakta.Dia fazla etkili olamadı ama oynaması önemli.Alex ' e diyecek söz bulamıyorum hala mükemmel bi futbolcu kendine çok iyi baktığı belli ilerleyen yaşına rağmen birşey kaybetmedi yeteneğinden.Semih harika bir gol atıyordu çıkmadan önce.Bienvenu hazır değil kendini gösteremedi ama pişecektir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ordu yeni bir takım olarak iyi bir futbol ortaya koydu. Bu sene orta sıralarda bitirecektir bence. Bu maçtan sonra tekrar anladım ki Culio'yu göndermemeliydik.
İyi oynayamadık fakat bu zor günlerde,3 as futbolcumuz sakatken kazanabilmemiz güzel.Maç beklediğimden zor geçti Orduspor orta sahada çok iyi yer tutarak pas trafiğimizi engelledi.Tabi bunda biraz Selçuk ve Cristian'ın sırtı dönük topu alıp öne oynama konusunda sıkıntısı olmasınında önemli bir rolü var.Bu görevi Emre olmayınca yapacak kimse yok maalesef.Belki Sezer yapabilirdi o da forma şansı bulamadı.
Bu maçta eleştirmek pek doğru olmaz ligin ilk maçı zamanla daha iyi olacaktır takım.Tebrikler takımımıza ve teşekkürler büyük taraftarımıza.
Bu sezonun en büyük şampiyonluk adayını fenerbahlçe olarak düşünüyorum...hele pazar günü bizimkilerin saçma sapan oyununu izledikten sonra daha da kuvvetlendi bu düşüncem...Fenerbahçeliler sahada ''takım'' gördükleri için mutlu olmalıdırlar bence...hem giden kemik oyuncular hem dikine mükemmel oynayan 2 oyuncu yok sahada...buna rağmen yardımlaşma takım ruhu sahaya yansıyor...
benim bu seneki en büyük şampiyonluk adayım fenerbahçe...
orduspor ise kaliteli bi takım kurmuş...mersin idman yurdu ile beraber ilk 10da bitirirler bu sene bence...