Ah keşke gönül eğlendirsem ama abayı yaktım kıza.Ancak bu maç izlemem için engel değil kesinlikle.Aşkımdan ölsem bile yine de o maça giderimSonuçta bundan 3 4 ay önce bu kız hayatımda yoktu ancak takımım her zaman vardı.Yani isterse bir daha konuşmasın benimle ama ben o maça gideceğim.Sonuçta ben onuda çağırdım maça.Gelseydi beraber izlerdik.Gelmedi kendi keyfi bilir.Kimseyi zorlayamayız.

Sonuçta bundan 3 4 ay önce bu kız hayatımda yoktu ancak takımım her zaman vardı.Yani isterse bir daha konuşmasın benimle ama ben o maça gideceğim.Sonuçta ben onuda çağırdım maça.Gelseydi beraber izlerdik.Gelmedi kendi keyfi bilir.Kimseyi zorlayamayız.
Alıntılı Yanıtla
.Şöyle düşünürsem kızın kendi yaptığı organizasyondan fedakarlık yapmasını bekleyemem.Burada fedakarlık yapması gereken ve maça gitmemesi gereken kişi benim.Ama bende kaç aydır bugünü bekliyorum.Bu maçın hayaliyle yatıp kalkıyorum.Hesaplama yapalım 20.30 da maç başlasa 22.30 da biter.Stada yakın bir mekanda yapılıyor parti.Acaba ondan sonra mı gitsem.Ama partiyede öyle forma atkıyla gidilmezki