Ronaldo: "Kıskandıkları için ıslıklıyorlar"
Dinamo Zagreb maçında taraftarların boy hedefi haline gelen Portekizli yıldız, maçın hakemine ve Hırvat seyircilere ateş püskürdü.
Real Madrid'in yıldız oyuncusu
Cristiano Ronaldo,
Dinamo Zagreb taraftarının kendisini kıskandığını söyledi.
Maç boyunca Hırvat taraftarların ıslıkladığı Portekizli yıldız oldukça zor anlar yaşamış, Real Madrid ise Di Maria'nın ikinci yarıda attığı golle maçı kazanmayı başarmıştı.
Marca'ya bu karşılaşmada neden ıslıklandığını açıklayan Ronaldo, "Bunun sebebi benim
iyi görünümlü, zengin ve harika bir futbolcu olmam. Beni kıskanıyorlar. Bundan başka bir açıklaması yok." ifadelerini kullandı.
Maçı kanlı bir ayak bileği ile tamamlayan
ve bileğine dikiş atılan yıldız oyuncu, Norveçli hakemi Oddvar Moen'e de ateş püskürerek, "Tam bir utanç kaynağıydı. Bu çok üzücü çünkü hakemler en yetenekli oyuncuları koruyacaklarını söylerler, ancak kimse en ufak temas almazken, bana her pozisyonda faul yapıldı. Umarım bu hakem bir daha bizim maçımızı yönetmez, çünkü tam bir utanç kaynağıydı." şeklinde konuştu.
Maçın ardından konuşan yardımcı antrenör
Aitor Karanka da Ronaldo'nun ayak bileğine aldığı darbelerden bahsederek, "Soyunma odasında dikiş atılıyor. Umalım da şu anki durumundan daha kötüsü olmasın. Hafta sonu Ronaldo'nun oynayıp oynayamayacağını bilmiyorum." dedi.