1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Default Abramovich: "Gençleri oynat Andre!"

Chelsea'nin Rus sahibi, menajer Villas-Boas'tan Lig Kupası'nda oynanacak maçlarda genç oyunculara şans vermesini istedi.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, takımın Arsenal benzeri bir yapıya kavuşması için menajer Andre Villas-Boas'a baskı yapıyor.

Basın mensuplarına bir açıklama yapan genç çalıştırıcı, "Kulübün felsefesini değiştirmek istiyorlar. Genç oyuncuların yetiştirilmesi takım sahibinin isteği. Arsenal geçtiğimiz yıllarda bu yöntemle başarıya ulaştı. Biz de Lig Kupası'nda genç oyunculara şans vererek gelişimlerine katkıda bulunabiliriz. Fulham ile oynayacağımız maçta bu anlayışa uygun bir kadroyla sahaya çıkacağız. Onlara fırsat vermek benim görevim." ifadelerini kullandı.

Abramovich'in özellikle genç orta saha oyuncusu Josh McEahran'ı beğendiği ve Frank Lampard'ın veliahtı olarak takıma adapte edilmesini istediği öğrenildi.

Chelsea, Lig Kupası'nın üçüncü turunda bu akşam 21:45'te Fulham'ı konuk edecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Evet Arsenal başarıya doymuş durumda şuan Şaka bi yana takımın en önemli oyuncuları artık yaşlandı. Gençleştirmeye gitmeleri normal. Ancak piyasadaki genç ve kendini kanıtlamış oyunculara yönelirler diye tahmin ediyorum. Altyapı oyuncularını monte etmeye çalışmazlar yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arsenal diyeceğine Manchester deseydi bari.Ferguson bu işin 1 numaralı ustası hiç kuşkusuz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu haber gerçek olamaz? Tamam ManU gibi gençlere şans verilmesini istemiş olabilir de,Arsenal gibi olmasını isteyeceğini sanmıyorum Abramovich'in.
    So what?
    Saike

Zaten Arsenal'de aşırıya kaçtğından son yıllarda basarısız yukarıda dendiği gibi bu isi en iyi yapan ManU

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Lig Kupası'nda genç oyuncuları oynatmak ile Arsenal gibi takım kurmak arasında dağlar var, Chelsea bence Man. Utd'nin yolundan gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Abramovich'in özellikle genç orta saha oyuncusu Josh McEahran'ı beğendiği ve Frank Lampard'ın veliahtı olarak takıma adapte edilmesini istediği öğrenildi.
    Buraya takıldım bende. FM'de McEarshan gerçekten gelişip Lampard seviyesine ulaşıyor. Gerçektede görelim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri