Şimdi izledim de penaltı pozisyonunu , o kendini atan elmander mi bilmiyorum ama ikinci tekrarda daha net belli oluyor numara yaptığı , bence almış penaltıyı , onun dışında maçı izlemedim
Şimdi izledim de penaltı pozisyonunu , o kendini atan elmander mi bilmiyorum ama ikinci tekrarda daha net belli oluyor numara yaptığı , bence almış penaltıyı , onun dışında maçı izlemedim
Elmander'den beklenmeyecek bi hareket değildi bence.Ama yine de çok severim Elmanderi iyisiyle kötüsüyle![]()
eto'o bitmiş.
Penaltiyi tekrar izlemek icin buyrun. Ahmet sahinin sag eline dikkatlice bakin vucuduyla vursa tamam dicem ama adam eliylede itekliyor
http://www.twitvid.com/GYE2N
Markus Merk: ''Kirmizi kart ve penalti yerindeydi'' Mustafa Denizli: ''Hakemin verecegi baska karar yoktu, takimini ve kendini yakti''
O pozisyon penalti. Herkes Elmander'in yaptigina bakiyor ama görmuyorlarki kalecininde bilerek Elmanderin uzerine gidip ittigini. Ama kirmizi kart tartisilir.
Yalnız tekrar tekrar izledimde sanki Ahmet küfür ediyor belki kırmızı ordanda gelmiş olabilir![]()
![]()
Penaltıda Elmander'in de oyunculuğu var ama kalecinin Elmander'in üstüne hamle yaptığı yakın çekimde net olarak belli oluyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Takımı beğenmedim. Bu taktik anlayışıyla ligi geçen seneki yerlerde bitiririz ancak. Melo'nun golü güzel ancak ekstra bir gol. Yediğimiz gole alışkınız son yıllarda, 3 maçta 1 tane yemeden duramıyoruz böyle bir gol. Elmander'in attığı ikinci gol de oldukça iyiydi, penaltı kararı ağır. Elmander aklını kullanıyor biraz, kaleci de amatör olunca sonuç kaçınılmaz. Böyle bir pozisyon olmasa daha iyiydi.
Penaltıyı şimdi gördüm.Alakası yokmuş penaltıyla.
transfer sezonu bittiğinden beri aynı şeyi diyorum. Bu Galatasaray 4-2-3-1 , 4-3-3 ya da 4-5-1 gibi tek forvetli sistemleri OYNAYAMAZ! mevcut kadronun şu an itibariyle oynayabileceği tek sistem 4-4-2 ve ilerde elmander Sercan,kanatlarda riera ve sabri, ortada melo-selçuk ikilisidir. Başka türlü hiçbir sistemde başarı gelmez. tek forvetli sistemlerde kanat oyuncularınız savunma arkasına koşu yapan, topsuz alanda çok iyi,ceza alanına sürpriz koşular yapan oyuncular olması lazım. Ne riera ne de kazım böyle adamlar değil.Boşa uğraşmasın Fatih Terim. 4-4-2 de başarı gelir. Zaten Sercan ve Elmander girince 4-4-2'ye döndü ve tek akasayan Kazım'ı da alınca takım normale döndü bu gece.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Elmander güzel adam...
Maçı izledim G.Saray hiç de iyi oynamadı. Elmander ve Sercan girdiğinde bir rüzgarı aldı arkasına G.Saray ve golü buldu. Çok güzel goldü.
Penaltı posizyonu ise bence tartışılır. Ahmet Şahin'in gelişi zaten geliş değil ancak daha önceden çok gördük bu tip posizyonlar kolay kolay penaltı verilmezdi.Elmander'in de birazcık katkısıyla penaltı + kırmızı kart oldu.
Tebrikler G.Saray'a ancak bu böyle gitmez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler GS
Penaltıymış Kırmızıymış bunlar tartışılsa bile nafile ama artık yeter müftüoğlu onu bunu şunu kolluyorsun demiyorum sadece kötü hakemsin ve sürekli birilerinin başını yakıyosun yeter.
...
2 haftadır kart görmüyomuşuztakım piskopat kaynıyo bide üstüne
![]()
Markus Merk & Şansal Büyüka & Musatafa Denizli : Penaltı .
Bizim mahallede halı sahada olsa bile verilmez penaltı yanlız.
Tebrikler Galatasaray'a.
''Ahmet Çakar:Eğer penaltıysa bikini giyerim''
Dipnotumu da düşeyim: Gerçekle bir alakası yoktur tamammen şahsımın uydurmasıdır![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O sayılan isimlerden Denizli dışında Şansalada Merkede güvenim yok hele Merk direk paralı asker gibi.Yan hakem uyardı hakemi küfür değildir bence ama bu kadar basit olmamalıydı penaltı inşallah böyle de devam eder hakemlerin tutumu bundan sonraki maçlarda.
eto'o bitmiş.
Şimdi tekrar tekrar izledim. Pardon ama kimse pozisyon öncesine bakmıyor. Ahmet topu alıp belli bir çizgide koşmaya başladıktan sonra Ahmet'in önüne koşarak sanki basketbolcu gibi ellerini havaya kaldırıp savunma yapmaya kalkarsan adamda sana çarpar haliyle. Sende And The Oscar Goes To yu hak etmek istiyorsan böyle düşersin. Kuddusi'yi zaten 2006 daki 0-0 lık Kayseri maçında görmüştük. 90+ da vermediği penaltı yüzünden Serkan Aykut yumruklamıştı onu o zaman. O da belliki hırsını çıkarmak istemiş. Çıkardıda sağolsun. Berbat bir maç yönetti.
Neyse Galatasaray'a hayırlı olsun 3 puan'ı.
Baros böyle oynayacaksa devre arası ilk talibine satılsın, tabii çıkarsa. Bir de Mustafa Sarp'a parantez açmak lazım, golünü attı şansına, o gol sevinci neydi ? Kimi susturuyor hangi amaçla anlamadım. Taraftar sana haksız yere tepki vermedi, ne oynadın ki alkış övgü bekliyorsun, ayıptır. Formayı yırttı, hırsından dendi geçiştirildi, ona verilen şans kimseye verilmedi, yaptığı çok yanlış.
Ahmet'in kırmızısının nedeni muhtemelen şudur :
Kendisi Trabzonlu ve zamanında Trabzonspor'da oynadı muhtemelen Karadeniz derbisinde oynamamak için yedi...
Kalecilerin dokunulmazlığı vardır.
Penaltı ile uzaktan yakından alakası yok. Kart tamamen hatalı.
Yıllarca kalecinin top elindeyken açılmadı diye faul çalındı, ısrar edene kart gösterildi. Degaj koşusu için alan kalmadı diye yıllarca hakemler maçı durdurdu.
Kalecinin koşu alanını bilerek ve isteyerek kapatamazsın.
Yanlış karar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Demin Terim Trt1"e aciklama yapti terim direk baros gidicek demedi ama ocak ayina kadar bazi oyuncularla idare edicez dedi baros"a gonderme yapildi direk baros 2 haftadir kotu veya tek forvetli sisteme aliskin degil eger bole oynucaksa gercekten yollanmali.
Elmander'in çok iyi tiyatrocu olduğunu görmüş olduk.Bir müdahele vardı evet ama bu kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.Yanlış görmediysem Elmander'in omzuna vurdu fakat Elmander kafasını tuttu.Ayrıca Melo da Selçuk vururken yanındaymış neredeyse.Neyse olan oldu.Olur böyle hatalar.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Hakemin verdiği penaltıdan çok Elmander ve A.Şahin'in yaptığı saçma hareketler konuşulmalı.Elmander'in yaptığı hareket fair-play dışı, niye böyle saçma sapan bir hareket yaptı anlayamadım.A.Şahin de gidip ittirince penaltı olacağını bilememiş mi acaba sormak lazım.Resmen üzerine atlamış artı birşeyler de demişYanından geçip topu arkadaşlarına aktarsa hiçbir şey olmayacak ama sanki kırmızı kart görmek ister gibi bir hali varmış...
Hakemin yanlışı da penaltıyı tekrar ettirmemek, ne saçma penaltı kullanışı o öyle; 100 kişi cezaalanında...
Gönül isterdi ki berabere bitsin, biri memleketimin takımı biri hayatımın ama olmadı![]()