Quote Originally Posted by Facx View Post
hani topu tam dikerken olsa anlıcamda topu eline almışsın topla koşuyosun önünde o kadar yer varken tutupta sen adama çarpıyosan bunu kasıtlı yapmışsındır bana göre tartışılması bile komik
O anda kaleci zaten rakibe kart gördürmek için adamın üstüne gider beni engelliyor diye.Yani adamı görüpte yön değiştirmez çoğu zaman.Penaltı kararı çok ağır bir karar.Yarın bir gün aynı pozisyondan biz kritik bir gol yersek eminim isyanlarda olur herkez.Neyse olmuş bitmiş artık.

Maçla ilgili olarak takım henüz daha hazır değil.Melo çok iyi durumda.Hakan Balta ve Sabri bildiğimiz gibi.Beklerden katkı hiç gelmiyor.Kazım'da 2 maçtır çok tutuk.Riera'yı beğendim.Kanatlara canlılık getircek kuşkusuz.
Bu önümüzdeki 3-4 haftalık süreci kayıpsız geçersek çok güzel olur.Fatih hocanın söylediklerinden anlaşılan ocak ayında bir forvet alınacak.Hızlı ve çevik bir adama ihtiyacımız var.Baros'da sanıyorum büyük ihtimal ya devre arası yada sezon sonu yolcu.Çok kötüydü ilk 2 maçta.Gerçi baktığımızda ona istediği pozisyonları hazırlayamadık.Sonuç olarak kritik bir 3 puan aldık.Karabük maçınıda yenip takım seri yakalamalı.