20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yok yok var birşey bak konudan çıkmıyorsun.Yazdığım gibi geldin. Kesin birşey var ama sende saklı kalsın.
Ben birşeyi kaç defa anlatınca daha anlaşılır oluyor bilmiyorum. Bununla ilgili özeleştiri mi de yapacağım. Öğrencilerin çoğunluğu okula gelmeyerek, sınavlara girmeyerek ya da girdiği sınavlarda boş kağıt vererek çıkıyor. 4. sınıfa yaklaşınca biraz bakarım ve ne de olsa mezun oluyorum diye geçerim hesabı yapıyorlar. Bende diyorum ki bunun hesabını yapanlar için iyi oldu.
Sen çalıştığın halde kalıyorsan, hoca taktığı için kalıyorsan, ciddi bir nedenden dolayı kaldıysan bunun ayrı bir olay olduğunu söyledim. Eğitimin ücretsiz olması gerektiğinide söyledim. Israrla yatarak geçme planı yapanlara iyi oldu dediğime takılıyorsan ve aklınca zeki vs. diye laf sokuyorsan demek ki bilmeden senin yaptığın birşeyi anlattım zoruna gitti ya da farklı bir amacın peşindesin.
Besyo'daki aktif sporcular zaten profesyonellerse federasyon onlar için rektörlükten izin alır. Bu anlamda okula gelmemeleri normal haklarıdır. Bu kişilere sınavlarla ilgili ek süre tanındığı gibi hocalar tarafında normal kişilere tanınmayan kolaylıklarda sağlanmaktadır. Hocaya kalmadan soruları aldıkları için herkesten yüksekte almaktadırlar. Amatör olarak spor yapanlar bununla ilgili belge getirdiğinde izinli sayılırlar ve yine sınavlar için ek süreleri vardır. Onlar için bir problem bulunmuyor. Zaten bu konunun benim anlatıklarımla ne alakası var oda ayrıdır ya.