Yolda olduğum için maçın ilk yarısını kaçırdım. Malum otobüsler sallana sallana seyehat ettikleri için bizide maçtan mahrum ediyordular. Neyseki hemen otobüsten inip valizlerimi bıraktım şükürler olsunki biraz aradıktan sonra maçıda izleyebileceiğim bi yer buldum.

Maçın son 35 dakikasını falan izledim. İzlediğim kadarıyla kötüde top oynamadık. Çok eksiğimiz var. Buna rağmen yine kazanma alışkanlığımız sürüyor. Önemli olan nokta şu ki kaybetmemeyi öğreniyoruz. Hani bu kadar eksiğe bu deplasmandan 1 puan alsakta üzülmezdim. Yedek kulübemiz baktığında kaliteli isimler var ama bizim belimizi büken alternatiflerimizn sakatlığı. Bugün sadece bi Emre bile olsa çok şey değişirdi daha rahat oynardık. Selçuk'a bişede diyemiyorum çünkü kapasitesi kadar elinden geleni yapıyor, olmuyor ama orasıda ayrı (: Sezer o bölgende denenebilir. Son dakikalarda pas alış verişleri ve nabız 90 oynayan bi topçu bide üstüne teknik bi topçu bunun artısı var. Baroni ise maşallahı var ataklarda bol bol yer alıyor. Böyle giderse iş yapar ben beğendim açıkcası. Bu seneki en büyük artısı bu insiyatif kullanıyor. Alex ve diğeğer topçularımızada helal olsun yürekten oynuyorlar. Her ne kadar eksiklerimizde olsa yürekten oynuyorlar bence. Bienvenu'yu çok beğendim bilekleri gerçekten çok iyi süratli vs. vs. çok iş yapacak Allahın izniyle. Ziglerde numarasını gösterdi oda zamanla oturacak inşAllah. Alex standart zaten her zaman standartların üstünde. Tek tek hepsine çok teşekkür ediyorum topçularımızın Bilicadan , Alex'ine hepsinin Allahına kurban helal olsun çocuklara.

İnşAllah kazanma alışkanlığımızı sürdürüp nice galibiyet serilerine koşacağız. Ben inanıyorum bu takım çok iyi şeyler yapıcak. Daha bu takıma Emreler , Serdarlar , Gökhanlar ve Orhanlar gelecek işte o zaman dahada güçlü olacağız. Allahın izniyle daha çok galibiyetler göreceğiz (: