Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?
- Voters
- 15. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Berabere
-
Ankaragücü
-
Tahmin ettiğim gibi bugün kazandık. Kolayca kazanıp fark atabileceğimiz bir maçı zora soktuk. Ama hakettiğimiz gibi kazandık. Cenk daha bu hataları çok yapacak gibi. Cenk'in oynamasından yanaydım uzun zamandır ama antrenörler oynatmıyorlarsa bir bildikleri varmış bunu gördüm. Rüştü'nün oynamasından yanayım artık. Tecrübe olayı yetiyor başlı başına.
Quaresma'ya değinmek istiyorum. Biraz akıllanması lazım. Takım oyunu oynayacağını anlaması lazım artık. Bireysel futbol şu dönemde işlemeyen bir iş. Tamam güzel şeyler oluyor arada ama bir süreden sonra sinir bozuyor izlerken. Takım oyunu oynasa dört dörtlük olacak.
Manuel Fernandes için diyecek bir şey yok. Bize gereken o lider bulunmuştur diye düşünüyorum. Takımın pası güvenerek verebileceği bir adam var artık. İşte o Delgado'nun yapamadıkarı. Şekil A
Takımı inanılmaz rahatlatıyor.
Sidnei'yi inanılmaz beğendim. Attığı gollerden ziyade, top sürüşü, soğukkanlılığı, kafa vuruşlarındaki zamanlaması... Bir defansta olması gereken bir çok şey var diye düşünüyorum. Üstelikte çok genç henüz. Ona da güven verdi.
Edu çok garip geldi bana. Açıkçası ön yargılıydım ona karşı. Ama hala soru işareti var kafamda. Topu indirmesi, pas dağıtmasını çok beğendim. Ama asıl yapması gereken görevi yapmadı. Forvette etkili değildi. Ağır kalıyor. Beşiktaş'a da yıllardır hantal forvet gitmiyor zaten. Belki uyum sağlayıp takımı tanıdıkça, takımda onu tanıdıkça her şey daha güzel olacak diye düşünüyorum. Hatasını görmedim. Ama fazla yararını da göremedim bu maç için. Pektemek oynasa daha yararlı olurdu ilk 11'de.
Beşiktaş bu haftadan sonra forma girer diye düşünüyorum. Yeter ki sağ back'imizde Toraman oynamasın. Ekrem hiç sırıtmadı. İsmail'de artık kendini biraz geliştirirse o kanattan çok iş yapacağız. Merak ediyorum Bursa maçını.
Mesaj Yetkileri