İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.
İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
neyini anlatıyım anlamadım yahu cidden anlamıyorum bu neye tepki şimdi? Bak onları da sen yazmışsın anlatmışsın ee sorun ne? Ben zaten bunun tercih meselesi olduğunu söyledim ama şık değil dedim. Topu vermemek futbolcuların tercihidir bunu şık bulmamakta benim.Burda sinirlendirecek ne var anlamadım? Hakaret etmedim,tepki göstermedim olan olayı anlattım.
Hakem tercihleriyle bu olay bir midir ayrıca?Verdiğiniz örneklere cevabım sadece bu sorudur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly