Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 86.67%
  • Berabere

2 13.33%
  • Ankaragücü

0 0%
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: [2.Hafta] Beşiktaş - Ankaragücü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.
    İngiltere'de topu taça dahi atan görmedim ben öyle pozisyonlarda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    İngiltere'de topu taça dahi atan görmedim ben öyle pozisyonlarda
    İngiltere'de son 2 ya da 3 senedir bu centilmenlik kuralını iptal ettiler Atana kızıyorlar hatta

Pektemek bu takımda oynamalı,çok iyi bir oyuncu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    dün gs'ye verilen penaltının aynısını uğur, quaresma'ya yaptı ceza sahası dışında. sarı kartı olmasına rağmen hakem uğur'a kart göstermedi. ayrıca güven varol nasıl ilk yarıyı kart görmeden tamamladı bunlarıda bir anlatıver.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    dün gs'ye verilen penaltının aynısını uğur, quaresma'ya yaptı ceza sahası dışında. sarı kartı olmasına rağmen hakem uğur'a kart göstermedi. ayrıca güven varol nasıl ilk yarıyı kart görmeden tamamladı bunlarıda bir anlatıver.
    neyini anlatıyım anlamadım yahu cidden anlamıyorum bu neye tepki şimdi? Bak onları da sen yazmışsın anlatmışsın ee sorun ne? Ben zaten bunun tercih meselesi olduğunu söyledim ama şık değil dedim. Topu vermemek futbolcuların tercihidir bunu şık bulmamakta benim.Burda sinirlendirecek ne var anlamadım? Hakaret etmedim,tepki göstermedim olan olayı anlattım.

Hakem tercihleriyle bu olay bir midir ayrıca?Verdiğiniz örneklere cevabım sadece bu sorudur.

Mesaj Yetkileri