1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Stoke City Menajeri: "Rakiplerimiz Avrupan'dan değil"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Stoke City Menajeri: "Rakiplerimiz Avrupan'dan değil"

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Stoke City'nin Galli menajeri Tony Pulis, “Oynadığımız takımlara bakarsanız Avrupa'da olduğumuzu düşünmüyorum. Avrupalı takımlarla oynamıyoruz, Türkiye, Ukrayna ve İsrail'de maç yapacağız” dedi.

İngiltere Premier League takımlarından Stoke City'nin menajeri Tony Pulis, sık sık sakatlanan ve tedavisi devam ettiği için uzun yolculuk yapmasını istemediği savunma oyuncusu Jonathan Woodgate'i ilginç bir gerekçeyle kadroya almayacağını açıkladı.

Pulis, Manchester Havaalanı'ndan maç yapacakları ülkedeki otellerine yerleşene kadar 5-6 saat geçtiğini belirterek, “Woodgate, oynamak istiyor. Fakat bu karar onun için en iyisi. Eğer Paris, Bilbao gibi yerlere gitseydik onu da takıma alırdım” dedi.

Leeds United, Newcastle United, Real Madrid, Middlesbrough ve Tottenham formalarını giydikten sonra sezon öncesinde Stoke City'ye transfer olan Woodgate, kariyeri boyunca ciddi sakatlıklarla mücadele etti.
    Stoke City, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Beşiktaş'ın yanı sıra Ukrayna'nın Dinamo Kiev ve İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımlarıyla mücadele edecek.

Pulis, daha önce Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı'ya az şans tanımış ve milli futbolcu Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olmuştu.

KAYNAK
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O zaman Avrupa ligine katılmasalarmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.stokecityfc.com/page/News...449396,00.html

Açıklamanın orjinali, böyle bir şey gözükmüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu açıklamayı doğru varsayarak yazıyorum. bu adam ne kadar küstah biriymiş. Beşiktaş en iyi cevabı sahada verir bu adama.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Haberi yapanların amacının ortalığı karıştırmak, kızıştırmak olduğu belli. Göründüğü kadarıyla bunuda başarmışlar...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Adam kağıt üzerindeki avrupa kıtasında olmadıklarını söylemiş.Sonuç olarak İsrail'de ülkemizin çok büyük bir bölümü de,Ukrayna'da avrupa da değil.Avrupa birliği üyesi ya da üye adayı.Sözlerde tepki gerektirecek bir şey olmadığını düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Basınımız yine abartmış...

QTM farkı her zamanki gibi.Pulis öyle beyefendi bir adam değildir ama bu kadar da talihsiz açıklama yapamaz

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Değil böyle bir eleştiri yazıda ben Türkiye,İsrail ve Ukranya adına rastlayamadım.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Derse desin ne olacak ? Zaten Avrupa'da değiliz ki.Ama bu yorum ; “Woodgate, oynamak istiyor. Fakat bu karar onun için en iyisi. Eğer Paris, Bilbao gibi yerlere gitseydik onu da takıma alırdım” çok küstah.Beşiktaş gerekli cevabı sahada verecektir
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O cevabı gidecekleri yolculuk süresi için yapmış ki zaten.Yani uzun sürecek bir yolculuğa çıkmasını istemiyorum Paris vs olsa daha kısa sürerdi götürürdüm demiş diye anladım ben.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıklama zaten böyle değilmiş ama böyle olsa da haklılık payı yok değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biz de Türkiye ile Avrupa'yı ayırıyoruz, bazı adamlar için Avrupa'da daha iyi oynuyor diyoruz, Türk takımları Avrupa'da yok diyoruz. Ama başkası deyince( ki dememiş) suç oluyor. Aynı şekilde Türkiye'de Liverpool-Beşiktaş maçı hakkında sonsuz sayıda espri yapılıyor ama Arsene Wenger'in sözüne ( ki basının uydurması yine) herkes kızıyor.
    Başkalarına iyi gözükmeye bakıyoruz herhalde.

Mesaj Yetkileri