1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Üniversite Harç Parası 2547 Sayılı Kanun Değişikliği| Alttan Aldığın Derse Ek Harç

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Ovvv yeaaa man ..

    Artık zeki öğrenci olduğunu sanan kesim ile bar bar gezen öğrenci arasında ki fark ortadan kalkacak..
    Niye bu kadar zoruna gitti onu anlamadım.

  2. #2
    Nesil
    2005
    Yer
    Samsun
    Mesajlar
    5,498

    Default

    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Niye bu kadar zoruna gitti onu anlamadım.
    Zoruma giden bi durum yok

    Sadece Besyo okuyorsun sende ama Millilerin ve Profosyonel sporcuların bu durumda neler yaşadığını bilmen gerekirken , öğrenci ayrımı yapıyorsun ona şaşırdım ve ondan yola çıkarak sevindim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Mesajlar
    7,898

    Default

    Yok yok var birşey bak konudan çıkmıyorsun. Yazdığım gibi geldin. Kesin birşey var ama sende saklı kalsın.

    Ben birşeyi kaç defa anlatınca daha anlaşılır oluyor bilmiyorum. Bununla ilgili özeleştiri mi de yapacağım. Öğrencilerin çoğunluğu okula gelmeyerek, sınavlara girmeyerek ya da girdiği sınavlarda boş kağıt vererek çıkıyor. 4. sınıfa yaklaşınca biraz bakarım ve ne de olsa mezun oluyorum diye geçerim hesabı yapıyorlar. Bende diyorum ki bunun hesabını yapanlar için iyi oldu.

    Sen çalıştığın halde kalıyorsan, hoca taktığı için kalıyorsan, ciddi bir nedenden dolayı kaldıysan bunun ayrı bir olay olduğunu söyledim. Eğitimin ücretsiz olması gerektiğinide söyledim. Israrla yatarak geçme planı yapanlara iyi oldu dediğime takılıyorsan ve aklınca zeki vs. diye laf sokuyorsan demek ki bilmeden senin yaptığın birşeyi anlattım zoruna gitti ya da farklı bir amacın peşindesin.

    Besyo'daki aktif sporcular zaten profesyonellerse federasyon onlar için rektörlükten izin alır. Bu anlamda okula gelmemeleri normal haklarıdır. Bu kişilere sınavlarla ilgili ek süre tanındığı gibi hocalar tarafında normal kişilere tanınmayan kolaylıklarda sağlanmaktadır. Hocaya kalmadan soruları aldıkları için herkesten yüksekte almaktadırlar. Amatör olarak spor yapanlar bununla ilgili belge getirdiğinde izinli sayılırlar ve yine sınavlar için ek süreleri vardır. Onlar için bir problem bulunmuyor. Zaten bu konunun benim anlatıklarımla ne alakası var oda ayrıdır ya.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •