Okan'a karşı imza kampanyası

Okan Buruk transferine karşı olan bazı üyelerin, olağanüstü genel kurul için imza toplayacakları ögrenildi....

Galatasaray'ın bu sezon yaptığı ilk transfer olan Okan Buruk'la ilgili tartışmalar bitmeyecek gibi... Beş yıl önce sarı-kırmızılı kulüpten olaylı biçimde ayrılan ve Inter'e transfer olan Okan'ın dönüşü camianın bir kısmının tepkisini çekmişti. Bu doğrultuda düşünen genel kurul üyelerinin imza toplamaya başladıkları öğrenildi. Bu transferi onaylamayan ve Okan'ın, Galatasaray değerlerine uygun hareket etmediğini savunan üyelerin amacı; olağanüstü genel kurulu toplamak ve yönetime tepkiyi dile getirmek. Galatasaray tüzüğüne göre üyelerin

beşte birinin imzası toplanırsa genel kurul yapılabiliyor. Camiada Okan konusundaki polemiğin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

'JÜBİLEM BURADA'
Dün Hollanda kampına katılan Okan ise, "Taraftar tepkisi abartılıyor. Beni sadece bir grup protesto etti. Ben de özür diledim. Geri döndüğüm için mutluyum. Eski arkadaşlarımı görünce duygulandım. Futbolu G.Saray forması altında bırakmak istiyorum" dedi.