Çok kötü top oynadık, takım olarak döküldük diyebilirim. Fakat böyle maçlarda önemli olan galibiyettir, iyi futbol bol pozisyon değil. Büyük takım olduğumuzu, Beşiktaş olduğumuzu son 3 dakikada gösterdik. Gollerden sonra sevinçten çıldırdım nerdeyse. Şunu da söylemek gerekirse artık takımda yıldızlara ayrı değer, sıradan isimlere ayrı değer verilmekten vazgeçilsin. Q7'ye geldi geleli ilk defa bu kadar çok sövdüm belki de. Yapılmaz öyle bir hata arkadaş. Her topu almasında artiz artiz hareketler, gereksiz fauller ve işte bugün yediği kırmızı kart. Q7'nin de kızağa çekilme vakti geldi bence. Uzun maratonda onun da biraz dinlenmesi iyi olacaktır. Galibiyetten ötürü başta İsmail'e, Sidnei'ye, Sivok'a, Holosko'ya olmak üzere tüm Beşiktaş'a teşekkürler.

Böyle önemli bir maçta takımlarını desteklemek yerine 90 dakika boyunca durmadan bize küfreden Bursaspor taraftarlarına ve her tartışmalı pozisyonda sahanın içine girip anlamsız davranışlar sergileyen Ertuğrul Sağlam'a da ayıp diyorum sadece. Ertuğrul Sağlam artık İnönü'de ilgi beklemesin Beşiktaş taraftarlarından.