-
Konuyu yeni gördüm, baya da okudum, hayretler içinde kaldım, gerçi biraz da atanlar oldugunu düşünüyorum
.
Şimdi mevzuya girelim; ben bu olayı iki kere yaşadım, yani yaşadığımı sanıyorum. Ama üzerinde durmak iyi birşey olmaz, sonuçta ilk sayfadaki olumsuzlukları çok derin sıkıntılar yaratabilir.
İlki, çok uzun zaman önce oldu. 7-8 yıl olmuştur belki geçmiştir. Yazlıkta hoşlandığım bi hatun vardı, tabi çocukluk aşkı, o da başka bi elemana yazıyordu.Neyse koca yazı öyle geçirdik. Ben söyleyemedim tabi neler hissettiğimi içimde kaldı. Sonra hatun ailevi sorunları nedeniyle şehir değiştirdi falan kayboldu gitti. Neyse yaz sonuydu. Herhalde bu konuyu çok kafama takmışım ki, hep aynı şekil rüyayı görüyordum. Bizim yazlık mekanın ücra bir köşesinde 3 kişi piknik yapıyoruz, denizkenarındayız. Rüya aslında çok kısa sürüyor devamını da pek hatırlamıyorum ama sürekli aynı rüyayı görür oldum, hatta yatmadan önce acaba bu akşam bu rüya ilerler mi diye düşünürken, bir gün rüyayı gördüm yine piknik yapıyoruz birden rüya oldugunu kavradım ve rüyada hiç konuşma geçmezken yanımdakilere bu bir rüya dedim. Dememle aniden uyandım zaten. daha sonra bir kaç gün daha aynı şekilde rüyaya müdahalede bulundum ama ileri götüremedim. daha sonra kış gelip araya okul,yorgunluk gibi etkenler karışınca bu sendromu atlattım.
İkincisi, geçtiğimiz kış oldu. Inception'ı
izledim. Baya etkilendim. Ben şimdi bu tür sinema televizyon yapımlarına çok takıyorum kafayı herkesle tartışıyorum falan. Lost'u da Memento'yu ya günlerce tartışmıştım. Demekki yine kafayı çok takmışım bu mevzuya ki; rüyamda birşey görüyorum çok karışık sonra birden yerde yatarken uyanıyorum, kalkıyorum ki boş bir oda ahşap taban falan, bir kaç kişi konuşuyor arkadaşlarım oldugunu biliyorum ama yüzlerini görmüyorum ardından yine rüya oldugunu anladım hatta, rüya içinde rüya gördüğümü belirttim yine benim rüya pat diye kesildi. 
Konu ile alakasız olarak; Rüya alemi çok derin çok geniş, bu konu üzerinden uğraşan arkadaşlara önerim olacak; kendinizi çok kaptırmayın, bildiğim kadarıyla hem dini, hem de psikolojik(bilimsel) olarak rüyaya pek kaptırmamakla ilgili uyarılar var aman diyim kendinize dikkat edin.
Mesaj Yetkileri