Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 10. You may not vote on this poll
-
Sivasspor
-
Berabere
-
Eskişehirspor
-
Bir hakem şovuda burada vardı
Bu itiraz durumlarında hakemlerimiz kantarın topuzunu kaçırıyor...10 kişi mücadele etmeyen çalışan takıma, (hemde değişiklik hakkı bitmiş) bu kadar kolay kırmızı çıkmamalı. Vicdani bir durum değil kastettiğim sadece kalecinin gördüğü kırmızı, itirazdan ve küfür içerdiğini bile zannetmiyorum, ard arda iki sarı kart gösterip hem Sivasspor'u 9 kişi bıraktı hemde kalecisiz. O sahada ana avrat küfür eden futbolcuların olduğunu da biliyoruz, görüyoruz...hepsini yutup görmezden geldikleri, devam ettikleri oluyor...Bir standardı olması lazım bunların, yazık günah bu oyundan para kazanıyor bu insanlar.
Eskişehirspor'a gelecek olursam. İlk yarıyı izleyemedim, malum Bursa'mın maçı vardı. Güle oynaya çok rahat bir galibiyet aldılar, maç zaten kırmızı kartlardan önce bitmiş gibiydi. Dede'nin golü mükemmeldi ayrıca Es-Es'in sarı formasına da bayıldım, Dede'yi o formayla görünce Dortmund maçı izliyor gibi hissettim kendimi 
Bir paragrafta Rıza Çalımbay'a açayım. Daha dakika 60 olmadan 3 oyuncu değişikliğini bitirirsen sonuçlarına da katlanmak gerekir. Saha kenarında verdiği aşırı tepkiler nedeniyle o da saha dışına gönderildi, büyük ihtimal 1-2 maç ceza da alabilir. Yani kendi kendisini yaktı bugün, yakışmadı onun tecrübesinde bir teknik direktöre...
Mesaj Yetkileri